вчера оставих колата и при кварталните гумаджии
след два часа дойдох и си я взех
имаше средно по 5-6 коли да чакат
7 лв на гума и 6 общо тежести беше
трябва да си купя и аз зимни джанти ама другата година ще е...
Сложихте ли зимните гуми вече?
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
На мен защо ми се струва, че важна част от смяната на летни със зимни гуми и обратно е БАЛАНСА.
Иначе, нема грижи всеки сам да си ги врътка, дали на отделни джанти или не...
Смятам, че всички знаят какво причинява една не(добре)балансирана джанта с гума, нали?
P.S. Дали вече е късно за списък с (дено)нощни гумаджийници?
Иначе, нема грижи всеки сам да си ги врътка, дали на отделни джанти или не...
Смятам, че всички знаят какво причинява една не(добре)балансирана джанта с гума, нали?

P.S. Дали вече е късно за списък с (дено)нощни гумаджийници?

- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Сложих си ги оня ден
Обаче! Докато чаках си взех новия брой на Аутобилд, където прочетох че зимните гуми превъзхождат летните само на сняг и лед, но не и ан мокър и сух асфалт, незавсимо от температурите. Този факт поне на мен не ми беше известен, и ме накара да се замисля колко точно време карам на сняг и лед и колко на мокър асфалт.
Обаче! Докато чаках си взех новия брой на Аутобилд, където прочетох че зимните гуми превъзхождат летните само на сняг и лед, но не и ан мокър и сух асфалт, незавсимо от температурите. Този факт поне на мен не ми беше известен, и ме накара да се замисля колко точно време карам на сняг и лед и колко на мокър асфалт.
- extasyto
- Автомобил:
- Двигател:
drmilendd написа:Сложих си ги оня ден
А я се замисли, с лятната гума за точно колко милисекунди можеш да се претрепеш на снега!Купете си някакви зимни гуми, карайте си с тях, и не се правете на състезатели, дрифтъри и т.н.2-3 месеца ще сте със зимни гуми, и след т'фа пак идва гъзарията с летите джанти и широките гуми!
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
вчера бехме на витоша с летни гуми ебаси шоуто трееше да бутаме и да скачаме в движени обаче кефа беше незабравим
с по 60 нагоре надолу малко по кротко че бехме 500 кила ватре хах
и на 1 място и викаме моля ти се спри хахах
ако не бех катастрофирал с колицата ми щех да пробвма кво щеше да е но като се сета колко ми беха зле гумите не вервам даже дали щях да трагна 

- btkmobail
- Автомобил:
- Двигател:
extasyto написа:drmilendd написа:Сложих си ги оня ден
А я се замисли, с лятната гума за точно колко милисекунди можеш да се претрепеш на снега!Купете си някакви зимни гуми, карайте си с тях, и не се правете на състезатели, дрифтъри и т.н.2-3 месеца ще сте със зимни гуми, и след т'фа пак идва гъзарията с летите джанти и широките гуми!
Именно!!!
То на лед е ясно, че нито зимна нито лятна върши работа ама все пак!!!!
-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
И аз днес сложих зимните гуменца и съм много доволен
Че и много по мекичко ми вози...
А преди да сваля летите джанти с летните минах на автомивка да измият хубаво мизерията и калта за да ги зазимя в мазето
Лошото е че докато свалях джантите открих голям балон на предна лява летна гума, и догодина май ще трябва да купувам нови

Че и много по мекичко ми вози...
А преди да сваля летите джанти с летните минах на автомивка да измият хубаво мизерията и калта за да ги зазимя в мазето

Лошото е че докато свалях джантите открих голям балон на предна лява летна гума, и догодина май ще трябва да купувам нови

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”