Заслужава ли си да ходя до Плевен за тази кукла?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Вто 05 сеп 2006 13:55

колата има само ляв халоген (1-ва снимка), от 4-та снимка се вижда че трябва да има халогени (ключа има такава позиция). От втора снимка мяза, че левия страничен мигач е объл и бял, докато десния си е квадратен жълт (96-та всички трябва да са с обли мигачи), така че нищо чудно да има удар от шофьорската страна ... колко силен е бил може да се предполага по това дали има еърбег на волана, не вярвам някой да тръгне да го сменя, макар че на 10 годишна кола колко би сработил е отделен въпрос ...

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Вто 05 сеп 2006 16:31

VWGT написа:...дали има еърбег на волана, не вярвам някой да тръгне да го сменя, макар че на 10 годишна кола колко би сработил е отделен въпрос ...

spam
Не се притеснявай, повечето са пробвани дали се отварят преди колата да е навършила 3-4 год mhihi

Потребителски аватар
kav4o
Автомобил: VW Golf MK2
Двигател: ABF 1988

Мнениеот kav4o » Вто 05 сеп 2006 16:32

Кола по снимка не можеш да купиш-отиваш,гледаш,караш.Кво толкова мислиш,ако е добра ще съжаляваш.Аз бих път до Ямбол,щото на снимката беше добре,ама като я видях и покарах:Mr Green Fun :stll think: ама беше 20 годишна бурма,търкаляна 5-6 години по наште пътища,тая ми се вижда убава.Не се мисли-заминавай да я гледаш:)

Потребителски аватар
teko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот teko » Вто 05 сеп 2006 23:07

Абе внимаваи с тая инвалидност и се грижи за бабата,щото и аз бях като теб,но тя се гътна 4 месеца преди 3-те години и плащах мито,такси,държавни вземания-общо над 1100.А известието за смъртта го пращат от общината до митницата. Държавата си търси мангизите от наи-големия пряк наследник.В моя случай -от чичо ми,но се ръсих аз. :idea:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”