СТИГА СТЕ МРЪНКАЛИ заминавайте да бачкате и да изкарвате мангизи!
или и вие на принципа "докато ми плащат колко да не умрем ще бачкам колко да не заспим"???
Като се скъсате от качествена работа и почнете да вадите големи кинти няма да ви дреме колко е станал бензина. или ще карате служебни пасати и друг ще ви налива тунджата
п.с. аз още нямам служебен пасат ама искам
H95 твърдо над 2лв!
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
СТИГА СТЕ МРЪНКАЛИ заминавайте да бачкате и да изкарвате мангизи!
или и вие на принципа "докато ми плащат колко да не умрем ще бачкам колко да не заспим"???
Като се скъсате от качествена работа и почнете да вадите големи кинти няма да ви дреме колко е станал бензина. или ще карате служебни пасати и друг ще ви налива тунджата
Що не слезеш малко на земята.
За твое сведение извън София,Пловдив и Варна навсякъде средната заплата е под 250 лв. при ненормирано работно време+събота+празниците като тази средна заплата се формира главно от държавните служители и учителите.
Ама какво говоря 250,аз доскоро работех за 200лв по 10 часа на ден+събота,а за почивни дни по празниците забрави.
Така че иди в някоя църква,запали свещичка за късмет и се надявай да не попаднеш сред 6-те милиона българи които живеят извън София и за които важат съвсем други закони.

Извинявам се но аман от самозабравили се хора.
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
nii написа:СТИГА СТЕ МРЪНКАЛИ заминавайте да бачкате и да изкарвате мангизи!
??? Са не се прави, че не знаеш, че в БГ колкото и да си късаш задника от бачкане, на по две места, никога няма да можеш да вземеш една минимална европейска заплата... всички бачкат, всички са нервни точно за това -> много бачкаме, а вземаме викакви пари. Аз съм сигуен, че и у нас могат да вдигнат заплатите и да стане средната работна 1000 лева, обаче тъпите депутати трябва непременно да се возят на най-мощните и най-новите коли, определено харчат пари за глупости, и всеки гледа да гепи парче от тортата. Вместо да вдигнат малко заплатите и да се поуспокои народа. (незнам как ще стане, обаче съм сигурен, че може да стане).
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Koлега, искаш ли да ти кажа, че в наЩа фирма, никой не получава под 500 лева! И НИКОЙ не е от София. Млади хора сме все (аз съм най-стария. На 31 год. съм). ТА за какво говорех: Младите хора, като не им харесва в провинцията да работят за 200 лева на ненормиран раб.ден, идват тука. Работят за 500 лв. от 9:00 до 18:00. Без събота и неделя, празниците са си празници....
Ама за целата требе ДУПЕ. Да мислиш, да работиш, да се лишаваш от някой неща, но все пак да не работиш за 200 лв. Така че това, че ти получаваш 200 лв. си е ЛИЧНО твой проблем. Явно или те мързи да работиш, или те е страх да дойдеш тука да видиш какво е. Ако човек е работлив и мисли с главата си НИКОГА няма да работи за 200 лв. Не искам да те обиждам. Просто казвам каква е ситуацията в БГ.
Ама за целата требе ДУПЕ. Да мислиш, да работиш, да се лишаваш от някой неща, но все пак да не работиш за 200 лв. Така че това, че ти получаваш 200 лв. си е ЛИЧНО твой проблем. Явно или те мързи да работиш, или те е страх да дойдеш тука да видиш какво е. Ако човек е работлив и мисли с главата си НИКОГА няма да работи за 200 лв. Не искам да те обиждам. Просто казвам каква е ситуацията в БГ.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе ФЕН, защо говориш глуопсти?
Моя шеф, знаеш ли колко го ебе на какви коли се возят депутатите? Не разбрахте НАЙ_ВАЖНОТО!!! - за да си ТИ добре, требе ШЕФА да е добре. Т.е. Ако ти успееш да вадиш пари за него, той ще ти дава. Ако вадиш ПОВЕЧЕ за него, ще има ПОВЕЧЕ за ТЕБ!!!
Мноо ми интерестно как един депутат, ще решава колко пари да ми дават на мен? Парите са си на шефа. Колкото реши толкова ще ми дава. Ако не съм доволен - напускам и търся друго. Ако съм доволен - оставам и започвам да работя сериозно за да ми се качи заплатата.
Ако не съм прав - уборете ме.
Моя шеф, знаеш ли колко го ебе на какви коли се возят депутатите? Не разбрахте НАЙ_ВАЖНОТО!!! - за да си ТИ добре, требе ШЕФА да е добре. Т.е. Ако ти успееш да вадиш пари за него, той ще ти дава. Ако вадиш ПОВЕЧЕ за него, ще има ПОВЕЧЕ за ТЕБ!!!
Мноо ми интерестно как един депутат, ще решава колко пари да ми дават на мен? Парите са си на шефа. Колкото реши толкова ще ми дава. Ако не съм доволен - напускам и търся друго. Ако съм доволен - оставам и започвам да работя сериозно за да ми се качи заплатата.
Ако не съм прав - уборете ме.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
scuba написа:Koлега, искаш ли да ти кажа, че в наЩа фирма, никой не получава под 500 лева! И НИКОЙ не е от София. Млади хора сме все (аз съм най-стария. На 31 год. съм). ТА за какво говорех: Младите хора, като не им харесва в провинцията да работят за 200 лева на ненормиран раб.ден, идват тука. Работят за 500 лв. от 9:00 до 18:00. Без събота и неделя, празниците са си празници....
Колелото на живота толкова бързо може да се извърти че от самочувствието ти да давиш категорични оценки и помен да не остане.
Все пак народът за твоят случай си има поговорка. Ситият на гладен не вярва.

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
е са се изпокарахме....спрете ....
темата беше за цената на бензина и влиянието на акциза, като косвен данък върху нея, а не кой колко кинти има и как требе да се работи
истината винаги е по средата
работил съм много и не съм взимал почти никакви пари
работил съм много и съм взимал добри пари
и в двата случая шефовете ми бяха богати хора за нашите стандарти
няма смисъл да се пише- бензина ще стане колкото го решат управляващите, а те се влияят от межд. пазар и законите на европата...лукойл ще има все по-големи печалби, защото потреблението не намалява, а расте....Вальо Златев ще си продължава да бъде най-личния ерген и така...
п.с. все още издържам да карам колата си по 45 км на ден само за работа, да видим до кога
темата беше за цената на бензина и влиянието на акциза, като косвен данък върху нея, а не кой колко кинти има и как требе да се работи
истината винаги е по средата
работил съм много и не съм взимал почти никакви пари
работил съм много и съм взимал добри пари
и в двата случая шефовете ми бяха богати хора за нашите стандарти
няма смисъл да се пише- бензина ще стане колкото го решат управляващите, а те се влияят от межд. пазар и законите на европата...лукойл ще има все по-големи печалби, защото потреблението не намалява, а расте....Вальо Златев ще си продължава да бъде най-личния ерген и така...
п.с. все още издържам да карам колата си по 45 км на ден само за работа, да видим до кога
- afrikalion
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бе то и аз сипвам само спринт-дизел от ОМВ, ама не е там работата. Вместо да давам 200лв/месец само за нафта, от които 100лв са ми некви данъци, защо да не ги дам тия 100лв за себе си?! Защо на тъпите американци бензина им е 2 пъти по-евтин?! Или хубу - да са ни големи данъците, като в Швеция или Норвегия, но там хората поне знаят за какво отиват парите им - карат си Саабите по незамръзващите им бездупкови пътища и не им пука. А аз знам, че моите данъци отиват в гушата на поредния депутат, е как да не ме е яд!? 

- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
за пичовете дето бачкат за по 200 лева:
знам със сигурност че има няколко фирми, не само от софия, които от месеци си търсят КАДЪРЕН, РАБОТЛИВ и ОБРАЗОВАН персонал, и не могат да намерят. а предлагат по над 500 лева първоначална заплата
ОБАЧЕ искат да знаеш добре няколко езика, да имаш висше обр., да не си бил в затвора и най-вече да не си тъпанар.
с други думи ако си нормален европеизиран млад човек нямаш грижи... е, да, може да се наложи да се преместиш в друг град, но никой не те кара насила
МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ ЧЕ РАЗВОДНИХ ТЕМАТА
знам със сигурност че има няколко фирми, не само от софия, които от месеци си търсят КАДЪРЕН, РАБОТЛИВ и ОБРАЗОВАН персонал, и не могат да намерят. а предлагат по над 500 лева първоначална заплата
ОБАЧЕ искат да знаеш добре няколко езика, да имаш висше обр., да не си бил в затвора и най-вече да не си тъпанар.
с други думи ако си нормален европеизиран млад човек нямаш грижи... е, да, може да се наложи да се преместиш в друг град, но никой не те кара насила
МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ ЧЕ РАЗВОДНИХ ТЕМАТА
Последна промяна от nii на Пет 16 сеп 2005 14:35, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Е**т си ни както си искат.
Не веднъж съм се обеждавал, че за да се свърши нещо в тази държава трябва да се развикаш здраво. За това масови протести без никаква отстъпка.
Най ме е яд на нас си че сме някакъв супер търпелив народ и както и да ни мачкат ние само се свиваме и трайкаме. Е това направо ме побърква.
Не веднъж съм се обеждавал, че за да се свърши нещо в тази държава трябва да се развикаш здраво. За това масови протести без никаква отстъпка.
Най ме е яд на нас си че сме някакъв супер търпелив народ и както и да ни мачкат ние само се свиваме и трайкаме. Е това направо ме побърква.
Революция е моето мнение - на мисълта и действията! Да не си мълчим и да свеждаме глава, и да чакаме!!! Да се учим от грешките си и от тези на другите и да вървим напред!!!
За мое съжаление (вече) се върнах в България, поживях без да излизам зад граница една година и вече сериозно гледам пак навън - пак пиша - със съжаление!!!
Не се карайте, колеги!!!
За мое съжаление (вече) се върнах в България, поживях без да излизам зад граница една година и вече сериозно гледам пак навън - пак пиша - със съжаление!!!
Не се карайте, колеги!!!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”