ОТКРАДНАХА МИ ПОЛОТО...
- Dobermansp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бе много верни работи разправяш, спор няма. Ама да ми е мирна главата (то сигурно всички так си викат) ходя и си правя пълно каско. Ако си добър шофъор може и да не ти трябва пълно каско, ама ако е като моя случай дето жената ми бара колата, и като я знам как кара, ме хваща страх и съм на тръни. Като се прибере с голфа му правя оглед моментално, така че при мен въпроса с каското не стои и не му мисля, направо ходя и плащам:(
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
еми аз сън с каско на 16 годишна кола
а предната беше 20 годишна и тя с каско
по-предната и тя 20 годишна - и тя с каско.
Просто спя спокоен
А голям процент от частите се плащат 100% без овехтавяне - това са стъкла, фаорве, мигачи, брони и т.н.
Разтакаване по застрахователи няма. Миналата седмица, като кунтузих голфа, безплатната ми пътна помощ дойде по-бързо от КАТ. Натовариха колата и я откараха в сервиза, който им посочих аз. Застрахователя изпрати експерт там на 2 огледа - един веднага след ПТП-то, другия след ден-два, като разголбиха предницата.
Аз освен да отида до Булстрад и да напиша на една бланка какво е станало и да им дам нужните документи, друго не съм правил. С 2 думи - разтакаването ми по застрахователи беше точно 15 минути.
Е, ще има още едно разтакаване, след една седмица да си взема парите - за дърти коли над 15 години плащат по експертна оценка.
До тук по груби сметки ремонта ще ми е около 700 лева, аз за каско тази година съм платил 280, а ще пиша тези дни и колко са ми платили.

Просто спя спокоен

Разтакаване по застрахователи няма. Миналата седмица, като кунтузих голфа, безплатната ми пътна помощ дойде по-бързо от КАТ. Натовариха колата и я откараха в сервиза, който им посочих аз. Застрахователя изпрати експерт там на 2 огледа - един веднага след ПТП-то, другия след ден-два, като разголбиха предницата.
Аз освен да отида до Булстрад и да напиша на една бланка какво е станало и да им дам нужните документи, друго не съм правил. С 2 думи - разтакаването ми по застрахователи беше точно 15 минути.
Е, ще има още едно разтакаване, след една седмица да си взема парите - за дърти коли над 15 години плащат по експертна оценка.
До тук по груби сметки ремонта ще ми е около 700 лева, аз за каско тази година съм платил 280, а ще пиша тези дни и колко са ми платили.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Ако я контузиш яко колата спор няма-застрахователя грезва дарвото а ти пеи сарце.Ама мисалта ми е че по тоз начин дърпаш дявола за опашката(лично субективно мнение),да не говорим за хаилязите дет на тва разчитат и правят мизерии по пътища и паркинги,а и че ако не е твоя вината гражданската пак ша ти опраи колата.Мен ако питаш застрахователите да се изгорят барабар с джамбазите.Ама и аз сампринуден да им давам рекета и разбирам хората дето си плащат пълното каско,просто казвем че не е правилно.
P.S.По лично мнение сам куц шофйор(книжка от трети път с 50 лева
) и обичам да понастъпвам колата отвреме на време(по внение на тез дет ги воза),ама като карам карам отговарно и тва с навъртените километри ми помага да избягвам кофти ситуации.А ако вместо тва сам имал до сега каско и не ме беше дерт сигорно щях да сам напраил доста поразии.Дет се вика:Страх лозе пази!
P.S.По лично мнение сам куц шофйор(книжка от трети път с 50 лева

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:

То не е много за хвалене, но досега като дръпна чертата на платени застраховки и колко са ми платили през годините, мога да те уверя, че са на кантар. Така че не се чувствам набутан или излъган от застрахователите. А най-готиното е, че са ми плащали поне 5 щети и продължават с усмивка да ме застраховат

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
Re ...
Колега кажи на някой бакшиш, че даваш 500 лв. ако я намерят. Те ходят навсякъде и са много. Един приятел така я намери за 1 ден!
Пробвай, не пречи да се опита
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Re ...
вече няма смисъл колега ,тая кола е във някой гараж или във някоя морга и вече е разглобенаMega написа:Колега кажи на някой бакшиш, че даваш 500 лв. ако я намерят. Те ходят навсякъде и са много. Един приятел така я намери за 1 ден!

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:Даскала написа:Ludia написа:те алармите не преставляват трудност
На твоята защо си сложил![]()
за да ми вдига джамовете като слизам от колата

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”