В а ж н о !!!
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нафтата не им е лоша
З бензина също нямам оплавкания, въпреки че съм зареждал само веднъж.
Ама за 40% си е чиста пунта мара.. справка :
http://www.lukoil.bg/2_compl-rafin.htm
Как ви се струва 1.53691 лв/лт 95 от лукоил, а ако тези ти дадат 40% off на 1.82*0.6 = 1.092
Както и да го гледаме повече от 10% не очаквам, или може и 5 да дадат, щото сега в момента за > 25 лт. дават 5 %. и си е изгодно.
Като сметнеп 1.7 /нафта/ * 0.05 = 0.085 лв/лт надолу..
Колкото и да отстъпят все е напред

Ама за 40% си е чиста пунта мара.. справка :
http://www.lukoil.bg/2_compl-rafin.htm
Как ви се струва 1.53691 лв/лт 95 от лукоил, а ако тези ти дадат 40% off на 1.82*0.6 = 1.092

Както и да го гледаме повече от 10% не очаквам, или може и 5 да дадат, щото сега в момента за > 25 лт. дават 5 %. и си е изгодно.
Като сметнеп 1.7 /нафта/ * 0.05 = 0.085 лв/лт надолу..
Колкото и да отстъпят все е напред

- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
по принцип с известно мошенничество може да се постигне без особен проблем отстъпка до около 30%, като се има впредвид, че клубните членове НИКОГА няма да искат фактура, и ако ОПЕТ са продали фактура на някоя транспортна фирма срещу ДДС-то (демек 20%) - ето ти първите 20% отстъпка, които е платил някой друг (защото пък транспортната фирма плаща 20% а и минава за разход 100% от стойността на фактурата).
Такааа, и ако горивото не е от Лукойл, а примерно от някоя турска или румънска рафинерия и е вкарано в БГ полулегално (цистерна 100 тона във фактурата е писана 50 тона = 50% по-малко акцизи и ДДС) - ето още добра база за отстъпки
Такааа, и ако горивото не е от Лукойл, а примерно от някоя турска или румънска рафинерия и е вкарано в БГ полулегално (цистерна 100 тона във фактурата е писана 50 тона = 50% по-малко акцизи и ДДС) - ето още добра база за отстъпки

- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
musura написа:по принцип с известно мошенничество може да се постигне без особен проблем отстъпка до около 30%, като се има впредвид, че клубните членове НИКОГА няма да искат фактура, и ако ОПЕТ са продали фактура на някоя транспортна фирма срещу ДДС-то (демек 20%) - ето ти първите 20% отстъпка, които е платил някой друг (защото пък транспортната фирма плаща 20% а и минава за разход 100% от стойността на фактурата).
Че нии кви сме им на Опет, че вместо да отразят печалба от 30% за дето са си рискували гъзовете по митници и пред данъчни, да ни дават на нас тея пари? Няма логика в това

Re: В а ж н о !!!
СантбернаР написа:lowrider написа:Незнам дали е за тук или организационен ,но все пак.
http://forum.ladaclub-bg.com/viewtopic.php?t=2210
Дайте да направим нещо.
А някой да знае бензина на ОПЕТ как е?
Аз имам клубна карта на Лада клуб......ще пробвам и ще кажа как е бензина.още днес дори
![]()
Аз карам предимно с ОПЕТ бензин и съм много доволна

- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
divna_ написа:СантбернаР написа:lowrider написа:Незнам дали е за тук или организационен ,но все пак.
http://forum.ladaclub-bg.com/viewtopic.php?t=2210
Дайте да направим нещо.
А някой да знае бензина на ОПЕТ как е?
Аз имам клубна карта на Лада клуб......ще пробвам и ще кажа как е бензина.още днес дори
![]()
Аз карам предимно с ОПЕТ бензин и съм много доволна
Аз пък с газ на опет и съм доволен.
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
СантбернаР написа:
Иначе супер звучи..........
ако взема и карта за клуб VW дали ще ми дадът 80 процента отстъпка........или ставам нагъл.
Мисля, че трябва да вземеш още една от Опел и да ти дават по 20% в кеш, към бензина, като зареждаш

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Аз пък не съм доволен от ОМВ - с лукойл колата върви най-добре според мен... Изобщо как така ще ни дадат 30% отстъпка? Това наистина ми звучи прекалено хубаво, за да е реалност. Освен това за 4 стотинки по малко на литър да бия 1300 метра повече само и само да заредя от опет, не си струва. Ще ги изгоря при самото чакане на светофара...
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
dude написа:СантбернаР написа:
Иначе супер звучи..........
ако взема и карта за клуб VW дали ще ми дадът 80 процента отстъпка........или ставам нагъл.
Мисля, че трябва да вземеш още една от Опел и да ти дават по 20% в кеш, към бензина, като зареждаш
Ей, dude страшна идея даваш ...
Ей сега вече схващам какво са имали предвид Фаове Груп...с рекламния лозунг - Удоволствие от шофирането.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”