Вносът на стари коли - по-евтин, все пак

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Сря 04 окт 2006 9:34

Тоя Койчо май много се е размечтал mhihi

Потребителски аватар
iceberg
Автомобил: Skoda Octavia Scout II FL
Двигател: BMM 2009

Мнениеот iceberg » Сря 04 окт 2006 9:48

Plamen_VR6 написа:Тоя Койчо май много се е размечтал mhihi

Може би има в предвид автомобилите на по 1 - 3 години? Щото тези дето имат пари за такива коли за по 40к и нагоре надали ги бърка 2 или 3К в повече сега. За автомобилите за средния българиан е ясно че цените няма веднага да паднат точно толкова колкото е ДДС-то но ако няма никакви допълнителни такси ще почнат да намаляват с по 500-2000 лв. /според конете/ за да се оттърват от тях. А 1000 лв по-малко на автомобил за 5000-7000лв. си е доста прилична сума според мен!
Между другото е твърде възможно наистина да се въведат някакви ЕКО такси при "ВНОС" на автомобили, но от догодина в търговията между България и ЕС думичките "ВНОС", "ИЗНОС" отпадат и се заместват от "ВЪТРЕШНООБЩНОСТНА ДОСТАВКА". Май пак някои хора нарочно не обясняват точно нещата а ги използват за собствени или нечии интереси :?:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 04 окт 2006 10:49

iceberg написа:......

колега, досега си все прав, абсолютно споделям това, което казваш :wink:

Потребителски аватар
Jetman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jetman » Сря 04 окт 2006 11:07

И аз съм съгласен с колегата iceberg ;)
Мисля че просто така им се иска на тези от авто къщите още 1 година да скубят хората :evil:
Пресен пример - познат си копува от автокъща наскоро един Г3 и пита за 94 година казват му - ето я! Гледа на стуклата пише 94 - ОК, пита колко кинти - 5500 отвръщат хиените! А тя няма ни клима, ни лети джанти... :(
Но нали е по-нова уж, хайде прежалва се човека и я взема. Но нали не дават да я изкарваш от автокъщата, няма как да се видят мн неща :( и в последствие като минал преглед в сервиз се оказва, че колата не е 94 а 92 :cry: Това са едни алчни измамници - копуват коли за по 1500 евро и после им искат 5500 лева и на всичкото отгоре те лъжат и за годината - изроди :evil:
Дано да няма повече такива случаи след нова година :да:

Потребителски аватар
Kentavar
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Kentavar » Пет 06 окт 2006 11:47

Taкива сличай ще има още повече защото гадовете, ще искат да си продадат талигите на далавера. А това изисква какви ли не упражнения за да се излъже клиента. Така, че докато не се убедят, че никой или много малко ще им купуват кочините и не свалят цените, простотийте ще продължат. За това колкото повече хоря започнат да си купуват колите директно от чужденеция, толкова по бързо на тукашните ще и паднат цените. Когато идеш в някоя автокъща и оня почне да ти лази в краката и ти предлага и св...и и борчове, тогава ще почнеме пак да си купуваме колите от там. Или по ми се иска да е така, но не сме единни като нация и като хора, само си мрънкаме и не си търсиме правата в мнозинство. :roll:

Потребителски аватар
Jetman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jetman » Пет 06 окт 2006 18:04

Kentavar написа:..., но не сме единни като нация и като хора, само си мрънкаме и не си търсиме правата в мнозинство. :roll:

ОФФ
За съжаление си напълно прав! Само вижте унгарците от едно изявление на премиера им какво правят - ще свалят правителството с протести! А ако нашия излезе и каже че се издънил - никой няма да изкочи да протестира :cry:

Иначе мнението ми е че всеки, който може да си докара кола от вън да го направи или да търси от познати, или по обява от часни лица! НЕ купувайте от тези измамници по автокъшите :evil: и ги оставете да им застояват колите и след < 6 месеца ще смъкнат драстично цените :wink:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”