Искаш най-мощния Голф 3 в българия? Ето ти го!
И според мен цената е нереална...един пасат ВР6 в германия струва 1000-1500 евро...след това 8500 лв. акциз+ДДС...след това точно на тази фирма (HGP) турбо кит за ВР6 за приблизително 450 к.с. струва 7800 евро с ДДС...т.е. в най-лошия случай това ще излезе 14000-14500 евро, ако всичко се прави качествено, а не на принципа "грешка-проба"....така че, ако ме питате мен цената е супер нереална...
- varkulaka
- Автомобил:
- Двигател:
ето нещо по-добро
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4645821448
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4645821448
- doko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dready написа:Ами ако да кажем си от тези които не си знаят парите ,в гаража имаш един Viper едно F40 ,един Toureg.Няма няма да те бърка особенно тези 23 000 евро.И да кажем си маниак на дръпките когато спреш до някой с по бърза кола дали ще реши да се дръпне с теб когато ти си с такива автомобили.Но представи си че ти си с този голф и го понаправиш така че с нищо да не се различава от останалите голфове.Даже му лепнеш и едно GL отзад.просто си представи оня как ще го изгледа това GL.Така ,че това е играчка за хора с незнайни сметки.Може и да бъркам но поне аз така мисля.
дааа именно в това се крие тръпката да притежаваш тази кола

- VALENTINO_ROSSI
- Автомобил: MK3 GTI 16V 20YAHRE
- Двигател: ABF 1997
- Контакти:
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
Колеги, вижда се откъде съм и колата е от там! Беше собственост на един баровец под звучния прякор Диньо-Чука! Та НЗ за мего ,колата е наистина 420 коня и е синхро! За вървежа нема да говорим,един път я видях,как племенника му я изцепи на права от 500 метра в моя квартал! Еми кво да ви говоря,гледали сте може би за Голф 2-та Roadrunner същото, и на звук и на вървеж и на всичко! Абе аз както казва Мусурката ,ако имах 400,500К за автопарк ей тва нещо задължително ще присъства да ме радва всеки божи ден! 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”