Съвет за Пасат 1.8Т '99г
-
- Автомобил:
- Двигател:
raziel написа:Опа опа dan4ote така е:)
Айде оговорих покупката. В петък ще е мой:)
ля ля ля:) Много съм доволен, остава двигателя да е наред. А след тва започва ходенето по мъките в кат за номера и регистрация. Дали ще сваря в петък от 11 до края на деня да мина всичкооо.
Данчоте каското ти в коя фирма е.. аз мисля да сключвам в Булстрад.
колко пари ти излезе като крайна цена?
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dan4ote написа:raziel написа:Dan4ote написа::wink: успех
Dan4ote твоя пасат колко му е средният разход градско, и извънградско/като го настъпваш и като караш спокоино/ ?
Зимата харчи повече, ама аз редовно се пързалям с него и си буксувам![]()
Та зимата градско по София - 10
Извънградско към 8 ама тогава пак си е все едно градско.
Лятото с ръчкания:
Градско - 9.4 , 9.5
Извънградско - около 7.7 +/- 0.2
Лятото с нормално каране, без да се опитваш да правиш икономии:
Градско - 8
Извънградско (като караш до 140км/ч) - около 6.4
Дали ще карам на климатик не намирам увеличение в разхода, но пък се чувства липсата на известен брой кончета. Дори като съм с клима и не усещаш педала на гаста толкова чувствителен и изкушаващ. Тогава карам икономично.
BTW,
В петък ходих до рилския манастир и по път един Avensis от новите ми се направи на отворен и ми скочи адреналина, та натиснах копчето econ (за да изключа климата). Карахме с прилични скорости около 20 минути. После не съм я ръчкал много, много освен на летищетоТам набих 224, но всичко свърши много бързо. Като пристигнах, разхода ми беше 7.
На връщане 6.4 с нон-стоп клима и мразя да имам коли пред мен![]()
P.s.: Е*ати отвореняко съм бил![]()
Aко това градско ти е в Перник, може и да е така, но в София нещата са доста по-различни. Имам приятели с като твоя пасат, и под 11 не падат, и то при икономично каране

Не можеш да ме убедиш, че с нормално каране в София ще направиш 8/100. No offence

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Даваш 10лв. и идвам да се возиме по София.
Естествено, че става въпрос градско по София! Няма да се ловиме на бас, защото ще изгубиш, само дай пари за бензин и ще видиш! Дори ако искаш дай да се хване на 50 кинта, щом си толккова сигурен и карай ти колата, аз ще се возя до теб.
Аз имам един познат дето кара А6 1.8Т и му харчи 17 на 100. Като отиде в Unitrade и смяняваха някакви неща почна да харчи 12 на сто и той беше доволен. От сервиза заявиха, че трябва да се правят настройки и щяло да падне по 10, но тоя беше доволен и така.
Естествено, че става въпрос градско по София! Няма да се ловиме на бас, защото ще изгубиш, само дай пари за бензин и ще видиш! Дори ако искаш дай да се хване на 50 кинта, щом си толккова сигурен и карай ти колата, аз ще се возя до теб.
Аз имам един познат дето кара А6 1.8Т и му харчи 17 на 100. Като отиде в Unitrade и смяняваха някакви неща почна да харчи 12 на сто и той беше доволен. От сервиза заявиха, че трябва да се правят настройки и щяло да падне по 10, но тоя беше доволен и така.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
в София градско: Вектра 2004год 2.2 150к.с. 13/100 на компа на колата!Октавия 2000год 150к.с тоя е малко спестовник я докарва на 12/100.тоя с Вектрата караше нов пасат преди това и казваше че не го е свялял в Сф под 14л говоря за 150к.с
аа 8/100 в това движение прави голф 1.4

аа 8/100 в това движение прави голф 1.4

Последна промяна от santo_trafficante на Чет 22 юни 2006 14:07, променено общо 1 път.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dan4ote написа:Даваш 10лв. и идвам да се возиме по София.
Aз съм навит, и без това съм без кола тия дни

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”