Golf VI е вече при нас ..

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Сря 26 ное 2008 8:53

niikoo_1 написа:Някой кара ли вече колата и какви са му впечатленията.

аз .. :oops: 2.0TDI (140 hp) DSG. Значително по-динамичен е от Passat CC със същия мотор. DSG кутията мисля, че няма нужда да я коментирам - в ръчен режим е чудна. Поведението е подобрено в сравнение с Golf V, стои по-отзивчиво на пътя. Спира доста приятно и много управлението е точно. Хубава е за каране. В интериора е най-голямата крачка напред. За разлика от Golf V, където имаше елементи по-евтино изглеждащи и от тези на Golf IV, при Golf VI всичко е на ниво. Вратите могат спокойно да се сравняват по качество с автомобили 2-3 класа по-нагоре. Все още изпитвам смесени усещания относно самото табло с тези кръгли уреди в стил Alfa. Като че ли предишните ми допадаха повече?! Управлението на климатроника е доста променено в стил Passat CC. Седалките са удобни. Багажникът е по-голям от на Golf V (който беше по-малък от Golf IV). Отпред ми допада, но все още не мога да възприема Toureg задницата. Може би е въпрос на време, докато свикнем да я виждаме.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 26 ное 2008 9:15

Sir T написа:
аз .. :oops: 2.0TDI (140 hp) DSG..

Влади , дали ще е много нахално ако те помоля специално за съфорумците да ни напишеш едно представане в стил топ гиър за голфа ? :)

PcMan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PcMan » Сря 26 ное 2008 11:22

One написа:
Sir T написа:

Влади , дали ще е много нахално ако те помоля специално за съфорумците да ни напишеш едно представане в стил топ гиър за голфа ? :)

Така е

Вече видях един по улиците, и отново бе 5-вратка.. Ще е голям смях ако в Порше БГ не са докарали 3-вратка ако отида ей сега да ги видя.. :lol: Много за семейни ни взеха мисля :shock 3-ката мачка 8)

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Сря 26 ное 2008 13:52

^ не съм сигурен дали въобще е излязъл 3-вратия. В България няма със сигурност - всички са 5-врати.

One написа:
Sir T написа:

Нека го оставим за следващия брой на списанието?! :roll: Току що го уговорих ..

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”