Колко точки ви отнеха гадовете?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen

колко точки ви отнеха от талона?

нямам отнети точки
30
59%
1 до 10
12
24%
11 до 20
3
6%
21 до 30
6
12%

Общо гласове: 51
Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Вто 21 сеп 2004 14:38

Ами на мен май още точки не са ми взели (поне на наказателното постановление нищо не пишеше), ама заради тези изроди засега съм към 250 кинта ремонт вътре... А като дойде и актчето (а дано не дойде), още 100... :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
rado_mit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ...

Мнениеот rado_mit » Вто 21 сеп 2004 19:50

opipva4a написа:радо, а кога обжалваш актовете???

:lol: ... 1. Пуска се "Възражение", има образец в КАТ на гишето където се връчват наказателните постановления /сега ще видя да го кача някъде в нета/. От него почти никога няма полза, в смисъл каквото и да обясняваш там те си знаят тяхното.
Ааа да ... това в 3 /три/ дневен срок от написването на акта, подава се на гишето за връчване на нак.постановления ... и си снимайте акта за да приложите копие от него към "Възражението" ..
2. После си получаваш нак.постановление и ти връщат талона / ако не са ти останали точки вече не ти дават талона и ти взимат книжката, СПОКО ... обжалваш връшат ти и талона и книжката/ в 7 /седем/ дневен срок се подава "Обжалването" .. и неговия образец виси над гишето, подава се так там и пак се дава и копие от акта и нак.постановление ... после чакаш призовка за делото
За самото дело е добре да си или с адвокат или да си водиш свидетел дето да даде показания в твоя полза ... /ВАЖНО: свидетеля не трябва да влиза в залата докато не го призоват иначе няма да се вземат в предвид показанията му/ ... в съда куките повтарят само едно .... НЕ СИ СПОМНЯМ ... КАТ не им осигурява юрист така че се печели лесно делото .. особено ако си водиш адвокат да му зададе няколко гадни въпроса куката се оплита яко ....
това е ... гадното е че като ти напишат акт в Силистра /напр./ се обжалва там и се гледа в Силистренския съд ... демек трябва да пътуваш

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Чет 23 сеп 2004 8:22

rado_mit написа:
opipva4a написа:радо, а кога обжалваш актовете???

:lol: ... 1. Пуска се "Възражение", има образец в КАТ на гишето където се връчват наказателните постановления /сега ще видя да го кача някъде в нета/. От него почти никога няма полза, в смисъл каквото и да обясняваш там те си знаят тяхното.
Ааа да ... това в 3 /три/ дневен срок от написването на акта, подава се на гишето за връчване на нак.постановления ... и си снимайте акта за да приложите копие от него към "Възражението" ..
2. После си получаваш нак.постановление и ти връщат талона / ако не са ти останали точки вече не ти дават талона и ти взимат книжката, СПОКО ... обжалваш връшат ти и талона и книжката/ в 7 /седем/ дневен срок се подава "Обжалването" .. и неговия образец виси над гишето, подава се так там и пак се дава и копие от акта и нак.постановление ... после чакаш призовка за делото
За самото дело е добре да си или с адвокат или да си водиш свидетел дето да даде показания в твоя полза ... /ВАЖНО: свидетеля не трябва да влиза в залата докато не го призоват иначе няма да се вземат в предвид показанията му/ ... в съда куките повтарят само едно .... НЕ СИ СПОМНЯМ ... КАТ не им осигурява юрист така че се печели лесно делото .. особено ако си водиш адвокат да му зададе няколко гадни въпроса куката се оплита яко ....
това е ... гадното е че като ти напишат акт в Силистра /напр./ се обжалва там и се гледа в Силистренския съд ... демек трябва да пътуваш

вече са с светнали да си назначат юрист :banghead:

Потребителски аватар
Ivcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivcho » Чет 23 сеп 2004 8:46

От 1994 нямах нито едно нарушение но в същата акция в която на Драго написаха два акта и на мен ми праснаха един за превишена скорост от 50 на 74 незнам колко точки ще вземат но ще го преживея.

Потребителски аватар
opipva4a
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

...

Мнениеот opipva4a » Чет 23 сеп 2004 9:26

радо, то сроковете и схемата са ми ясни, само при мен не се получава
в съда не е като на филм, вервай ми
нещо не мога да се оправя и ще ми дадеш ли адвоката си или...

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 23 сеп 2004 9:40

откога си имат юрисконсулт???? до преди два месеца нямаха, а ако имат им трябват поне 30 човека, които да нощуват в съда :lol:

Потребителски аватар
rado_mit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rado_mit » Чет 23 сеп 2004 10:13

opipva4a написа:.....в съда не е като на филм, вервай ми.....

вярвам ти ... не ми се случва за първи път да ходя на съд ... съд.експерт съм към СГС и СГП ... ама за счет.експертизи ... аз не ползвам адвокат ... само двама редовни свидетели си имам ... затова Ви посъветвах да си водите адвокат защото който не е ходил по сидилища малко или много си се стяга .... дай едно мейлче да ти пратя образците за Възражение и Обжалване ....

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Пет 24 сеп 2004 9:49

rado_mit написа:дай едно мейлче да ти пратя образците за Възражение и Обжалване ....

Aма постни ги някъде за всички, то да не се налага, де, ама ей така на всеки може да му се наложи...

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”