тия пак избиха рибата........

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Чет 05 яну 2006 22:30

Ама всички си мълчиме нали oops е не ми е ясно за кво си хабите пръстите да пишете... :roll: patriot олелеее

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 05 яну 2006 23:12

Лошо, по новините казаха, че като влезем в ЕС сегашните номера със синия участък със флагче няма да въжат и ще ги сменяме пак през вече не толкова далечната 2007.На някои хора ще им се наложи да си сменят 2 пъти номерата в рамките на има-няма 1 година :shock

XpacTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XpacTa » Пет 06 яну 2006 10:14

Поне тогава да предвидят 5 цифри, че да няма пак изцепки от типа на "СА"

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Пет 06 яну 2006 10:45

[quote="XpacTa"]Поне тогава да предвидят 5 цифри, че да няма пак изцепки от типа на "СА"[/quote]

това е приказка

iwanst
Автомобил:
Двигател:

Табели

Мнениеот iwanst » Пет 06 яну 2006 15:56

По големи педераси от тея в КАТ НЯМА тва е поредната простотия мислена недомислена.........що не измислят некав срок а не края на март ми аиде среда на април аааааааааааааааааааааааааааа на 5 години ше си сменям номерата боклуци мръсни.....

One
Автомобил:
Двигател:

Re: Табели

Мнениеот One » Пет 06 яну 2006 16:31

iwanst написа:По големи педераси от тея в КАТ НЯМА тва е поредната простотия мислена недомислена.........що не измислят некав срок а не края на март ми аиде среда на април аааааааааааааааааааааааааааа на 5 години ше си сменям номерата боклуци мръсни.....

те са момченцата с хранилките ;)))
б.а. хранилка=стоп палка
:)))))))))))))))))))

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Re: Табели

Мнениеот NovobranecGT » Пет 06 яну 2006 19:37

iwanst написа:По големи педераси от тея в КАТ НЯМА тва е поредната простотия мислена недомислена.........що не измислят некав срок а не края на март ми аиде среда на април аааааааааааааааааааааааааааа на 5 години ше си сменям номерата боклуци мръсни.....

Единственото успокоение е, че и те имат коли, и те ще сменят номера :twisted:

Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leavon » Пет 06 яну 2006 20:53

Без да губят два дена в чакане, обаче! Чувам, че вече се завъртат тарифи, за да те прекарат по-бързо!

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Пон 09 яну 2006 9:32

там открай време си има тарифи за бързо минаване. "нашият" човек взимаше 30 лв и за 2 часа си готов

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Пон 09 яну 2006 9:49

Потребителски аватар
luciuz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот luciuz » Пон 09 яну 2006 10:47

Стиви Джи написа:То има и продължение...

мамка им ........ :evil:

Всички собственици на автомобили, независимо че мнозина сега се редят на опашки пред КАТ за нови номера, ще трябва да ги сменят още веднъж, след като България стане член на Европейския съюз. Съгласно регламент на Брюксел с присъединяването, което се очаква да е през 2007 г., за страната ще влезе в сила изискването всички табели на коли от държавите членки да са със знака на съюза, разположен върху синя лента, и националния код. Това означава, че номерата, които МВР разпореди да имат всички автомобили до 31 март тази година - със синя лента, надпис BG и националния флаг, пак ще се сменят....

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пон 09 яну 2006 10:59

Леле как не ги е срам:f_ckyou: това вече е гавра с хората не знам друга държава където да се подиграват така с поданиците си.
Тук съм забелязал, че като приемат някакъв нов закон то той никога не е домислен като хората и винаги след влизането му в сила почват да се оплакват потърпевшите хора.
Защо когато преди няколко години трябваше да сменяме номера щото така изкали от ЕС не се бяха сетили за това, а чак сега им присветна. Защо трябва да се взимат за едно нещо два пъти пари.
Според мен не заради ЕС, а защото на някой така му е угодно.
Да направим една проста смека май имаше около 1млн автомобили я сега да го умножиме по 20тина лева :arrow: получават се някакви си 20тина млн лв.
Защо всяка година се зимислят нови такси и данъци, а пътищата стават все по-зле, няма смисъл да се коментира.
. :mad: :mad: :f_ckyou: :f_ckyou: :f_ckyou: :f_ckyou: :gives: :gives:
Ей сега супер много се изнервих и затова ще взема да се махна от тая шибана държава, щото ми писна от тиквеници.

П П
И преди да се махна ще напълня голфи с експлозив и ще го блъсна в шиба**то Народното събрание в знак на протест или, ако не се намери доброволец ще го взривя пред блока.

Потребителски аватар
luciuz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот luciuz » Пон 09 яну 2006 12:06

niikoo_1 написа:....
Тук съм забелязал, че като приемат някакъв нов закон то той никога не е домислен......

там е работата, че не е със закон - достатъчно е само да се събере Министерски съвет и променят някоя наредба.......

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Пон 09 яну 2006 12:47

4е ще се дават пари ясно ама какви документи трябва да носа , трябва ли да вода маика ми щото колата е на неино име или мога без нея да си сварша нещатата и дали ще ме вкарват на канал там проверка спира4ки фарове и т.н

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пон 09 яну 2006 13:18

niikoo_1 написа:Леле как не ги е срам:f_ckyou: това вече е гавра с хората не знам друга държава където да се подиграват така с поданиците си.
Тук съм забелязал, че като приемат някакъв нов закон то той никога не е домислен като хората и винаги след влизането му в сила почват да се оплакват потърпевшите хора.
Защо когато преди няколко години трябваше да сменяме номера щото така изкали от ЕС не се бяха сетили за това, а чак сега им присветна. Защо трябва да се взимат за едно нещо два пъти пари.
Според мен не заради ЕС, а защото на някой така му е угодно.
Да направим една проста смека май имаше около 1млн автомобили я сега да го умножиме по 20тина лева :arrow: получават се някакви си 20тина млн лв.
Защо всяка година се зимислят нови такси и данъци, а пътищата стават все по-зле, няма смисъл да се коментира.
. :mad: :mad: :f_ckyou: :f_ckyou: :f_ckyou: :f_ckyou: :gives: :gives:
Ей сега супер много се изнервих и затова ще взема да се махна от тая шибана държава, щото ми писна от тиквеници.

П П
И преди да се махна ще напълня голфи с експлозив и ще го блъсна в шиба**то Народното събрание в знак на протест или, ако не се намери доброволец ще го взривя пред блока.

Приятелю, не се ядосвай излишно, нали това им е целта!Да изпъдят от България хора като теб, мен и останалите, които пишат в този форум.Както виждаш действията им имат ефект, но да избягаш и да загърбиш всичко е най-лесно, както направиха много други....
Ами тези които останат тук до 2050(живот и здраве) и станат малцинство в собствената си държава :?: :!:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”