Заслужава ли си да ходя до Плевен за тази кукла?
колата има само ляв халоген (1-ва снимка), от 4-та снимка се вижда че трябва да има халогени (ключа има такава позиция). От втора снимка мяза, че левия страничен мигач е объл и бял, докато десния си е квадратен жълт (96-та всички трябва да са с обли мигачи), така че нищо чудно да има удар от шофьорската страна ... колко силен е бил може да се предполага по това дали има еърбег на волана, не вярвам някой да тръгне да го сменя, макар че на 10 годишна кола колко би сработил е отделен въпрос ...
- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
Кола по снимка не можеш да купиш-отиваш,гледаш,караш.Кво толкова мислиш,ако е добра ще съжаляваш.Аз бих път до Ямбол,щото на снимката беше добре,ама като я видях и покарах:Mr Green Fun
ама беше 20 годишна бурма,търкаляна 5-6 години по наште пътища,тая ми се вижда убава.Не се мисли-заминавай да я гледаш:)

Абе внимаваи с тая инвалидност и се грижи за бабата,щото и аз бях като теб,но тя се гътна 4 месеца преди 3-те години и плащах мито,такси,държавни вземания-общо над 1100.А известието за смъртта го пращат от общината до митницата. Държавата си търси мангизите от наи-големия пряк наследник.В моя случай -от чичо ми,но се ръсих аз. 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”