Айде и аз ли съм за гарнитурка?! 1.8 ABS

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Miki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Miki » Чет 06 апр 2006 20:37

XeDoX написа:Сравни доколко са твърди маркучите с тия на друга кола,но загрята!Ако е гарнитура,стават доста твърди,в разш.съд мирише на газ и се виждат мехурчета в повече....

Твърди са да им се не види, но мехурчета не виждам, а и не мирише ... мисля.

Пак питам - има ли такъв вариант да не е изгоряла гарнитура, ами да са се отхлабили болтове нещо и едно притягане да спаси положението.
Пупу - само да не вземе да се окаже пукната глава, взех да сънувам кошмари вече. Как не ми се ще да го отварям тоя двигател, работи като шевна машина мама му стара. А ако попадне в ръчичките на някой "майстор" после не се знае знае ли се. :woooow:

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 06 апр 2006 21:04

Не никакви донатягания.. ще вземеш да изкривиш главата...

Потребителски аватар
Miki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Miki » Пон 10 апр 2006 21:43

Такааа ... има развитие по проблема, за мое щастие положителен и за мой срам - елементарен. Оказа се ... долната скоба на разширителното казанче. Уж я гледах сто пъти и не съм я видял че изпуска. И то коварно - само като напънеш маркуча настрани и тогава пуска по едно мехурче.
Хиляди благодарности на vit_autosofia :bowdown :bowdown :bowdown . Люси, ти си човек с главно "Ч" - когато спокойно можеше да ми кажеш като всички други - да, за гарнитура си и да ми вземеш пари за несъществуващ проблем ти просто отсече - това не може да бъде, проблема ти е другаде - и го откри. :respect
И накрая не поиска да ми вземеш и една стотинка - е нямам думи просто. Хората сме много, човеците останаха малко. Добре, че ги има още Човеци като vit_autosofia :headbang

Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Вто 11 апр 2006 5:18

Miki написа:Такааа ... има развитие по проблема, за мое щастие положителен и за мой срам - елементарен. Оказа се ... долната скоба на разширителното казанче. Уж я гледах сто пъти и не съм я видял че изпуска. И то коварно - само като напънеш маркуча настрани и тогава пуска по едно мехурче.
Хиляди благодарности на vit_autosofia :bowdown :bowdown :bowdown . Люси, ти си човек с главно "Ч" - когато спокойно можеше да ми кажеш като всички други - да, за гарнитура си и да ми вземеш пари за несъществуващ проблем ти просто отсече - това не може да бъде, проблема ти е другаде - и го откри. :respect
И накрая не поиска да ми вземеш и една стотинка - е нямам думи просто. Хората сме много, човеците останаха малко. Добре, че ги има още Човеци като vit_autosofia :headbang

:lol: В отговор на това мога да кажа,че аз съм човек който е свикнал да влиза в положение и никога не злоупотребявам с неволите на хората а търся начин да помогна с каквото мога.По добре е да спечелиш приятел,защото парите се харчат и свършват,но приятелите остават :lol: :wink: БЛАГОДАРЯ :wink:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”