тия пак избиха рибата........
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Табели
По големи педераси от тея в КАТ НЯМА тва е поредната простотия мислена недомислена.........що не измислят некав срок а не края на март ми аиде среда на април аааааааааааааааааааааааааааа на 5 години ше си сменям номерата боклуци мръсни.....
Re: Табели
iwanst написа:По големи педераси от тея в КАТ НЯМА тва е поредната простотия мислена недомислена.........що не измислят некав срок а не края на март ми аиде среда на април аааааааааааааааааааааааааааа на 5 години ше си сменям номерата боклуци мръсни.....
те са момченцата с хранилките

б.а. хранилка=стоп палка

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Табели
iwanst написа:По големи педераси от тея в КАТ НЯМА тва е поредната простотия мислена недомислена.........що не измислят некав срок а не края на март ми аиде среда на април аааааааааааааааааааааааааааа на 5 години ше си сменям номерата боклуци мръсни.....
Единственото успокоение е, че и те имат коли, и те ще сменят номера

- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
То има и продължение...
http://dnevnik.bg/evropa/show/Default.asp?storyid=11059&rubrid=101
http://dnevnik.bg/evropa/show/Default.asp?storyid=11059&rubrid=101
- luciuz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Стиви Джи написа:То има и продължение...
мамка им ........

Всички собственици на автомобили, независимо че мнозина сега се редят на опашки пред КАТ за нови номера, ще трябва да ги сменят още веднъж, след като България стане член на Европейския съюз. Съгласно регламент на Брюксел с присъединяването, което се очаква да е през 2007 г., за страната ще влезе в сила изискването всички табели на коли от държавите членки да са със знака на съюза, разположен върху синя лента, и националния код. Това означава, че номерата, които МВР разпореди да имат всички автомобили до 31 март тази година - със синя лента, надпис BG и националния флаг, пак ще се сменят....
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Леле как не ги е срам:f_ckyou: това вече е гавра с хората не знам друга държава където да се подиграват така с поданиците си.
Тук съм забелязал, че като приемат някакъв нов закон то той никога не е домислен като хората и винаги след влизането му в сила почват да се оплакват потърпевшите хора.
Защо когато преди няколко години трябваше да сменяме номера щото така изкали от ЕС не се бяха сетили за това, а чак сега им присветна. Защо трябва да се взимат за едно нещо два пъти пари.
Според мен не заради ЕС, а защото на някой така му е угодно.
Да направим една проста смека май имаше около 1млн автомобили я сега да го умножиме по 20тина лева
получават се някакви си 20тина млн лв.
Защо всяка година се зимислят нови такси и данъци, а пътищата стават все по-зле, няма смисъл да се коментира.
.
:f_ckyou: :f_ckyou: :f_ckyou: :f_ckyou:
Ей сега супер много се изнервих и затова ще взема да се махна от тая шибана държава, щото ми писна от тиквеници.
П П
И преди да се махна ще напълня голфи с експлозив и ще го блъсна в шиба**то Народното събрание в знак на протест или, ако не се намери доброволец ще го взривя пред блока.
Тук съм забелязал, че като приемат някакъв нов закон то той никога не е домислен като хората и винаги след влизането му в сила почват да се оплакват потърпевшите хора.
Защо когато преди няколко години трябваше да сменяме номера щото така изкали от ЕС не се бяха сетили за това, а чак сега им присветна. Защо трябва да се взимат за едно нещо два пъти пари.
Да направим една проста смека май имаше около 1млн автомобили я сега да го умножиме по 20тина лева

Защо всяка година се зимислят нови такси и данъци, а пътищата стават все по-зле, няма смисъл да се коментира.
.

Ей сега супер много се изнервих и затова ще взема да се махна от тая шибана държава, щото ми писна от тиквеници.
П П
И преди да се махна ще напълня голфи с експлозив и ще го блъсна в шиба**то Народното събрание в знак на протест или, ако не се намери доброволец ще го взривя пред блока.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
niikoo_1 написа:Леле как не ги е срам:f_ckyou: това вече е гавра с хората не знам друга държава където да се подиграват така с поданиците си.
Да направим една проста смека май имаше около 1млн автомобили я сега да го умножиме по 20тина леваполучават се някакви си 20тина млн лв.
.![]()
:f_ckyou: :f_ckyou: :f_ckyou: :f_ckyou:
![]()
П П
Приятелю, не се ядосвай излишно, нали това им е целта!Да изпъдят от България хора като теб, мен и останалите, които пишат в този форум.Както виждаш действията им имат ефект, но да избягаш и да загърбиш всичко е най-лесно, както направиха много други....
Ами тези които останат тук до 2050(живот и здраве) и станат малцинство в собствената си държава

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”