Къде да си направа пълно каско?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
hoodlum
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hoodlum » Сря 09 фев 2005 19:49

Правиш там където имаш познат или приятел т.е. човек ,който да ти обърне внимание при евентуална щета. БулИнс са калпазани по-добре мисли за ДЗИ ,Булстрад или Витоша / с тия не съм имал грижи ,нямам и сега/

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Сря 09 фев 2005 20:11

А аз да ви кажа не съм застрахован никъде . Ако дойде някой в двора ми да ми краде дъртия Голф ще спечели само това , че ще му пръсна главата . А иначе брат ми е към Орел . Преди година го удариха от страни и хората си му платиха и то така , че въпреки че не му правих аз колата ( просто нямах възможност ) а си плати на друг човек парите му стигнаха та и му останаха около 150лв.
А иначе къде да се направи застраховка - ми според мен при най-големите крадци :D За мен ( а и за няколко приятелчета ) това са БулИнс ( без да обиждам някой )

Потребителски аватар
Avgo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Avgo » Сря 09 фев 2005 20:29

Аз си правя застраховката вече 4 години във Витоша и съм много доволен от тях.При ПТП вземат колата и след 3 дни е като нова :wink:

Потребителски аватар
toko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот toko » Вто 15 фев 2005 21:03

шокалан написа:Чувал съм от приятели че Левски спартак са пълни мошенници,поне що се однася до задалжителната.Имало случаи в които при птп виновния е с застраховка при тях съответно потърпевшия си търси парите от тях а тия му заявяват че нямало да му платят ако иска да ги съди по закон ако оспее да ги осъди ще си вземе само това което би трябвало да вземе като щета.Ама въпроса е че повечето които са с по малки щети не се занимават да ги съдят и така.Все пак не го знам от личен опит а само от приятели.Аз съм в БулИнс и съм доволен от тях ползвал съм им услугите вече два пъти.Чувал съм че дзи и булстрат също са благонадеждни.

само ще ти кажа, че ако ги осъдиш те ще заплатят всички разходи, т.е. съдебните, твойте+сумата, определена чрез съд. акт! принципа е, че която страна загуби - поема вс. разходи..

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Сря 16 фев 2005 9:22

Винаги съм бил в Бул Инс и съм доволен.
Само веднъж баща ми си застрахова неговата в Юпитер и после оревахме орталъка.

Mal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mal » Чет 17 фев 2005 11:09

аз съм в Булстрад. Досега една щета имах. Платиха я по-рано отколкото е по срок. Като пари дадоха повече отколкото излезе ремонта. Доволен съм. Като отидох на оглед описваха каквото се виждаше и казаха, че като отида на сервиз ако се види, че има скрита щета да им се обадя да идат да я видят и да я включат и нея. В моя случай нямаше такава.
За Юпитер и аз съм чувал само лоши работи. В Булстрад ти дават възможност да сеи я правиш, където ти искаш. Доколкото знам някои те задължават да я правиш в техен сервиз(което на мен много не ми допада). На брат ми колата в Булинс много време я замотаха.

Потребителски аватар
maverick
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

застраховка?

Мнениеот maverick » Нед 20 фев 2005 16:07

ми най-добре в бул инс.на мойта бях отложил малко плащането и като си направих ново каско /пак при тях/на 2рия ден я беха подместили 2 метра /демек другия път незабравяй/.а може и в ДЗИ КЮЛЕВ е сила невервам да не плаща

Tooty
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tooty » Чет 03 мар 2005 11:54

marine написа:Аз съм в Орел.
Имам колега който е там от две години и е доволен.
Плащат хората.
Беше си пукнал бронята в един по висок бордюр и му я платиха-150 лв за рено 19, може да не е пълна сума ама поне не те разтакават.
На мен ми я оцениха на 7000 лв- 95 година пасат и каското беше 500 лв, ама като си направих и гражданска при тях ми намалиха с 25 % и падна на 400 лв- с гражданската пак 500лв :-)))
Ама е на вноски без оскъпяване, и сега плащам гражданска и каско заедно на вноски.
А за оценката голямо значение имат годините на колата.Аз влизам в групата до 12 годишни и там процентите са едни а след 12 други-може таз година да ти я оценят на 4000 лв , а догодина влизаш в другата група и пада на 3000-за една година :-)
Също и след 12 -та година слагат за щета и процент амортизация и не плащат пълната стойност по фактура.
Ако има нещо...

Това което рекламират - бързо плащане е вярно.За дребни суми дори още същия ден.

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Чет 03 мар 2005 16:25

И аз съм в Орел. Наскоро си пръснах гумата в една от дупките по прекрасните :evil: :evil: :evil: ни пътища. Платиха ми 64лв. - горе долу толкова струва нова Дебица. Да си призная, очаквах да се заядат, или да не признаят щетата, но.. останах доволен :wink:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”