ABD написа:Абе хора то нали за това са линейките-да карат по тоя начин де. Не е нужно според мен да се правят такива изпълнения ,защото застрашаваш не само себе си ,а и околните. Иначе и на мен ми се е налагало да карам по този начин веднъж ,само че бях с бус ,та ме виждаха доста добре и се пазеха от мен.
приятелю, аз живея до герена,и преди около 2 години, на кръстовището до стадиона стана катастрофа и аз случайно минавах от там пеша (понеже нямах книжка все още).жена караща рено клио мина на жълто и се опита да направи ляв завой, но се удари в кола, която тръгна на жълто напред.клиото се отклони от удара с другата кола ,в която имаше 2 деца, и се ЗАБИ в оградата на стадиона.Жената от клиото спука аир бега и си одари главата.мисля че беше с колан.......
отворихме и вратата и тя изпадна на асфалта.обадихме се на "бърза" помощ.жената живя още 15 мин.след това се започнаха сърдечни масажи и дишане уста в уста........още 10 мин.............
и после дойде линейката.сточна гара, откъдето би трябвало да тръгват линейките е на не повече от 5 км и на точно 4 светофара......
сега от време на време има цветя на оградата, там където беше сблъсъка.
ако "бързата помощ" беше по-БЪРЗА, можеше там да няма цветя.