Моля за съвет - Бора или Пасат В5?
- enterprise
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен Пасат
само че помисли все пак за дизел. В града разходът на бензинката ще е доста сериозен при доста съмнителни предимства. И щом нямаш намерение да слагаш газ...
- kickd0wn
- Автомобил:
- Двигател:
Да, да, в града бензина ще ти прави 10-11, а дизела 8-9, и с разликата в цената на горивото и по-скъпите ремонти на дизела винаги бензина е за предпочитане.
Жената или момичето добре си е решило какво да вземе, като наскачат винаги привържениците на дизела да обясняват как е по-добре и как е по-евтино. Айде няма нужда.
Жената или момичето добре си е решило какво да вземе, като наскачат винаги привържениците на дизела да обясняват как е по-добре и как е по-евтино. Айде няма нужда.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kickd0wn написа:...

dobrinb написа:Аз съм по дизелите, не съм запознат с въпросната помпа, но притеснението според мен е, че 1.6 просто няма да му стига силицата, особено ако има климатик - мъкааа.
много зависи какъв шофьор е.
аз също карам много,но не съм нервен и 1.6 с клима и газ ми е предостатъчно.

но аз повече от 120 не вдигам, но това е защото ми е писнало с хилядите км. който минавам.(писнало ми е ама няма начин)
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Най-добре 1.8Т ... разлика в горенето няма съществена с другите 2 мотора, но пък това си е по-мощно и по си заслужава. Аз лично бих ти препоръчал пасат, но това е само защото в бора не мога да влезна
Ти като си жена и караш толкова много в София предполагам и паркираш по центъра и може би бората е перфектния избор за теб ... Пасата е бая голяма кола ( направо колкото бус ) и ако имаш проблем с габаритите взимай бората и си свиркай 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”