ей това е истината,ама да ти кажа много инвестиция за тези фарове(особенно с халогена вътре),щото аз бих си взел само Хеллаevgenyh написа:.....горе в 4-кови фарове, това е то

Идея за опазване на халогените...
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Я да взена да се похваля
Голяма икономия направих. Бях се замислил пак да слагам халогенни , но в четвъртък срещу петък вечерта Голфа се оказа без белите бленди
Добре , че ме домърза да сложа халогенните.
Ба си мамата и наркоманчета.Трябва да се трепят публично за назидание. И само като си спомня ,че лявата бленда беше напукана - за какъв чеп им е ???

Добре , че ме домърза да сложа халогенните.
Ба си мамата и наркоманчета.Трябва да се трепят публично за назидание. И само като си спомня ,че лявата бленда беше напукана - за какъв чеп им е ???
evgenyh написа:Ама знаете ли какво става като ги занитите? чупят копелетата и после като ги няма тия пластмаси на които се завинтват халогените, трябва да смените цялата броня за да си сложите отново, а дали застраховате плаща цяла броня за такова нещо![]()
![]()
След като е счупено, трябва да платят. Като са застраховали са гледали колата видяли са че има всичко отпред, евентуално са снимали, Ако имаш парчета щЪт не щЪт трябва да платят.

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Maй единствената оправия е както едно време. След като си паркирам започваш демонтаж / едно време на външно огледало, антена./ .Та сега демонтираш бленди, халогенни , мигачи, капачки на лети джанти и т.н. демонтираш всичко което крадат. когато ще тръгваш 15 мин преди времето започваш наново монтаж на свалените неща
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”