dodi tazgodina i rekah....sea e momenta.... shse smenya shkodaka... huu ma nemashe mnou kinta....vikam mi kvot izko4i za 2-3... gledah i samari, i fiesti, pego205, 4e i uno daje.... 4udih sa 4esah se po glavata
dea samarite se edni matirali s rujdi, pushat.....
pejoto huu az se sbiram dobre, ma zad mene nema mesto....za bagajnik da ne govorim.... fiesta edna uj 1.1Ghia clx karah.... uj 55 konya...mi dea az s shkodata moeh kriva da ya napraa..... nakraya se setih bra4eda 94-ta si ze edno POLO1.3 pri tva 4ist karb...trusna go za 10 godini, hodi se po lov, ribolov, ku4eta pushki, narod, kasi s bezalkoholno raznasyashe daje nekoi put kat mu se 4upat kamionite.... ne mrudna taz kola ei, drujkite na vratite padnaha, oblegalkite izpopadaha...be s edna duma argatin 4ovek, ma kolata ne mrudna ni oka4vane, ni dvigatel.... i poshtureh.... 3 puti tur4ah iz BG po prehvaleni ot turgovci polo-ta i se sa okazvaha brukmi...i edin den to4no tam det se si misleh 4e she vida nekoi den moito bu-bu kakto kazva shterkata i to se poyavi

Beli4ko luskavko s zalepena obyava prodava se i telefon

Okaza se posle 4e nezavisimo edin ot drug i az i jenata sme go videli i sme zvuneli na prodava4a

i tai sa....