Доволни ли сте от окачването нa VW?
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Re: Доволни ли сте от окачването нa VW?
Ханс не е сложил шарено и разтропано "спортно" окачване. Виж, бай Иван е доста по-възможно да го е направил 

....бе проблема не е в Ханс или бай Иван, ми в лунния пейзаж в страната
.

- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз да питам за почитателите на голф 2 и по точно тези с стабилити щанга и отзад в моста дето седи, по добре ли се държи по магистралните завой отколкото само с една отпред. Защото се очертава сериозно патуване и се чудя, ако разликата не е много голяма да не си сменям моста?

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Няма как да се държи по-добре,моста ти да не е от кашкавал та да се огъва по завоите щангата е при евентуален удар или нещо такова,поне така си мисля аз тя е вътре в моста. 
А за окачването на поло 86ц отпред никак не ми харесва идеята с тоя мост и извратени главини и клечки вместо носачи мисля си,че ако беше като на голф щеше да е по добре,но явно има защо да го направили така.

А за окачването на поло 86ц отпред никак не ми харесва идеята с тоя мост и извратени главини и клечки вместо носачи мисля си,че ако беше като на голф щеше да е по добре,но явно има защо да го направили така.

- kocho_pushacha
- Автомобил:
- Двигател:
Голф3 ГТИ 16в
От както го имам вече 2 год(30 000км)съм сменил един тампон на макферсона
.Супер здрава
За возия няма кво да говоря, кърти бъбреци(с това окачване както си я взех,не е спортно).На мен не ми е проблем но пък е много стабилна и сигурна
Който иска меко возене да не взима голф
От както го имам вече 2 год(30 000км)съм сменил един тампон на макферсона

За возия няма кво да говоря, кърти бъбреци(с това окачване както си я взех,не е спортно).На мен не ми е проблем но пък е много стабилна и сигурна
Който иска меко возене да не взима голф
- actros1846
- Автомобил: AUDI A4 B5 1.9 TDI Avant Facelift
- Двигател: AFN 1999
За 3 те години дето я карам мойта колица съм и сменил само горе макферсоните и амортисьорите предните едно каре по погрешка и и два пъти свяляне на скоростната кутия

П.П. Щях да забравя и всички втулки от пред и на задния мост

П.П. Щях да забравя и всички втулки от пред и на задния мост

-
- Автомобил:
- Двигател:
Преместих сам цялото окачване от едно оборудвано, но ударено купе (демонтаж-монтаж) на друго голо купе сам за общо време един дообяд + кормилна рейка с прът и го вдигнах на колелета. Кажете ми коя друга марка може да се обслужи толкова беззорно?
-
- Автомобил:
- Двигател:
така като чета темата маи е за голф,но да се похваля и аз!
поло 96г-за 2 години и 30 000 съм сменил само тампоните на амортесиорите.
(и то даже не беше належащо)
онзи ден ходих на контролен-всичко си е ток.
много съм доволен от х.част.(за разлика от електрониката)
поло 96г-за 2 години и 30 000 съм сменил само тампоните на амортесиорите.
(и то даже не беше належащо)
онзи ден ходих на контролен-всичко си е ток.
много съм доволен от х.част.(за разлика от електрониката)
Голф 2-карам го от 2004,изминах с него над 80хил км,по предницата още нищо не е ремонтирано,задни амортисьори сменени.Много здраво окачване като цяло.
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За сега добре се държи. Много дупки бе....Ако не внимавам мога да пропадна в някоя шахта. То страшна работа. ББ вместо да го дават по телевизора всяка вечер може да ги ремонтира.
Имах Passat B5 и мога да кажа, че окачването е много добро, имаше обаче някакви алуминиеви носачи, които по българските "картофени ниви" бързо свършваха филма, но това е нормално.
- irko_k
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re:
lowrider написа:Абе 2ката що годе става,ама 4-ките малииии,като минеш през дупка и ако си се хванал за опората(дръжката) на вратата може да ти се счупи ръката,иначе леките неравности ги взема доста добре.
приятел,аз от 10 години карам голф 2-ка и преди един месец си купих 4-ка,да ти кайа с двоиката ми падаха пломбите но с 4-ката ми е много по добре чейнето

- avanto
- Автомобил:
- Двигател:
И аз да кажа, че също не съм особено доволен от окачването на Г3, като го взех преди 2 годинки нов внос от Германия тропане и скърцане нямаше, но пък си возеше доста твърдичко. Обачее след като го покарах малко и след първата "екскурзия" до селото ми всичко взе яко да скърца (за това колата не е виновна все пак), като нямам голямо желание да разбирам точно откъде е. По окачването поне нищо не съм сменял, нещо взе да пропа отпред ама предполагам, че ще е кормилен накрайник или шарнир. Само за сравнение ще кажа, че мой приятел си купи по същото време като мен пежо 306 и му врътна 50000км досега, е това нещо вози просто перфектно и на всичкото отгоре досега му е сменяно само единия шарнир и продължава да вози по същия приятен начин. Де да беше и голфа с окачване на пежо 

аз съм доволен,за 5 години каруцарско каране като моето,без да го пазя пасат4ето сам хвърлил не повече от 300 лв.за части,предимно лагери: 4 задни (от които единия комплект бяха на Лемфьордер),не ви ги препоръчвам,не минах и 1000км.с тях ,1 преден главина ,и предни амортисьори с макферсоните. Скоро обаче ще трябва да сменя и кабелите на свещите,че нещо запалването се промени,може да им е дошло времето.
- ligustrum
- Автомобил:
- Двигател:
ако говорим за това дали вози меко и е стабилна-да
но ако говорим за здравина,то мисля,че всичко зависи от това какви части купуваш и как я пазиш-просто и ясно е 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”