Ах, тези крадци...

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 31 яну 2006 17:37

niikoo_1 написа:.......7. Слизам долу до колата и го довършвам собствено ръчно с тупаници, шутове, подръчни материали или винкел.

oooooo и аз ка кси мечтая да пипна едно такова животно па бой бой :)обаче да споделя една история която и преди съм споделял тук и е доста показателна за времената и нравите , в които живеем.
Та мой приятел, се прибира по малките часове и вижда пред блока как двамка му свалят решетката на 2-ката. Та хуква той и гепва единия и с няколко бързи и рязки го привежда в "безпомощно състояние" (момъка е доста светнат в бойните изкуства), другия обаче офейква на улицата зад блока. ОК нашия си казал- имам единия ще ми пропее къде е другия....да ама не - точно след 3 мин пристига патрулка...(откъде ли ???? ) Та куките изкачат мятат се на нашия и го закопчават и на задната седалка, оня спящия и него отзад и газ към Пирогов...Там метнали заспалия на носилката на санитарите и без да обясняват, пишат и т.н.кого и защо оставят потеглили към РПУ-то, където "героя" до 8 сутринта драскал показания. Накрая "полицая" му казал "ако имаш късмет онзи може и да не заведе дело с/у теб, но не бъди сигурен"....... а кажете ми сега ко правим в таз скапана държава, където престъпниците се пазят от ченгетата и когато се опиташ да се защитиш - пак си виновен и подлежиш на санкция ???...

Потребителски аватар
zemon_C4455XP
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zemon_C4455XP » Вто 31 яну 2006 18:18

niikoo_1 написа:Аз съм го измислил как да преборим гадоведе.
1. Оставяне CD-то с панела в колата
2. Паркираме колата така че да има пряка видимост от балкона
3. Правиме си една кана с кафе
4. Зареждаме въздушната пушка
5. Дебнем на балкона
6. Когато гада почне да работи по колата сде прицелаваме и го пълним със съчми
7. Слизам долу до колата и го довършвам собствено ръчно с тупаници, шутове, подръчни материали или винкел.

по т.6 съм съгласен,но представиси не уцелиш крадеца а кола и най-малкото счупиш някой джам,какво ще правиш май ще си изпразваш джобовете после mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
zaio_baio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zaio_baio » Вто 31 яну 2006 19:14

Има решение на проблема с неточността - www.guns.bg - има промоция въздушна пушка с оптика и сачми - 38 лв. без доставка.

Изображение

Прострелвате я внимателно - занулявате оптиката и .......

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”