Какви зимни гуми да използвам?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
МОРСКИЯ
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот МОРСКИЯ » Вто 11 окт 2005 17:27

Според мен това разискване е безсмислено . Каквито и зимни гуми да си купите , нама да сбъркате. За наще пътища е без значение с какви зимни гуми ще караш . Обикновенно те не се почистват както трябва и с каквито и гуми да си ..... няма файда . Моч савет е : Отивай в магазина и земаи кавото ти попадне пред очите и няма да сбъркаш . Квато ще да е , зимна да е това е !

Потребителски аватар
brother_Tom
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот brother_Tom » Вто 11 окт 2005 17:30

На моя Passat зимно време обувам Good Year Ultragrip 5 (май gruebel )Нямам никакви забележки освен цената, но си заслужават парите. Миналия март бях измежду един от затрупаните на Белмекен от 3-метровия сняг и колата се справи перфектно. Особено при спиранията от типа: внезапно+в колона+мъгла+снеговалеж+нанадолнище+улей.
Е, разбира се имах и вериги + 20 години стаж :wink: но по добра гума не съм карал.
Изображение

и още доказателства

Изображение

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Вто 11 окт 2005 17:37

Аз забравих кви гуми си взех миналата зима , ама бех за зор (закъсал) и си взех некви по 63 лв. парчето , и си беха супер.
А покарах колата на един приятел Нисан с гуми Мишелин алпин , ей нема такива гуми просто , страшни са , два пъти ходих до Пампорово , и нема грижа . Надявам се тая зима да се обуя с такива .

Потребителски аватар
vw16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw16v » Вто 11 окт 2005 20:09

Сори грешка,размера ми е 185/65/14 нещо съм объркал копчетата докато съм писал по-горе :drinking:

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Сря 12 окт 2005 9:58

brother_Tom написа:...

извинявам се за OffTopic-а, но ми напълниха душата тези снимки .. обичам зимата явно! :D

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”