Здравейте трябва ми съвет !
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Аз казах каквото има да кажа и смятам че мнението ми е адекватно поне дотолкова че съм имал от всички серии на голф без 5. Така че колеги които нямат наблюдение лично, а само са чули да не се изказват неподготвени. Мойте дръвки не са от купички кисело мляко а махагонова имитация
И въобще не ми се реве от тях. ЕДИНСТВЕНАТА ми критика към колата ми е микроключетата за отворена и затворена врата. ТОВА Е. за 1 година и 30 000км. не съм имал сериозни проблеми освен нормалните за всяка кола.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега!
Хубаво е че си събрал такива парички и със сигурност не бъркаш в избора на фолксваген, но за тези пари може и да успееш да намериш що годе читава четворка, но е съвсем вероятно и да е двувратка. Като си се меракландисал гледай за четворки. Работата е да следиш, а не да скачаш на първата, която излезе по изгодно. Съвета ми е ако не бързаш не си давай паричките на вятъра, ами почакай да видиш какво ще излезе, а в това време може да си събрал и някой лев отгоре. Търсене му е майката! Другия ми съвет е като си търсиш кола именно от България не вземай нещо мощно, тъй като сам знаеш че има голям разход, много хора преди теб са му давали резба, поддръжката му е сложна, а има и данъчни утежнения. Последно да не забравяме факта, че такава кола те провокира да и настъпваш здраво мокета под педала на газта така че според мен е по добре по слаб автомобил (по полезен е за здравето ти
). Въпреки това апелирам към теб какъвто и автомобил да си купиш карай разумно
! А и те Призовавам да се успокоиш и трезво да предцениш, без да се вълнуваш какво има на пазара, и какво те устройва.
Считам че ще вземеш правилното решение! Късмет!
Хубаво е че си събрал такива парички и със сигурност не бъркаш в избора на фолксваген, но за тези пари може и да успееш да намериш що годе читава четворка, но е съвсем вероятно и да е двувратка. Като си се меракландисал гледай за четворки. Работата е да следиш, а не да скачаш на първата, която излезе по изгодно. Съвета ми е ако не бързаш не си давай паричките на вятъра, ами почакай да видиш какво ще излезе, а в това време може да си събрал и някой лев отгоре. Търсене му е майката! Другия ми съвет е като си търсиш кола именно от България не вземай нещо мощно, тъй като сам знаеш че има голям разход, много хора преди теб са му давали резба, поддръжката му е сложна, а има и данъчни утежнения. Последно да не забравяме факта, че такава кола те провокира да и настъпваш здраво мокета под педала на газта така че според мен е по добре по слаб автомобил (по полезен е за здравето ти

Считам че ще вземеш правилното решение! Късмет!
Ето ако излезе някоя оферта за Голф 4 някъде до 7 500лв най много ще бъде супер, защото все пак аз имам 8000лв и гледам да останат пари за регистрация,застраховка и другите работи там.А иначе ако става дума за Голф 3 ще гледам да го взема някъде последните години 1996,1997 да е 1.8 90 кс но да си призная много ме кефи и GTI
Наистина страхотни съвети ми давате,много съм ВИ благодарен!!!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Откажи се от безцелното обикаляне из Горубляне.Само ще се объркаш.Помисли си внимателно какво точно искаш и щракай в мобилето оферти от всички автокъщи,като ти хареса нещо ходи го гледай,може да обиколиш цяла София така,ама поне ще знаеш какво търсиш.И се пазари яко всичко обявено по автокъщите е с най-малко + 500лв особено голфарите
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
500 лева са малко за обслужване на един автомобил
На кратко разходите са следните:
в кат талон и номера -60лв(олкова беше преди година)
Застраховка ГО около 130лв
сега в кат има и някакви еко такси май- някъде около 200лв чух че е
масло маслен въздушен и горивен филтър -100лв(това е долната граница)
Ремъците и ролките на АБС мотора са към 100лв без смяната
отделно ако не е регистрирана може да се наложи превод на документи
На кратко разходите са следните:
в кат талон и номера -60лв(олкова беше преди година)
Застраховка ГО около 130лв
сега в кат има и някакви еко такси май- някъде около 200лв чух че е
масло маслен въздушен и горивен филтър -100лв(това е долната граница)
Ремъците и ролките на АБС мотора са към 100лв без смяната
отделно ако не е регистрирана може да се наложи превод на документи
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”