Реални километри

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Сря 24 авг 2005 12:08

Ами аиде щом толкова си специалист напи6и си името и го снимаи.После го сложи във форума да му се наслаждаваме.
Първо напърво дисплейте са ограничени в броя символи или по добре казано в броя сегменти на символите ако нещо ти говори!!!
Аве мнгого специалисти по тоя белия свят ве!!!Ако моге6 пусни си и телевизия да си гледа6 :lol:

Потребителски аватар
zaio_baio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zaio_baio » Сря 24 авг 2005 12:28

nasko78 написа:Ами аиде щом толкова си специалист напи6и си името и го снимаи.После го сложи във форума да му се наслаждаваме.
Първо напърво дисплейте са ограничени в броя символи или по добре казано в броя сегменти на символите ако нещо ти говори!!!
Аве мнгого специалисти по тоя белия свят ве!!!Ако моге6 пусни си и телевизия да си гледа6 :lol:

Ами като си толкова открехнат на темата сигурно ти е известно че лечението на ограничение брой символи може да стане ако например надписа който искаш да се скролира - т.е. да се движи по сегментите на дисплея да не говорим че напдиса total е single bit enabled и може да си го светкам когато си поискам.....

Наистина са много "специалистите" по този свят ... и отворените разбиратели също ...... Screwy
Аман ..... :drinking: Drunk :drinking:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Сря 24 авг 2005 12:50

Нещо не се разбрахте тука!!!! По-спокойно я карайте ;)
Ама наистина записаното в еепрома на километражите на VW от това време е елементарно за манипулации и не е проблем да си напишеш каквито искаш километри. На тотала и един бит му е много ;). Сега не съм сигурен щото съм го правил само за бъзик май и check суми нямаха километрите само се повтаряха 3 пъти.

Даже сега май ги прават през сервизния куплунг без никакви разпоявания и разглобявания.

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Сря 24 авг 2005 13:34

Аз за Килемтрите не твърдя че не се пипат!!! И е естествено че мойе и през сервизния куплонг. но що се отнася за надписа Тотал мисля че все пак трябва да знаеш в кои регистър е!!!Естествено ако е на регистри!Сигурен съм че може да се смени и надписа. но на асемблер мисля че ще е много трудно.Другия вариянт е да имаш софтуерче за паметта.Аз си казвам че не съм я виждал паметта и не мога да говоря на изуст.Но мисля че се прекалява с възмойността да пипа6 по нея. Сори ако съм обидил някой!!!

Потребителски аватар
zaio_baio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zaio_baio » Сря 24 авг 2005 14:44

L&R написа:Нещо не се разбрахте тука!!!! По-спокойно я карайте ;)
Ама наистина записаното в еепрома на километражите на VW от това време е елементарно за манипулации и не е проблем да си напишеш каквито искаш километри. На тотала и един бит му е много ;). Сега не съм сигурен щото съм го правил само за бъзик май и check суми нямаха километрите само се повтаряха 3 пъти.

Даже сега май ги прават през сервизния куплунг без никакви разпоявания и разглобявания.

Много си прав по дяволите - http://autodiags.net-bg.net/tachopro.html
mhihi xa xa xa :drinking: mhihi Drunk

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Съб 17 сеп 2005 20:30

най -добре е да ходиш ти да си я харесваш.така направих аз отидох харесах си платих си за докарването и готово.колата беше на 108 000км реални ,купих си я от един дядо дето му седеше в гаража от 2 години а пред къщата му седеше volvo -це.тук трябваше да се сменят маслото ремъци и т.н ,но това е нормално

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”