prashanov написа:. Както е суха я напръска с някаква пяна и запали цигара.
Не съм работил на автомивка но все си си мисля че първо се минава една вода да паднат едрите буклуци и СЛЕД това се пръска с пяна,така направо на сухо с пяната.....

prashanov написа:. Както е суха я напръска с някаква пяна и запали цигара.
Stivi написа:prashanov написа:. Както е суха я напръска с някаква пяна и запали цигара.
Не съм работил на автомивка но все си си мисля че първо се минава една вода да паднат едрите буклуци и СЛЕД това се пръска с пяна,така направо на сухо с пяната.....
Hristov838 написа:Да разбирам ли че моята кола металик, доста добре запазена боя, не е препоръчително да я мия пред блока с гъбата и кофата.А това силиконово перо за какво служи, да си взема и аз.
Hristov838 написа:Да разбирам ли че моята кола металик, доста добре запазена боя, не е препоръчително да я мия пред блока с гъбата и кофата.А това силиконово перо за какво служи, да си взема и аз.
prashanov написа:Здравейте, вчера реших да изкъпя "Живтното" и каде,каде на най близкия Лукойл. Речено - сторено , Лукойла след завод Електроника. Преди мен имаше 2 коли , изчах и моя ред. Паркирах на упътеното мясно ( на около метър пред канала за отходна вода). Момчето което мише колата беше на на-повече от 14 , направими впечатление че е с гумени ботуши , изгнил гащеризно на Лукойли и "Хендсфри"???. Както и да е , каза ми да затворя всичко и да изляза от колата. Както е суха я напръска с някаква пянаи запали цигара. След като я испуши , изчисти пяната с пароструйката и ми гордо ми заяви 7.00лв. Повозих се до кауфланда в младост , влязох да напазарувам около 30 мин. и като излязох , Вентото ми все едно не беше мито. Дали е от препарата с който го миха или пък е минал пепелив ураган през паркинга на Кауфланд?
mod edit: batmilko
npachovski написа:Hristov838 написа:Да разбирам ли че моята кола металик, доста добре запазена боя, не е препоръчително да я мия пред блока с гъбата и кофата.А това силиконово перо за какво служи, да си взема и аз.
То каквато и да е боята ти не е препоръчително да я миеш с гъбата....пък и с кофа като топнеш 2-3 пъти и те песъчинките остават в кофата и на гъбата и си правиш боята трудно за рисуване дори за най-добрия художникА колкото до силиконовото перо то е след като си я измил да махнеш водата от колата като на прозорците нали първо с гъбата и препарата и после с едно гумено минаваш същата роля играе и тук това силиконово перо и най-важното пази боята
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта