Вносът на стари коли - по-евтин, все пак
- iceberg
- Автомобил: Skoda Octavia Scout II FL
- Двигател: BMM 2009
Plamen_VR6 написа:Тоя Койчо май много се е размечтал
Може би има в предвид автомобилите на по 1 - 3 години? Щото тези дето имат пари за такива коли за по 40к и нагоре надали ги бърка 2 или 3К в повече сега. За автомобилите за средния българиан е ясно че цените няма веднага да паднат точно толкова колкото е ДДС-то но ако няма никакви допълнителни такси ще почнат да намаляват с по 500-2000 лв. /според конете/ за да се оттърват от тях. А 1000 лв по-малко на автомобил за 5000-7000лв. си е доста прилична сума според мен!
Между другото е твърде възможно наистина да се въведат някакви ЕКО такси при "ВНОС" на автомобили, но от догодина в търговията между България и ЕС думичките "ВНОС", "ИЗНОС" отпадат и се заместват от "ВЪТРЕШНООБЩНОСТНА ДОСТАВКА". Май пак някои хора нарочно не обясняват точно нещата а ги използват за собствени или нечии интереси

И аз съм съгласен с колегата iceberg
Мисля че просто така им се иска на тези от авто къщите още 1 година да скубят хората
Пресен пример - познат си копува от автокъща наскоро един Г3 и пита за 94 година казват му - ето я! Гледа на стуклата пише 94 - ОК, пита колко кинти - 5500 отвръщат хиените! А тя няма ни клима, ни лети джанти...
Но нали е по-нова уж, хайде прежалва се човека и я взема. Но нали не дават да я изкарваш от автокъщата, няма как да се видят мн неща
и в последствие като минал преглед в сервиз се оказва, че колата не е 94 а 92
Това са едни алчни измамници - копуват коли за по 1500 евро и после им искат 5500 лева и на всичкото отгоре те лъжат и за годината - изроди
Дано да няма повече такива случаи след нова година

Мисля че просто така им се иска на тези от авто къщите още 1 година да скубят хората

Пресен пример - познат си копува от автокъща наскоро един Г3 и пита за 94 година казват му - ето я! Гледа на стуклата пише 94 - ОК, пита колко кинти - 5500 отвръщат хиените! А тя няма ни клима, ни лети джанти...

Но нали е по-нова уж, хайде прежалва се човека и я взема. Но нали не дават да я изкарваш от автокъщата, няма как да се видят мн неща

Дано да няма повече такива случаи след нова година

- Kentavar
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Taкива сличай ще има още повече защото гадовете, ще искат да си продадат талигите на далавера. А това изисква какви ли не упражнения за да се излъже клиента. Така, че докато не се убедят, че никой или много малко ще им купуват кочините и не свалят цените, простотийте ще продължат. За това колкото повече хоря започнат да си купуват колите директно от чужденеция, толкова по бързо на тукашните ще и паднат цените. Когато идеш в някоя автокъща и оня почне да ти лази в краката и ти предлага и св...и и борчове, тогава ще почнеме пак да си купуваме колите от там. Или по ми се иска да е така, но не сме единни като нация и като хора, само си мрънкаме и не си търсиме правата в мнозинство. 

Kentavar написа:..., но не сме единни като нация и като хора, само си мрънкаме и не си търсиме правата в мнозинство.
ОФФ
За съжаление си напълно прав! Само вижте унгарците от едно изявление на премиера им какво правят - ще свалят правителството с протести! А ако нашия излезе и каже че се издънил - никой няма да изкочи да протестира

Иначе мнението ми е че всеки, който може да си докара кола от вън да го направи или да търси от познати, или по обява от часни лица! НЕ купувайте от тези измамници по автокъшите

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”