Идея за календар 2007

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Вто 07 ное 2006 17:18

joser написа:
WDW написа:Календара само за голфове ли ще е ? :x

аз на такива снимки се спрях. ако някой предложи други :roll:
искам готин календар с по една снимка за всеки месец, стилен и изчистен. а, и както се предложи по-горе за оформлението - тъмен фон. но.. за това - по-късно. сега сме на тема снимки :)

Има достатъчно модели и аз предлагам да е за всеки месец различен модел!
Да не станем като с календара на мтел и планета 4 жени за всичките месеци !
Пък и снимки само на наши коли, не сваляни от нета !

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Вто 07 ное 2006 19:06

WDW написа:и аз предлагам да е за всеки месец различен модел!

ама от гаража ли да взимаме снимките тогава?! подбрах по-интересните от темата за най-добра снимка (виж началото на темата какви може да са снимките там, не съм детектив да разследвам коя кола на кого е..) ако до седмица, две се постнат добри снимки на други модели, нека и от тях да се избира. но ако темата започне да се разводнява, няма да стане нищо. още повече, че трябва да говоря с хората, постнали избраните снимки и т.н.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 07 ное 2006 19:18

Според мен трябва да се предложат около 30 снимки и всяка да бъде подложена на гласуване чрез анкета. 12-те получили най - много гласове се включват в календара :wink:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 07 ное 2006 20:01

само напомням, че снимките за да се напечатат качествено в размер 50х50 см. трябва приблизително да бъдат на 20 мегапиксела (4500х4500 пиксела, това е 50х50см на 225dpi резолюция), та му правете сметка и за това, че иначе ще излезе боза

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Вто 07 ное 2006 20:21

Хубаво че са жените във форума че иначе яката щяхме да го закъсаме откъм идеи :lol: браво Кали!!
Мисля че има предостатъчно хубави снимки на форумски коли и ще стане страхотен календар. Сещам се примерно за голфчето на Дон Хуан, има разбира се и други.
Личното ми мнение е, че ако се направи във ПДФ или друг сходен формат и се качи някъде за свободно сваляне/разпечатване ще е най-удобно за всички...

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Вто 07 ное 2006 21:42

dobrinb написа:Според мен трябва да се предложат около 30 снимки и всяка да бъде подложена на гласуване чрез анкета

това ми се струва невъзможно за снимки за календар, а и няма време.
представи си, ако 6 зимни пейзажа съберат най-много гласове и отидат за летните месеци..гледайки 14 юли ще се чудиш в Аляска ли си, на море ли да идеш или да си пуснеш печката. много е ангажиращо, ровя из материала, с който разполага форума. но ако ти се прави анкета :idea: хубава идея, ама да беше светнала по-рано. колко хора сме тук, все някой ще измисли нещо по-добро.
и това може да бъде причина за темата :)

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 07 ное 2006 23:48

Ето малко предложения от мен:

Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Сря 08 ное 2006 10:32

Добре де , нали има тема за снимки сега и тука ли ще се постват

Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DAXC » Сря 08 ное 2006 13:13

Подкрепям идеята за календар. Но Това не е Голф Форум а VW Форум. Така, че лично мое мнение е, че е хубаво да се направи комбиниран календар в който да има от повечето модели автомобили. Знам, че от многото трябва да се подберат 12, но не смятам, че това е проблем. Снимките които се слагат да не са с показани номера., а да е изписан надпис - vwclub.bg . Идеята за гласуването не е лоша, но нека да се представят снимките. Нека да се измисли къде ще се посатавят снимките от които трябва да се подберат 12 / Примерно се прави раздел "Календар 2007" с под раздели "Голф", "Пасат", "Венто", "Корадо", "Костенурка"... където ще се слагат само снимки, а в отделен под раздел ще се прави подбора чрез анкета/. Според мен до края на ноември със желание може да се постигне резултат.

Последна промяна от DAXC на Сря 08 ное 2006 15:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Сря 08 ное 2006 13:51

То хубуу, и аз съм навит за календари, даже ще ми трябват 7-8 бр.( апропо бях навит и миналата година :lol: ама не се получи) -> та както и да е. Ама туи дет' го пише Мусура -> ??? трудно ще се изпълни. Повечето снимки в оригинал си мисля че не са повече от 5-6 мПиксела.....

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Сря 08 ное 2006 14:10

подкрепям идеята на Andrian_VT

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Сря 08 ное 2006 14:19

Andrian_VT написа:Подкрепям идеята за календар. Но Това не е Голф Форум а VW Форум. Така, че лично мое мнение е, че е хубаво да се направи комбиниран календар в който да има от повечето модели автомобили. Знам, че от многото трябва да се подберат 12, но не смятам, че това е проблем. Снимките които се слагат да не са с показани номера., а да е изписан надпис - vwclub.bg . Идеята за гласуването не е лоша, но нека да се представят снимките. Нека да се измисли къде ще се посатавят снимките от които трябва да се подберат 12 / Примерно се прави раздел "Календар 2007" с под раздели "Голф", "Пасат", "Венто", "Корадо", "Костенурка"... където ще се слагат само сними, а в отделен под раздел ще се прави подбора чрез анкета/. Според мен до края на ноември със желание може да се постигне резултат.

И SCIROCCO :lol:

Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DAXC » Сря 08 ное 2006 14:52

scirocco gt написа:
Andrian_VT написа:Подкрепям идеята за календар. Но Това не е Голф Форум а VW Форум. Така, че лично мое мнение е, че е хубаво да се направи комбиниран календар в който да има от повечето модели автомобили. Знам, че от многото трябва да се подберат 12, но не смятам, че това е проблем. Снимките които се слагат да не са с показани номера., а да е изписан надпис - vwclub.bg . Идеята за гласуването не е лоша, но нека да се представят снимките. Нека да се измисли къде ще се посатавят снимките от които трябва да се подберат 12 / Примерно се прави раздел "Календар 2007" с под раздели "Голф", "Пасат", "Венто", "Корадо", "Костенурка"... където ще се слагат само сними, а в отделен под раздел ще се прави подбора чрез анкета/. Според мен до края на ноември със желание може да се постигне резултат.

И SCIROCCO :lol:

Извинявам се пропуска, но затова сложих многоточие.

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Нед 12 ное 2006 18:47

ооо за есента са се утрепали

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
vesellin