аксесоари /емблеми,надписи/ от къде?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daemon » Вто 23 авг 2005 9:26

Ice___Cool написа:Айде на надписите, не останаха, тунки цени за истински надписи :D
Кат гледам голям бизнес можем да заформим, аз имам едно магазинче наблизо със мооооооонадписи и табелки, трябва да проверя за цени само

оле човече ще те черпя :)

dimitarv
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimitarv » Вто 23 авг 2005 9:45

Valcho^ написа:daemon другия варянт е ако познаваш разни джамбази или такива дребни мишоци тях да питаш или да им поръчаш :roll: :dontknow:

Много умно ...
А ако от твоята кола свалят емблемката как ще реаграш?
Аман от тарикати !

LiX
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LiX » Вто 23 авг 2005 11:05

Мен ми тафиха отпред и отзад емблемите :evil: Имам едни смотани тасове дето само емблемата на VW е готина и като по чудо размера е като този на емблемата отзад. Свалих я от тасовете и отзад си пасна екстра. Само че отпред дупката е по-голяма :(

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

значи...

Мнениеот daemon » Вто 23 авг 2005 11:17

явно проблема е доста голям и засяга много народ.... днес сутринта на път за работа видях още един голф със изкъртен надпис гти отзад... :(

хайде всеки да подпита ако има познати който внасят части (и съответно тези аксесоари)...че доста народ е изревал...

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Re: значи...

Мнениеот kris11 » Вто 23 авг 2005 12:17

daemon написа:явно проблема е доста голям и засяга много народ.... днес сутринта на път за работа видях още един голф със изкъртен надпис гти отзад... :(

хайде всеки да подпита ако има познати който внасят части (и съответно тези аксесоари)...че доста народ е изревал...

Ами предлагам да се направи обще списък на търсените работи.
Мой познат скоро до 2 седмици заминава пак за Германия.Мога да поръчам , ама е хубаво да се знае какво и на кого по колко.Смятам, че доста такива акцесоари могат да се смъкнат .

Потребителски аватар
Ice___Cool
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ice___Cool » Вто 23 авг 2005 12:29

daemon написа:
Ice___Cool написа:Айде на надписите, не останаха, тунки цени за истински надписи :D
Кат гледам голям бизнес можем да заформим, аз имам едно магазинче наблизо със мооооооонадписи и табелки, трябва да проверя за цени само

оле човече ще те черпя :)

Глей сега, има един вариант тука на една табелка пише GTI и отдоло 16V
това е с размери приблизително 8х8 см
има и варианти GTI и 16V по тоделно и са по ниски
ценитебяха 10-15 лв. според надписите. Пак казвам това не са оригинални, но приличат на тях и са нови, а не крадени

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Re: значи...

Мнениеот golfer » Вто 23 авг 2005 12:34

daemon написа:.......

разходи се по-магазините.аутомания-та,илиенци.
има голямо разнообразие от цени и качество.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Вто 23 авг 2005 13:18

Абе що имам чувството, че всеки тука в тоя форум иска да прави бизнес и да печели пари на гърбовете на другите??? 10 лева за табелка не бих дал никога... абе, баси тва е просто една табелка бе, нищо друго не прави освен да си седи там където трябва... Човече, аз ако съм на твое място, махам всичките табелки и запълвам празните места с нещо и го правя да не личи... За кво трябва 10 лева да даваш за табелка? Щом един път са ти я взели, пак ще ти я вземат.

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daemon » Вто 23 авг 2005 13:44

VW_FEN написа:Абе що имам чувството, че всеки тука в тоя форум иска да прави бизнес и да печели пари на гърбовете на другите??? 10 лева за табелка не бих дал никога... абе, баси тва е просто една табелка бе, нищо друго не прави освен да си седи там където трябва... Човече, аз ако съм на твое място, махам всичките табелки и запълвам празните места с нещо и го правя да не личи... За кво трябва 10 лева да даваш за табелка? Щом един път са ти я взели, пак ще ти я вземат.

прав си човече за това че един път пипнат ли пак ще е така...и май ще карам без табелка..лошото е че като са я сваляли е откъртена с ключ и сега имам две драскотини по 4-5 см... :cry:

п.с. абе ще я подкарам аз накрая като тия от boondock saints ми да видим кога ще е

Потребителски аватар
Ice___Cool
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ice___Cool » Вто 23 авг 2005 13:56

VW_FEN написа:Абе що имам чувството, че всеки тука в тоя форум иска да прави бизнес и да печели пари на гърбовете на другите??? 10 лева за табелка не бих дал никога... абе, баси тва е просто една табелка бе, нищо друго не прави освен да си седи там където трябва... Човече, аз ако съм на твое място, махам всичките табелки и запълвам празните места с нещо и го правя да не личи... За кво трябва 10 лева да даваш за табелка? Щом един път са ти я взели, пак ще ти я вземат.

Казах ценита на магазина който е наблизо, никакъв бизнес не се опитвам да заформя. Ти ако искаш давай 10 лв., мен ми е през оная работа, daemon попита за такива табелки, аз му пускам цени - магазина не е мой и аз нищо не печеля. Какви хора сте се навъдили тук ве, секи си мисли че др. гледа да му удере кожата :x
Аз слагам точка и вече не знам въобще къде се продават такива работи.

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daemon » Вто 23 авг 2005 14:00

Ice___Cool написа:

Казах ценита на магазина който е наблизо, никакъв бизнес не се опитвам да заформя. Ти ако искаш давай 10 лв., мен ми е през оная работа, daemon попита за такива табелки, аз му пускам цени - магазина не е мой и аз нищо не печеля. Какви хора сте се навъдили тук ве, секи си мисли че др. гледа да му удере кожата :x

VW_FEN - а май по скоро се възмущава как може една емблемка да е толкова пари, не се деркайте :D толкова е...няма 6-5

иначе от мен мерси много за инфо-то :D в сравнение със тия тука новите това си е без пари..само да те помоля ако имаш апарат или телефон със камера - щракни една снимка :)

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Вто 23 авг 2005 17:28

Хора, извинете ме за тона, просто се изнервих адски много... за една табелка 10 лева... бах мааму, аз ше ям и ше пия за тея пари два дена... и на мене ми е издрано щото са я къртили с отверка гадните копеленца... или са некви наркоманчета, или са некви безхаберни деца, дето го правят само и само да се фукат пред другарчетата си!!! Ако хвана някое такова, направо му режа главата!!!
Ice__Cool, братче, не съм искал да те засягам... извинявай. Просто направо се побърквам вече... на мене тасовете, фаровете за мъгла ми отмъкнаха... за сега и задната табелка... абе ужас... просто не издържам. И както казваш тези цени направо не знам... Аз бих си карал така, даже ми идва вече на ума да махна абсолютно всичко от нея, емблеми, тасове, фарове... и да я издраскам от горе до долу, да стане една грозна и неугледна колата и никой да не иска да я поглежда дори, та да не ме е страх че ще я надраскат други гадове...

ПС: Имам приятел, кара С 200 от 96-та година... мерцедес... задната му емблема струвала 25 лева, а предната - 35. Но го е страх да си сложи емблемите, щото казва "а съм ги сложил, а веднага са изчегъртали задната и откършили предната!!!" И му казвам, абе ти луд ли си, що си дал пари за тея емблеми, като не ги слагаш... или не купувай изобщо, или ги купи и ги сложи, па квото ще да става...
Аз вече съм на този принцип - хич не ми дреме какво ще и направят на колата и какво ще и отмъкнат, стига да не я отмъкнат цялата. То тука това не е живот - завист, лошотия, гадни хора, всеки гледа да краде и никой не иска да работи... Хич не ме интересува и никакъв тунинг няма да правя (лети джанти и ремуси имам пред вид) - аз искам да е хубава колата, хоп веднага се намира някой, който го дразни това нещо и казва, мойта не изглежда добре, как така твойта ще е хубава и запазена... и драска една черта върху капака, вместо да се замисли и да си каже добре бе, аз ся като изработя тоя месец, какво мога да направя по въпроса да си направя колата по-готина, да ми е кеф и на мене, и да си се радваме с комшията на труда дето сме вложили... нема такова нещо. Това е BG. Както се казва - добре дошли в шибания див изток...

Потребителски аватар
PL-16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PL-16v » Сря 24 авг 2005 7:30

Аз имам емблема GolfGTI ако някои я иска може да му я подара

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daemon » Сря 24 авг 2005 8:21

PL-16v написа:Аз имам емблема GolfGTI ако някои я иска може да му я подара

олееее аз,аз,аз,аз :D

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Сря 24 авг 2005 9:28

VW_FEN написа:10 лева за табелка не бих дал никога...

Едно нещо се продава за толкова, колкото пари ти дадат за него...
Не се ядосвай оти може да ти мине :twisted:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”