малка консултация ще може ли? седан или комби?
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ама изобщо не съм съгласен.
1-во никога не съм имал проблем с парното зимата. В купето си е баня.
2-ро че е по-тежко - вярно е, но разликата в ускорението и в максималната скорост между седан и комби е минимална, а и ако търсиш "бегачка" няма да си купиш пасат а голф.
3-то това за трудното продаване е абсолютна глупост. Както си пролича от горните мнения - 90 % предпочитат комбито пред седана
4-то - изобщо недей да съпоставяш багажника на комбито с този на лимузината. Просто няма място за сравнение
1-во никога не съм имал проблем с парното зимата. В купето си е баня.
2-ро че е по-тежко - вярно е, но разликата в ускорението и в максималната скорост между седан и комби е минимална, а и ако търсиш "бегачка" няма да си купиш пасат а голф.
3-то това за трудното продаване е абсолютна глупост. Както си пролича от горните мнения - 90 % предпочитат комбито пред седана
4-то - изобщо недей да съпоставяш багажника на комбито с този на лимузината. Просто няма място за сравнение
- Jovany
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имах предвид че по голямото пространство се затопля по бавно не че не става баня.
А багажното пространство си прав че няма място за сравнение просто казвам че на седана е достатъчно голямо.
И защо да е простотия че се продава по трудно. Аз например когато си търсих кола на всякъде ми предлагаха комбита просто седаните първо се продават.
А багажното пространство си прав че няма място за сравнение просто казвам че на седана е достатъчно голямо.
И защо да е простотия че се продава по трудно. Аз например когато си търсих кола на всякъде ми предлагаха комбита просто седаните първо се продават.
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: малка консултация ще може ли? седан или комби?
lubko написа:решил сам да си взимам пасат 4 98г 99г но се чудя комби или седан кое е по добре посаветваите ме
Мисля комби е оптималният избор
Jovany написа:Ако изкаш да е по голяма гъзарията задължително седан![]()
![]()
Колега напоследък гъзерията е комби
Sunny написа:Ама изобщо не съм съгласен.
.... а и ако търсиш "бегачка" няма да си купиш пасат а голф.
bowdown bowdown bowdown
евала момче жив и здрав да си
brabus написа:Аз предпочитам комбито
Брабусе той не пита ли за по старият пасат
- Pav3l
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1998
- Контакти:
brabus написа:Относно предлагането на комбита и седани (сега не ми се рови за статистика), но специално в Германия, комбито е по-продаваният модел и от там идва и по-малкото предлагане на седани тук в България.
Колегата е прав: по статистика 2/3 от ПРОИЗВЕДЕНИТЕ Пасати са КОМБИ!
Все пак произвежда се това, което се търси нали?
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз я бях чел тази статистика,че в Германия повече се продават комбитата, като по-практични коли !!!!
Но възниква въпросът, защо първо представят новия В6 седан и чак след няколко месеца комбито ???
Но и аз преди да си купя първото комби не исках и да чуя за такова нещо, но сега не бих взел нищо друго освен комби !!
Но възниква въпросът, защо първо представят новия В6 седан и чак след няколко месеца комбито ???
Но и аз преди да си купя първото комби не исках и да чуя за такова нещо, но сега не бих взел нищо друго освен комби !!
WDW написа:И аз я бях чел тази статистика,че в Германия повече се продават комбитата, като по-практични коли !!!!
На всеки един модел автомобил, който има версия седан и комби първо се представя варианта седан", а чак след това комби. Както си забелязал и Голф се представя първо хечбек а след това комби и т.н.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”