Нали законодателя не е решил този проблем и всееки заловен минава безнаказано !!!
Слагаш си един GSM в колата и като ти се разсвири алармата,той ти набира твоят личен и ти отиваш там и му Е......... М........ на пишлемето крадливо ..........
Еххх мъъъъъкаааа -крадци!
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 19:57, променено общо 1 път.
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
PULSAR написа:Досега не съм чувал някой да пипа маркираните коли особено пък на Булинс..
Те половината наркоманчета и циганчета не могат да четат

Идеята ми е че тея не ги спират аларми ти говориш че ще ги спре една маркировка. Screwy Screwy Screwy
Лошото е че повечето хора са абсолютни темерути - пред тях разбиват кола а те подминават все едно нищо не са видели. Знам го защото на мене преди време ми разбиха колата на Славейков /около 14-16 часа лятото/ Бяха взели касетофончето, изтръгнали колоните от кората, един дезодорант и едно калъфче за телефон.
Сигурен съм че по това време на деня е имало хора по улиците, но никой не си е направил труда да ги разкара или да ги подгони ......
Тъпа нация сме гледаме да се измъкнеме и покриеме. Не всички са такива, но останалите сме малко...
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
PULSAR написа:Момчета, защо не си праснете едно каско да ви е мирна главата?
Досега не съм чувал някой да пипа маркираните коли особено пък на Булинс..
еми мойта е и маркирана и каско си има!и кво от това!боли ги кура.а тия митове че ако ти е каското от булинс и не ти пипат колата са мнооооого спорни...пълни глупости според мен.
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
според мен няма никакво значение в това отношение къде си застрахован.а и + тва не е много оферта да зимаш пара от каското за такива дребни неща щото недай си боже утре като мелнеш колата и ще ти дадат доста по малка сума от тази за която е застрахована щото тука халогени там мигачи там джанти и то се натрупва и после те си изваждат от общата сума и ше мигаш на парзали ако ти предстои голям ремонт...
- Golf_Manhatan
- Автомобил:
- Двигател:
Голфчето ми засега е минало само с 3 таза, незнайно заща бяха оставил и четвъртия. Иначе аз съм измисли решението за аудиосистемата на колата. MP3 плеър Diva с две 256Mb карти, малък усилвател и колони( е верно, че няма мигащи дисплеи и такива разни), смятам да го направя това в скоро време, и без това стария Blaupunkt издъхва вече. Ама бях чел, че на някакъв пич не могали да му свалят радиото и изпраскали седалките и таблото с отверка...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”