Д реади написа:
Е да Васе но представи си ,регистрираш се влизаш постваш два пъти и всички модератори и стари членове почват да ти набиват канчето.Мисълта ми беше само за първия път пък ако не се разбира от дума тогава вече си прав.Или поне аз така мисля
Много си прав колега.От скоро пиша и се интересувам повече и искам да науча много неща за колата си.И на 2 -я ден заключиха една тема която ме интересуваше.Още не съм се ориентирал във форума.НЕ ДАВАМ НАПЪТСТВИЯ И НЕ СЪДЯ НИКОЙ,НАЙ-МАЛКО МЕДАРАТОРИТЕ.Просто ми стана много кофти все едно съм някакъв навлек който едвам го изтрайват тука.Мислех да не влизам повече и дори да кажа нещо остро но не ми е в стила.Не ме разбирайте погрешно моля ви.Просто информацията е страшно много а аз съм на работа.Компютър имам само в офиса.Имам новородено в къщи и не мога да излизам след работа по интернетклубовете.Какво ще кажа на жената и как ще ме разбере тя се сещате.Но ако се случи,че някой новобранец като мен "сгафи" някъде просто някой колега или модератора да се намеси като просто човешки му подскаже,че има такава тема на друго място.Щото като гледам то 30 процента от новите теми са заключени.Така само се пълни форума,според мен.Не ангажирам никой с моето мнение,защото е мнение и си е само мое.Малко по човешко отношение няма да навреди никому.Просто пак казвам инфото е страшно много и докато се ориентираш минава много време а сме на работа и нямам поне аз възможност да сърфирам дълго да търся нещо което ще ми е адски трудно.Ще се радвам ако не сте ме разбрали погрешно.Извинявам се,че пиша такива неща но това ми е мнението.Карам VW и искам да съм член на клуба.Извинявам се още веднъж и ви благодаря за вниманието.