niikoo_1 написа:.......7. Слизам долу до колата и го довършвам собствено ръчно с тупаници, шутове, подръчни материали или винкел.
oooooo и аз ка кси мечтая да пипна едно такова животно па бой бой

Та мой приятел, се прибира по малките часове и вижда пред блока как двамка му свалят решетката на 2-ката. Та хуква той и гепва единия и с няколко бързи и рязки го привежда в "безпомощно състояние" (момъка е доста светнат в бойните изкуства), другия обаче офейква на улицата зад блока. ОК нашия си казал- имам единия ще ми пропее къде е другия....да ама не - точно след 3 мин пристига патрулка...(откъде ли ???? ) Та куките изкачат мятат се на нашия и го закопчават и на задната седалка, оня спящия и него отзад и газ към Пирогов...Там метнали заспалия на носилката на санитарите и без да обясняват, пишат и т.н.кого и защо оставят потеглили към РПУ-то, където "героя" до 8 сутринта драскал показания. Накрая "полицая" му казал "ако имаш късмет онзи може и да не заведе дело с/у теб, но не бъди сигурен"....... а кажете ми сега ко правим в таз скапана държава, където престъпниците се пазят от ченгетата и когато се опиташ да се защитиш - пак си виновен и подлежиш на санкция ???...