polo vs golf 3
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
sebastianz55 написа:Ох, хора. Нали съм казал за полото - искам ама няма - хората си ги харесват колите и си ги пазят.
А иначе на годината 3-4 път ще се пътува поне на 400-450 км и обратно.
колега,Г3 1.8 е най-добрия бензинов,така си взимай него.ако го намериш с екстри още по-добре.аз моят като го избирах,гледах най-вече тех.с-ние.радвам се че си го взех(108к)не ми трябваха екстрите за тези километри.ако успееш и ти да си намериш такова нещо взимай,не се замисляй

- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
sebastianz55 написа:Навъртените километри не ги знам.
Колата ще е внос от Южна Италия.
Екстрите, с които разполага са централно и ел. стъкла + хидравлика. Може и да има други ама не ги знам. Чакам да го докарат та да го видя.
Та при тези характиристики и споменатите по-горе никой не се изказа за цената от 4600 лв.
ами зависи си колега.ако е на доста километри.....
аз моята по това я избирах.и цената ми беше 4000
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Sara_Bold написа:Аз ти препоръчвам Полото.И не е съвсем вярно за екстрите.За тези пари можеш да си вземеш доста по-ново Поло,което ще има и повечко екстри за разлика от Голфа.И да ти кажа,че много върви противно на повечето очаквания.Мисля,вече има хора във форума,които могат да го потвърдят.
Не се ослушвайте!!Hа вас говоря-Varbona,XaBaTa,CellNet..
Обаче ако ще пътуваш на дълги разстояние...Голф.
Сара Полотата са много хбуави обаче откъм екстри са доста по по постни, просто е по-нисък клас автомобил. Значи още не съм видял поло 94-97 с тези неща на куп: климатроник, кожен салон, реглаж на волана, халогенки, реглаж на седалките, MFA, а голфофе има доста с такива екстри. Значи аз като взимах мойта кола имах идея и за Поло обаче взех голф.
Себастиан цената на колата е перфектна няма какво да се чудиш на горубляне се продават Голф МК3 1.8 за 5300, 5800лв. а тези дето са по 5000лв. и под 5хил лв. са дараци. Така, че твоя, ако е читав не му мисли.
Аз моя го взех да повече пари от твоя и е със следнтие неща: ел. стъкла, ел. огледала с подгяване, тонирани стъкла, хидравлика, реглаж на седалките по височина, централно, климатроник и за тези пари за, който го купих нямаше поло с повече екстри и повече коне.
Имам и два каталога на Поло вкъщи, не ми се отварят сега, но ако те интересува мога да изпиша цялото оборудване, с което се предлагат. Дори Поло Класик, което е седан не такива неща, които Голфа.
Ето ти линк за едно Поло с екстри:
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=30531

- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
Golf 3
Golf 3 1.6_GL ABU 75hp '94
Изминати 130 хил. км. [според електронния брояч на таблото]
Екстри: Ел. огледала, чупеш волан, централно
Допълнителни екстри: Италианско АГУ, аларма
Колата е внесена от Италия от мой познат с автокъща, на който заръчах да ми внесе кола.Та от него е купена и карана от момиче, от което сега аз я вземам. Много запазена като цяло отвътре и отвън. Малко ще поосвежа железните джанти тези дни и само едни накалдки се оказва че имам за смяна. Маслото има още време.
Само се питам как се познава кога се сменя масло на скоростна кутия...
Единствената забележка от престоя в БГ е изкъртенат жабка, която сега издирвам...
Цената е много прилична 4.5.

Изминати 130 хил. км. [според електронния брояч на таблото]
Екстри: Ел. огледала, чупеш волан, централно
Допълнителни екстри: Италианско АГУ, аларма
Колата е внесена от Италия от мой познат с автокъща, на който заръчах да ми внесе кола.Та от него е купена и карана от момиче, от което сега аз я вземам. Много запазена като цяло отвътре и отвън. Малко ще поосвежа железните джанти тези дни и само едни накалдки се оказва че имам за смяна. Маслото има още време.
Само се питам как се познава кога се сменя масло на скоростна кутия...
Единствената забележка от престоя в БГ е изкъртенат жабка, която сега издирвам...
Цената е много прилична 4.5.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”