Като се отвори темата за гумите се се6там за едни приклу4ения с едни гуми на едно Есперо и викам си да ви споделя:
Та зна4и след 3 год, експлоатация и 30 000км пробег, за морето отиваме и на магистралата преди Пловдив едната гума се изду!!Човека си вади резервната,но и тя била леки4ко издута!Той я сменил,но забравил!!! И така на отиване едвам едвам!Не купи гуми и след това на вры6тане се прибирахме с 40-50 км,лупане и спиране през 20 мин за да охлайдаме гуми !
Докато на 20-на км преди Сф, останахме на магистралата .... За толкова тыпо не6то-гуми !!!
Човека веднага си купи две нови от Деу и на другата година,кым морето, сы6тият филм с гумите!! А грайфера ви казвам ПЕРФЕКТЕН !!!! Но после като ги гледах отвытре бандая здал багая ...... А бе Гуми ,или по-скоро корейска работа !!А марката бе6 Кунку или не6то такова
хайде, време е за зимни гуми
- flash
- Автомобил: Golf III GT TDI
- Двигател: 1z 1994
Аз и зиме и лете съм си с зимния мишелин М+С
Срува ми се мекичък ама е много дърт...на колко години е добре да се сменят
Знам че немците си ги сменят на 2 маx. 3 год.-причината е че кау4ука старее и след тези години може да си има грайфер , но каучука няма да ваимодейства толкова добре с пътя(сняг или студен асфалт)
Момчета слагайте зимните че миналата година така - топло, топло, ама първия сняг ни изненада още края на октомври на мостовете на витиня. Заради летните гуми размазахме единия служебен пасат в мантинелата. а беше такъв хубавец ....така че : БЪДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ!!! НЕ ПЕСТЕТЕ ПАРИ !! живота е по-ценен все пак !!
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Re: хайде, време е за зимни гуми
2004 година 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”