КАСКО В БУЛ ИНС-ОТКРАДНАХА Я!!!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 16 яну 2006 14:36

Pichaga написа:....и Белстрад тоже
абе чувам напоследък от някои хора, че Булинс започват да правят издънки с плащането и оценките на щетите, не знам на какво се дължи, обаче имайте едно на ум :roll:

аха, и мен така куцо ми оцениха щетата.....( смачкан преден калник + изкривен ботуш на макферсона) калника го смених с нов+боядисване. ботуша ми го оправи Тошко Дунев - демек не съм купувал нов и равносметката беше +6лв от БулИнс, ако бях сменил 2-та Макферсона както би требвало да се направи щях да съм 300лв назад с пълното каско при БулИнс...да не говорим за отношението им към плебейската според тях кола за 3000 лв.........

Потребителски аватар
GOLF_GT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GOLF_GT » Пон 16 яну 2006 18:29

StreetThug16V написа:Изобщо не се е свършило с тази компания.
Техните коли всички знаем че не се крадат, но ето че има изключения.

Вариант 1: някой да има зъб на брат ти и да му връща (така на един приятел му крадоха Лагуната :shock :lol: , та после я намери разкъртена през няколко блока)
Вариант 2: колата е поръчана за износ- не ми се вярва особено, но ако е новия Ауди А8 по-бива.
Вариант 3: ясно е че има проблеми по полицата и са в правото си да ти откажат плащане- колата може да се краде спокойно (да не сте губили ключове талони, твa-онова?)

Това са само предположения...
Ти си човека който може да каже защо е открадната колата...ние
трудно...

По третия вариант само мога да кажа че в деня на кражбата предадохме в офиса на БУЛ ИНС 4 оригинални ключа-2 със чип и 2 без.По полицата всичко е наред слава богу.

Потребителски аватар
GOLF_GT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GOLF_GT » Пон 16 яну 2006 18:32

Sir T написа:като имаш валутно каско, ще ти платят колата без проблем. А това, че е в Бул Инс намаля, но не изключва шанса да я вдигнат!
Преди два дни на един приятел му взеха колата, също затрахована в Бул Инс, но запалена и с ключовете на нея, в такъв случай Каско-то не важи. Върна си я след два дни, защото крадците се бяха пообъркали и явно бяха мазухисти да крадат кола на неподходящ човек.

Неприятно е да ти вземат колата, но в този случай ако Каското покрива цената мисля, че най-добрия вариант е да не я намират и да ти я платят, защото сигурно ще е попиляно нещо и дори да я ремонтираш ще е по-кофти от какакто е била?! Кофти е ако ти източат маслото и направят 200км/ч по магистралата с нея ..

Обадихте ли се на денонощните телефони на Бул Инс?

Да още същия ден уведомихме когото трябва.

Потребителски аватар
GOLF_GT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GOLF_GT » Пон 16 яну 2006 18:47

CellNet ™ написа:Бул Инс умират - бла бла бла много интервюта на Бат Бойко гледате :lol:

Пич намерихте ли колата или ? :roll:

Не,никви отзиви до сега :mad:

Потребителски аватар
GOLF_GT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GOLF_GT » Пон 16 яну 2006 18:50

Vlad777 написа:Аз доколкото знам ДЗИ презастраховат колите си срещу кражба пак в БулИнс :!: Тоест като застраховаш в ДЗИ процентът за кражба пак отива при мутрите...

Точно така е,напълно си прав,имам приятел който е в ДЗИ и той ми е казвал че е така.

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Пон 16 яну 2006 22:16

DragoCL написа:та то СМГ са го завършили и Светльо от хиподил и Къци Вапцаров а и аз mhihi mhihi
И аз, но съм випуск 1982 :ihihih: banana :drinking: bounce

Потребителски аватар
dulag
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dulag » Вто 17 яну 2006 9:25

Да ви кажа под секрет по повод липсата на пари в Бул Инс и тяхното разпадане :arrow:
От февруари месец стават представители на София Ауто и купуват Боянския сервиз и стават НАЙ-ГОЛЕМИЯ сервиз в България , който им се явява 4-ти , пък после нека нямат пари Shocked . Скоро ще станат представител на Шкода за България :arrow:

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Вто 17 яну 2006 9:34

KOKO ГЕОРГИЕВ написа:
DragoCL написа:та то СМГ са го завършили и Светльо от хиподил и Къци Вапцаров а и аз mhihi mhihi
И аз, но съм випуск 1982 :ihihih: banana :drinking: bounce

И аз, и аз :-) 1992

Paparac
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Paparac » Вто 17 яну 2006 10:35

GOLF_GT написа:Колега каското е подновено преди 2 месеца и не на вноски,а е платено на куп на веднъж......не е там проблема.Брат ми кара тази кола вече 6 години и до сега винаги е била застрахована в БУЛ ИНС.

Щом като я кара от 6 години брат ти тази кола, значи я е купувал НОВА. Интересно, откъде е извадил 100 бона за това Ауди, а живее в блок???!?
Дали просто не си чешеш пръстите с тази тема, още първият ти пост е крайно безмислен. :?:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Вто 17 яну 2006 11:18

искаш да кажеш че ако можеш да си купиш А8 неможе да живееш в блок?
не бързай с изказванията...

познавам много хора които си имат много средства и си живеят в блокове
даже някои по центъра отвън блок е супер разбит без асансьор и т.н. а вътре апартамента им е все едно друго измерение...

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 17 яну 2006 11:24

DragoCL написа:искаш да кажеш че ако можеш да си купиш А8 неможе да живееш в блок?
не бързай с изказванията...

познавам много хора които си имат много средства и си живеят в блокове
даже някои по центъра отвън блок е супер разбит без асансьор и т.н. а вътре апартамента им е все едно друго измерение...

аха така се прави като се крият доходи :)
едно митничарче на държавна заплатка само , живее милия да го ужалиш в панелка в младост - вътре обаче като влезеш ти се взема акъла - всичко е хай-тех ама на ниво дето още го няма в технополис - плазми излизат от стените музика се носи от всякъде барчето ходи само до теб където си седнал и си го повикал......все есно си в матрицата

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Вто 17 яну 2006 11:26

нямах това впредвид
а че човека го кефи да си живее в центъра в апартамента където е израснал и това е...
все сам си избира...
+това ново строителство 600-1000 (в зависимост от района) на квадрат мисля че не е много по евтино от А8 :)
айде стига толкова темата не беше тази
моля модовете да затрият глупавите мнения (вкл мойте :) )

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Вто 17 яну 2006 12:10

Paparac написа:
GOLF_GT написа:.......

........

DragoCL написа:.......

One написа:
DragoCL написа:.....

.....

На всеки човек може да се случи да му откраднат каквото и да било, а също и тва с какви доходи какво си е купил няма значение.
Щом дадено нещо е твое и незаконно ти е отнето трябва да си търсиш правата
:!:

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Вто 17 яну 2006 13:49

CellNet ™ написа:...

:kef:

Paparac
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Paparac » Вто 17 яну 2006 16:30

CellNet ™ написа:На всеки човек може да се случи да му откраднат каквото и да било, а също и тва с какви доходи какво си е купил няма значение.
Щом дадено нещо е твое и незаконно ти е отнето трябва да си търсиш правата

Абе на това момче (автора на темата) брат му нали ще си вземе парите, щом като колата е застрахована? Кво сте го ожалили толкова?! Макар че той не пари от застраховка, а данъчен одит заслужава. :!:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”