Защо карате VW

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen

Защо карате VW

Случайно попаднах на тази марка
107
21%
Посъветваха ме близки или приятели
103
20%
Харесвам си тази марка /имал(а) съм и преди VW/
302
59%

Общо гласове: 512
Потребителски аватар
minimiro
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот minimiro » Пон 21 юни 2004 23:00

Am az puk doskoro karah shkode...120L.... na4i..na put ne me ostavyala :) ma puk det se vika naizust ya znam ve4e.... to ne bea remonti to ne be 4upene to ne be 4udo.....
dodi tazgodina i rekah....sea e momenta.... shse smenya shkodaka... huu ma nemashe mnou kinta....vikam mi kvot izko4i za 2-3... gledah i samari, i fiesti, pego205, 4e i uno daje.... 4udih sa 4esah se po glavata
dea samarite se edni matirali s rujdi, pushat.....
pejoto huu az se sbiram dobre, ma zad mene nema mesto....za bagajnik da ne govorim.... fiesta edna uj 1.1Ghia clx karah.... uj 55 konya...mi dea az s shkodata moeh kriva da ya napraa..... nakraya se setih bra4eda 94-ta si ze edno POLO1.3 pri tva 4ist karb...trusna go za 10 godini, hodi se po lov, ribolov, ku4eta pushki, narod, kasi s bezalkoholno raznasyashe daje nekoi put kat mu se 4upat kamionite.... ne mrudna taz kola ei, drujkite na vratite padnaha, oblegalkite izpopadaha...be s edna duma argatin 4ovek, ma kolata ne mrudna ni oka4vane, ni dvigatel.... i poshtureh.... 3 puti tur4ah iz BG po prehvaleni ot turgovci polo-ta i se sa okazvaha brukmi...i edin den to4no tam det se si misleh 4e she vida nekoi den moito bu-bu kakto kazva shterkata i to se poyavi :)
Beli4ko luskavko s zalepena obyava prodava se i telefon :)
Okaza se posle 4e nezavisimo edin ot drug i az i jenata sme go videli i sme zvuneli na prodava4a :) i vikam tui znak svishe :P
i tai sa....

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Вто 22 юни 2004 8:18

Pichaga написа:12 години си карал вартбург или 12 годишен вартбург
абре пич, ти значи освен че разбираш от голф то от вартбург разбираш 12 пъти повече и ще си истинско съкровища за клуб трабант и вартбург 8) :P 8) а и то вартбурга от новите модели си е голф 2 като моя 1,3 мотор :oops:

Първия вариянт, нашите го купиха от Мототехника м.06.1990 г, а аз взех книжка 09.1990 г., та с едно прекъсване от 2г. (Шкода 120L) до 2003 г. го карах него. Двигателя е 1272 ссм от Голф 2 - 43kW (58кс), 4 степенна скоростна кутия и много добра акустика в купето :D На извънградско при скорости 90-110 км/ч (само с мен и един сак) Ахтопол - Стара Загора 17 л. (това е 4,9 л/100 км :twisted: ), а и много вървеше.

Гост

Kak

Мнениеот Гост » Вто 22 юни 2004 10:07

Da ponapisha i az!
Znachi predi 2 godini reshih da si vzema kolica. Posybrah okolo 5000lv. i se zaoglejdah. Minah prez Punto, ama kazaha Italianska, ne stava. Posle kazaha golf (az ot malak sam fen), no za tezi pari samo 2, a az neshto ne biah navit. Sled tova bashatat na priatelkata mi vze neshtata v svoi race i edin den se obajda, Vzeh ti Golf 3, 1.8, 90 konia, 93g. za 5000lv. Tova beshe edin ot nai shtastlivite dni v jivota mi dosega, beshe zbadnata mechta!
Sega mechtaia za Golf4 TDi ili Audi A 3 ili 4 TDi ili Passat TDi, Oktavia TDi. Dano skoro se sbadne. Ta taka, vsichki sme fenove na VW. Bashtata na priatelkata mi karashe predi A4 TDi, sega e s Golf4 Tdi - 130 konia, kak varvi ne e istina!

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Re: Kak

Мнениеот Pichaga » Вто 22 юни 2004 10:13

mladvampir написа:Da ponapisha i az!
Znachi predi 2 godini reshih da si vzema kolica. Posybrah okolo 5000lv. i se zaoglejdah. Minah prez Punto, ama kazaha Italianska, ne stava. Posle kazaha golf (az ot malak sam fen), no za tezi pari samo 2, a az neshto ne biah navit. Sled tova bashatat na priatelkata mi vze neshtata v svoi race i edin den se obajda, Vzeh ti Golf 3, 1.8, 90 konia, 93g. za 5000lv. Tova beshe edin ot nai shtastlivite dni v jivota mi dosega, beshe zbadnata mechta!
Sega mechtaia za Golf4 TDi ili Audi A 3 ili 4 TDi ili Passat TDi, Oktavia TDi. Dano skoro se sbadne. Ta taka, vsichki sme fenove na VW. Bashtata na priatelkata mi karashe predi A4 TDi, sega e s Golf4 Tdi - 130 konia, kak varvi ne e istina!

искам и аз такъв богат дедо :P :P :P :P

Гост

Мнениеот Гост » Вто 22 юни 2004 10:19

Pichaga написа:искам и аз такъв богат дедо :P :P :P :P

:oops: :oops: :oops:
Dano skoro i az podkaram takava kato negovite koli

Anonymous

Мнениеот Anonymous » Сря 23 юни 2004 9:00

VW върви здравата, а и качеството не отстъпва от немските стандарти!

Потребителски аватар
FLY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FLY » Чет 24 юни 2004 10:38

Otnachalo iskah Opel Vectra 1.8, no ne mi nameriha nishto dobro v D i togava mi se obadiha za edna Jetta. Poznavah tozi tip avtomobil, moi blisyk ima takava i me uveri, che niama da syjaliavam i taka veche godina karam i peia :) /bez da pia :roll: / pozdravi

Потребителски аватар
opipva4a
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

...

Мнениеот opipva4a » Чет 24 юни 2004 10:47

мен от малък ме задължават
мъка
пробва; сам да изневеря, да ама не
хващат ме
не се живее така

Потребителски аватар
mitko66
Автомобил: MK8 eTSI DSG
Двигател:

Мнениеот mitko66 » Чет 24 юни 2004 11:07

...хм..беше любов от пръв поглед...особено като и видях задницата :D

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Чет 24 юни 2004 15:14

Pichaga написа:
mladvampir написа:Da ponapisha i az!

искам и аз такъв богат дедо :P :P :P :P

Мдааа живи и здрави да са свестните дедовци! :) Моя пасат също е подарък от дедо. Винаги съм си падал по големите "кошници" а пък и VW-тата са си най-здравите немски машини, а какво по-голямо VW от пасата.
Та дедото кара Audi 100 CS 2,3 i (също машина от която съм доста впечатлен - много бяга за това голямо купе и за само 136 кончета под капака). Удря го и докато седи в сервиза да го правят купува един Пасат за да има с какво да се вози ... и след ремонта на ауди-то къде може да отиде пасата освен при кандидат зет-а.
Жив и здрав да е човека и дай боже всеки му такъв дедо :)
Колицата (и щерка му естествено) са много добри и продължават да ме радват :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Чет 24 юни 2004 15:19

щастливци 8) :D :lol:
пу,пу да не чуе рогатия!

Гост

Мнениеот Гост » Пон 28 юни 2004 14:34

Това е марката. Какво друго - мерцедес или БМВ - пфу.... :mrgreen: Това е колата на миналото, настоящето и бъдещето.

Гост

Мнениеот Гост » Вто 06 юли 2004 21:48

Моето е куриоз. Търсех си кола за работа. Исках да си купя банчарка рено експрес /рапид/ обаче тогава тези които исках бяха или много скъпи и не ми се даваха толкова пари за баничарка или все нещо не ми харесваше. Накрая ми писна огледах се коя друга кола е голяма и си харесах пасат комби. Отидох в три авто къщи харесах си един мръсен пасат дигнах му капака запалих го видях че мотора работи равномерно платих го и си тръгнах с него. Оказа се добра кола. Ще го карам още някоя години и ще го сменям че остаря.

Потребителски аватар
Krass
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Krass » Сря 07 юли 2004 13:33

Да драсна и аз,а :wink: Реших че ми е дошло времето да се оборудвам с колица,ама нали съм си с късмет,вдигнаха ДДС основата и цените скочиха до небесата.Първо си мислех за някоя Вектра,обаче много им скочиха цените,после реших че мога за 3000 да си взема някое Екскорт-че 93-та,докараха ми едно 1.3,бенз обаче като го подкарах....малии ужас.Голяма кошница,няма вътък и т'ва е.Като за н-ти път проучих цените по джоба ми беше някое ТИПО - за 3500 можеше да се вземе с всички екстри и то 93-94, евтини части, ама пък италианска кола. А от местото за пушене всеки ден гледах едно Венто,стои на паркинга на фирмата и никой не го кара,ама с тая намръщена,злобна муцунка...ммм истински сладур.Обаче цените тръгваха от 6000 нагоре,как да стане? :( Един ден реших обаче да избъзикам колегата за цента на Венто-то,щото очевадно се продаваше...и като ми каза,си рекох:"Сделката е супер,бегай момче до банката и гепи парите,щото такава кола за цената нема да намериш"
Та така се ориентирах към VW.И държа да кажа,макар да беше случайно купуването на такава кола съм много доволен-як дизайн,супер мотор...абе дъ бест.(Е няма да откажа пасат-че 2003 или новата Джета :D :wink: )

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Сря 07 юли 2004 14:21

айде и аз да се отбележа
и при мен се получи нещо като семейна традиция-през ръцете на баща ми минаха 3 двойки та и аз бях зарибен.
Сега си карам тройка, и съм доволен защото освен масло и филтри почти нищо не сменям.
А имаше един случай, който ме убеди в здравината на ФВ, да не кажа че колата ми спаси живота.
Тогава карах едно уно и за късмет малко преди случая с майка ми си разменихме колите и аз й взех голфа. Карах по ситняково към подуене и на оборище се наредих за ляв зявой.Червено, жълто, зелено, тръгвам и като стъпих на трамвайните линии чух трамвая да ми дрънка, а в следващия момент колата прелетя странично 2-3 метра и кацна на островчето като помете и знака.
Колата беше ударена във шофьорската врата с около 20-тина тона на скорост.
Резултат- за мене само уплах, а колата я оправиха и вървя още 2 години, че и сега сигурно някой я кара някъде. Не си помислям какво щеше да е ако бях с фиата....
Та имам си причини аз :wink:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”