Оффф... Ице, кола и жена не се избират, каквато ти се падне! Но нека всичко лошо ти се насъбере в колата, защото ще я оправиш или смениш .... а всичко хубаво при жената ....

doubledTSI написа:Оффф... Ице, кола и жена не се избират, каквато ти се падне!
group® написа:Голф 6 има само един недостатък и той не е свързан с колата, а със шиба*яците, които я продават![]()
(мисля Миланото ще подтвърди това мое твърдение).
Atanas14 написа:stavrev написа:http://www.volkswagen.bg/modelle/golf_group/golf/zahlen_fakten/technische_daten/?motor=29
вдигал съм 220,ограничена с някаква електроника,
до 100 ускорява под 8 сек
ей, как успя под 8 с тоя сушоар.
извинявай, но имам много отрицателно мнение за даунсайзинга на ФВ. смятам че нищо не може да замени големия работен обем, та ако ще и трета турбина да му сложат.
joker написа:Чета,чета и гледам как повечето от вас забравят за законите на физизката и онзи раздел от нея наречен механика....да! вярно е,че със съвременни технологии от 1.4 може да се изцедят 150 ,че и повече к.с....ама за колко години бе колеги???(а ние все пак живеем в най-бедната европейска държава).....ами това си е уловката на търговеца..да ти продаде "бясна" кола дето да ти грабне сърцето и тя да се скапе след 5 години за да си купиш нова...Времето е доказало,че колкото по-голям е обема на ДВГ толкова по-сигурен и траен е той и макар разхода на гориво да е по-голям реално той излиз далеч по-евтин...ама за какво му е на съвремения автопроизводител да произвежда коли дето ще се карат 20 години...за съжаление тези времена свършиха с последните Голф-3....
така,че не ми хвалете 1.4 пък дори да е TSI...просто ще купуваме това,което ни предлагат....за съжаление!!!!!
doubledTSI написа:Оффф... Ице, кола и жена не се избират, каквато ти се падне! Но нека всичко лошо ти се насъбере в колата, защото ще я оправиш или смениш .... а всичко хубаво при жената ....![]()
kimif2008 написа:реално тея 1.4 са по 138 кончета ама на колелетата то и в топ гиър даваха два дино теста на сток голфчета 5 тси а и нема друга серийна кола между 2500 и 3500оборота на 1.5бара налягане при 10 степен на сгъстяване
nikson85 написа:kimif2008 написа:реално тея 1.4 са по 138 кончета ама на колелетата то и в топ гиър даваха два дино теста на сток голфчета 5 тси а и нема друга серийна кола между 2500 и 3500оборота на 1.5бара налягане при 10 степен на сгъстяване
И като си представим , че на 1.5 бара се трошат бутала какво мислите колеги за постигнатия резултат.
1.5 бара са си направо някакъв връх в турбо двигателя, а камоли за 1.4 . Значе наистина е проектиран по специална рецепта да издържи натоварването. И като си представям , че на някои вр6-тици с поставяне на турбо и дробят бутала още на няма и 1000 км , на 1.5 бара правете си изводите.
nikson85 написа:kimif2008 написа:реално тея 1.4 са по 138 кончета ама на колелетата то и в топ гиър даваха два дино теста на сток голфчета 5 тси а и нема друга серийна кола между 2500 и 3500оборота на 1.5бара налягане при 10 степен на сгъстяване
И като си представим , че на 1.5 бара се трошат бутала какво мислите колеги за постигнатия резултат.
1.5 бара са си направо някакъв връх в турбо двигателя, а камоли за 1.4 . Значе наистина е проектиран по специална рецепта да издържи натоварването. И като си представям , че на някои вр6-тици с поставяне на турбо и дробят бутала още на няма и 1000 км , на 1.5 бара правете си изводите.
kimif2008 написа:на мен до 16к ми смениха заради същия проблем -дюзи,дроселови клапи,декоративния капак на двигателя там е вакума за дросела,главата на двигателя покрай нея и водната помпа щото заради главата и тя се сваля а веднъж свалена се подменя,6 пъти софтуера и др.
само при тях е описано,ма то не се губиMiLaNoTo написа:kimif2008 написа:на мен до 16к ми смениха заради същия проблем -дюзи,дроселови клапи,декоративния капак на двигателя там е вакума за дросела,главата на двигателя покрай нея и водната помпа щото заради главата и тя се сваля а веднъж свалена се подменя,6 пъти софтуера и др.
Между другото, всичките тези неща, които са сменени описани ли са ти в книжката? Или всичко е само "в компютъра им"?
При мен, всичко което смениха до този момент, никъде не е описано, освен при тях. Тоест нещо ако се преебе след като ми изтече гаранцията, няма да има значение дали е сменено преди 1 месец, или преди 3 години ...
kimif2008 написа:само при тях е описано,ма то не се губиMiLaNoTo написа:kimif2008 написа:на мен до 16к ми смениха заради същия проблем -дюзи,дроселови клапи,декоративния капак на двигателя там е вакума за дросела,главата на двигателя покрай нея и водната помпа щото заради главата и тя се сваля а веднъж свалена се подменя,6 пъти софтуера и др.
Между другото, всичките тези неща, които са сменени описани ли са ти в книжката? Или всичко е само "в компютъра им"?
При мен, всичко което смениха до този момент, никъде не е описано, освен при тях. Тоест нещо ако се преебе след като ми изтече гаранцията, няма да има значение дали е сменено преди 1 месец, или преди 3 години ...
restless написа:kimif2008 написа:само при тях е описано,ма то не се губиMiLaNoTo написа:kimif2008 написа:на мен до 16к ми смениха заради същия проблем -дюзи,дроселови клапи,декоративния капак на двигателя там е вакума за дросела,главата на двигателя покрай нея и водната помпа щото заради главата и тя се сваля а веднъж свалена се подменя,6 пъти софтуера и др.
Не се губи ако имаш познат да ти даде истинската информация. Имало е случаи в официален сервиз да дадат невярна информация за извършваните ремонти върху коли (не визирам конкретно Порше-БГ, за там по-скоро знам, че ако попиташ директно ще дадат информацията, но ако не попиташ просто може да премълчат)
А щастливият втори-трети собственик ще се радва на "чиста и редовно попълвана книжка" ...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 63 госта