И все пак говорим за стари автомобили всичко зависи от много неща хондата ако е некоя масларка ше иде дръвце.
но що ли съм на мнение че голфове са по истормозени хайванчитата
с прозвището си ГТИ
навънка а и тука са яли 2 пъти повече бой според мен
Къде е Хонда Сивик 1,5 16в сравнена с Голф2 ГТИ?
- Denko_be_maina
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Denko_be_maina написа:И все пак говорим за стари автомобили всичко зависи от много неща хондата ако е некоя масларка ше иде дръвце.
с прозвището си ГТИ

- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
момци , кака ми си купи сивик автоматик 16.16ве 91г. като я погледанх си викам хм.. коруба след няколко часа гледам 9000 оборота
напваво изтичах и казах дай ключовете ма!
некак си трагнах отидех на една права сложих 1-ва и си викам до кат не влезне в 8900 нема да върна гаста лошото беше че имаше прекъсвач на 6800 някаде но на 1-ва като изтупа 70км/ч при 6800оборота се замислих дали да я пробам и на 2-ра ама уви
и все пак колко коня е колата 16. 16 ве ?

некак си трагнах отидех на една права сложих 1-ва и си викам до кат не влезне в 8900 нема да върна гаста лошото беше че имаше прекъсвач на 6800 някаде но на 1-ва като изтупа 70км/ч при 6800оборота се замислих дали да я пробам и на 2-ра ама уви
Последна промяна от G3 на Чет 17 май 2007 19:51, променено общо 1 път.
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dimy написа:Denko_be_maina написа:И все пак говорим за стари автомобили всичко зависи от много неща хондата ако е некоя масларка ше иде дръвце.
с прозвището си ГТИ
ми никой не си купува спортна кола да я кара бавно
А кое е спортна кола, че нещо не става ясно

- greenwather
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
по хубава кола от Хонда не съм карал както се качих в нея и се влюбих. имал съм ауди и мнението ми за тези коли са ,че са бъкани с електроника дето не работи ,и тогава си задавам въпроса за кво им я слагат?
а по въпроса за голфовете много,ама много искам да се пробвам с някой голф не зависимо какъв е просто за спорта

а по въпроса за голфовете много,ама много искам да се пробвам с някой голф не зависимо какъв е просто за спорта
greenwather написа:по хубава кола от Хонда не съм карал както се качих в нея и се влюбих. имал съм ауди и мнението ми за тези коли са ,че са бъкани с електроника дето не работи ,и тогава си задавам въпроса за кво им я слагат?
![]()
Може да почнеш с 1.4 60 кс. като за начало да ти се вдигне малко самочувствието

- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
G3 написа:момчи , кака ми си купи сивик автоматик 16.16ве 91г. като я погледанх си викам хм.. коруба след няколко часа гледам 9000 оборота![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
110кс е най-вероятно

greenwather написа:по хубава кола от Хонда не съм карал както се качих в нея и се влюбих. имал съм ауди и мнението ми за тези коли са ,че са бъкани с електроника дето не работи ,и тогава си задавам въпроса за кво им я слагат?
![]()
Какъв мотор е хондата ти

- angel.1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: СИВИК vs ГТИ
Мисля малко да не се съглася с теб.Някой път ако имам честа да застана до теб на старт и падна от 90 коньовата ти Хонда отиваме на кръчма и плащам всичко което изпием.cash_money написа:Аз имам СИВИК 90hp, имам и КР 139hp.Ако трябва да правим сравнение GTI 112hp и 90hp на ХОНДА то хонда БИЕ казвам го от 2 годишен личен опит "не ми се е случвало да загубя от ГТИ 112hp"....... МИР!!!
"Мир" и от мен.
- greenwather
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kav4o написа:G3 написа:момчи , кака ми си купи сивик автоматик 16.16ве 91г. като я погледанх си викам хм.. коруба след няколко часа гледам 9000 оборота![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
110кс е най-вероятноgreenwather написа:по хубава кола от Хонда не съм карал както се качих в нея и се влюбих. имал съм ауди и мнението ми за тези коли са ,че са бъкани с електроника дето не работи ,и тогава си задавам въпроса за кво им я слагат?
![]()
Какъв мотор е хондата ти
D16A8 108hp с нея ще отнеса половината голфове а и съм седан един такъв сивичък
- greenwather
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
greenwather написа: имал съм ауди и мнението ми за тези коли са ,че са бъкани с електроника дето не работи ,и тогава си задавам въпроса за кво им я слагат?
![]()
щото не си карал италянска кола от сорта на фиат и ланчия.

п.с. хубаво ти е хондето, вярвам че като за 100 коня си понавървява

- greenwather
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”