Каква е максималната скорост?
Vladko написа:Наистина по каталог е 95kW това са 129к.с. а до 130к.с. си е голяма разлика добре е тунинговандано не са ти взели и пари
Нещо се изказа неподготвен.. Тунинга не е на двигателя, а на окачването и външният вид

А по въпроса за конските сили - закръглих ги на 130 защото така изглежда по-добре, а ти си вземи калкулаторчето и пак смятай, защото 95kW не са 129 конски сили а 129,2

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
eViL написа:KILLER GTI написа:eViL написа:Абе каквото и да е сега хората са го написали до 190км/ч..ся ко да си прайм експерименти да се кача с 4-ма дали ще се пръсне или не ?![]()
Караш си до такава скорост каквато пише на гумите.
Ми ти можеш да правиш каквото си искаш бе колега , аз ви пояснявам само за индексите на гумите, а ти ако искаш и гъза си разцепи дреме ми на мене!!!
оффтопик: Не така грубо с рогата напред!!! И мерси за поясняването!
няма защо

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
boxter, а ти знайш ли аз кат пусна реактивния двигател к`во стаа, брат... на първа вдигам 500 км/ч... ствашна раота става
На втора лепим 1000... на трета 2500... на четвърта 5000... и на пета не можах да видя, щото се събудих... ама тая вечер като си легна пак, ще ги докарам до 10000 км/ч. Мани майтапа, така си беше!!!
: 

opipva4a
Администратор
Местожителство: София
Пуснато на: Чет Яну 27, 2005 9:33 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Boxster написа:
браво - велик си
какво против имаш високите скорости. всичко е въпрос на личен избор. мисля, че тук споделяме , а не се хвалим и заяждаме. много стриктен шофьор съм, но когато има възможност обичам да седвижа бързичко
Администратор
Местожителство: София
Пуснато на: Чет Яну 27, 2005 9:33 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Boxster написа:
браво - велик си
какво против имаш високите скорости. всичко е въпрос на личен избор. мисля, че тук споделяме , а не се хвалим и заяждаме. много стриктен шофьор съм, но когато има възможност обичам да седвижа бързичко
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”