Как точно спортния филтър разваля дебитомера, гледам напоследък доста такива твърдения

по принцип и аз съм ги чувал тези работи за дебитомера!но мисля че ако е тръгнал той си заминава, а и се води като консуматив при дизелаL&R написа:Я да ви питам в тази тема :
Как точно спортния филтър разваля дебитомера, гледам напоследък доста такива твърдения
L&R написа:Я да ви питам в тази тема :
L&R написа:Я да ви питам в тази тема :
pakumba написа:по моята елементарна логика спортния филтър трябва да е по-пропусклив от нормалния, т.е. да може да влиза повече въздух съответно и можеш да си пуснеш повечко бензин и по този начин да обогатиш сместта и да върви повечепо тази логика ако го няма въобще филтъра трябва да върви и още повече отколкото със спортен филтър нали? еми някои ако иска да пробва да си махен филтъра да си пусне малко повече бензин и да каже колко много повече върви/дали въобще ще го усети/? според мен тези филтри са .....
поредната глупост. а дали спортния филтър пази повече от нормалния естествено че не. иначе фабрично щяха да им ги слагат такива.
п.с. готски форум, рядко забавен:)
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 83 госта