Въпрос относно вибрации във волана и гуми
- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
Къде ги държиш летните гуми през зимата. Флат спот може да се получи и ако гумите са били оставени прави а не легнали цяла зима и например е сложено нещо върху тях. Един приятел така си беше оставил гумите прави в ъгъла на мазето и после беше сложил някакви щайги от горе и на следващото лято като дойде време да ги слага на колата имаше неприятна изненада.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Rado GTI написа:Само фтулки ще оправят проблема,мои приятел има същия проблем,само че за да си ги направиш ти трябва модел защото незнам кои стругар ще се наеме да ги прави без да знае какво точно и какъв точно размер.
КАЗВАМ ГО ЗАщОТО БАщА МИ Е МНОГО ДОБЪР СТРУГАР
Ами на мене вече за втори път ми правят, и никъв модел не ползвам. Просто трябва да знаеш размерите

- Gal
- Автомобил: МК7
- Двигател: DCYA 2018
20vTurbo написа:Къде ги държиш летните гуми през зимата. Флат спот може да се получи и ако гумите са били оставени прави а не легнали цяла зима и например е сложено нещо върху тях. Един приятел така си беше оставил гумите прави в ъгъла на мазето и после беше сложил някакви щайги от горе и на следващото лято като дойде време да ги слага на колата имаше неприятна изненада.
това ми се струва най-вероятно

чак втулки, предници....няма нужда
пробвай да размениш гумите, резервната каква ти е?
или вземи от някой читави за проба... какъв ти е размера, да ти дам моите

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”