Ice___Cool написа:Айде на надписите, не останаха, тунки цени за истински надписи![]()
Кат гледам голям бизнес можем да заформим, аз имам едно магазинче наблизо със мооооооонадписи и табелки, трябва да проверя за цени само
оле човече ще те черпя

daemon написа:явно проблема е доста голям и засяга много народ.... днес сутринта на път за работа видях още един голф със изкъртен надпис гти отзад...![]()
хайде всеки да подпита ако има познати който внасят части (и съответно тези аксесоари)...че доста народ е изревал...
daemon написа:Ice___Cool написа:Айде на надписите, не останаха, тунки цени за истински надписи![]()
Кат гледам голям бизнес можем да заформим, аз имам едно магазинче наблизо със мооооооонадписи и табелки, трябва да проверя за цени само
оле човече ще те черпя
daemon написа:.......
VW_FEN написа:Абе що имам чувството, че всеки тука в тоя форум иска да прави бизнес и да печели пари на гърбовете на другите??? 10 лева за табелка не бих дал никога... абе, баси тва е просто една табелка бе, нищо друго не прави освен да си седи там където трябва... Човече, аз ако съм на твое място, махам всичките табелки и запълвам празните места с нещо и го правя да не личи... За кво трябва 10 лева да даваш за табелка? Щом един път са ти я взели, пак ще ти я вземат.
VW_FEN написа:Абе що имам чувството, че всеки тука в тоя форум иска да прави бизнес и да печели пари на гърбовете на другите??? 10 лева за табелка не бих дал никога... абе, баси тва е просто една табелка бе, нищо друго не прави освен да си седи там където трябва... Човече, аз ако съм на твое място, махам всичките табелки и запълвам празните места с нещо и го правя да не личи... За кво трябва 10 лева да даваш за табелка? Щом един път са ти я взели, пак ще ти я вземат.
Ice___Cool написа:VW_FEN написа:Абе що имам чувството, че всеки тука в тоя форум иска да прави бизнес и да печели пари на гърбовете на другите??? 10 лева за табелка не бих дал никога... абе, баси тва е просто една табелка бе, нищо друго не прави освен да си седи там където трябва... Човече, аз ако съм на твое място, махам всичките табелки и запълвам празните места с нещо и го правя да не личи... За кво трябва 10 лева да даваш за табелка? Щом един път са ти я взели, пак ще ти я вземат.
Казах ценита на магазина който е наблизо, никакъв бизнес не се опитвам да заформя. Ти ако искаш давай 10 лв., мен ми е през оная работа, daemon попита за такива табелки, аз му пускам цени - магазина не е мой и аз нищо не печеля. Какви хора сте се навъдили тук ве, секи си мисли че др. гледа да му удере кожата
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта