ЗА или ПРОТИВ гонките?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen

За или Против гонките сте?

ЗА! Много е куул!
37
46%
Против! Създават излишен риск!
43
54%

Общо гласове: 80
Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 31 яну 2005 12:44

тук се говори за въпросното каране "като идиот" по булевардите и улиците, когато застрашаваш своя живот и по-важно живота на околните
иначе нямам нищо против на някой паркинг, изоставено по-широчко място си се връткайте, с ръчни, без....как ви е кеф
разрешавам ти да ми викаш батко :lol:

Потребителски аватар
Golf 3 1.8
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf 3 1.8 » Пон 31 яну 2005 20:15

аз честно да си кажа само чакам някои да се закачи и съм готов независимо от ситуацията!!!!не е правилно знам ама кво да направя :roll: , като се вдигне адреналина забравям за всичко останало. :twisted:

6tur4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 6tur4o » Пон 31 яну 2005 22:45

àç ñúì çà íî îïðåäåëåíî òðÿáâà äà ñå âëàãà è ðàçóì, èìà õîðà ,êîèòî íå ìîãàò äà ãóáÿò è òîãàâà íå6òàòà èçëèçàò îò êîíòðîë çà ñúæàëåíèå.

Потребителски аватар
Snaker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snaker » Пон 31 яну 2005 23:33

eViL написа:
Snaker написа:ЗА drag-a съм аз.
Не можеш да накраш една общност да не прави нещо в която има толкова различни хора. Някои от тях обичат да тичат по троарите близо до натоварени пътища - опасно е да не вземе да спъне като първия пукал и да залитне към пътя - да ги забраним ??
Има такива които се кефят карайки скейт по адски опасен начин - ми крака и ръце си чупят - да ги забранят ??? Ми това му е на него удоволствието - забрани му го и очаквай да се чувства добре и после си дай сметка и ти ... А за катерачите че тежат на съвестта на много семейства ? Това са тия моменти в които човекът става едно с колата/планината или квото е там или просто шибано много му доставя удоволствие и изпитва онова което иска да изпита и никой няма право да му отнема. И толкова ... точка ... няма какво повече да се казва. Това е най-важното. Има още 1000 аспекта и факти които могат да се изброят по тоя повод.

Донякъде си прав..само, че велосипедист, скейтбордист, бегач и т.н. немогат да утрепят 10-20човека публика или да развият 200км/ч. И да се блъснат челно в някой друг и да го утрепят само, защото е бил на неподходящото място в неподходящо време В техния случай където и да си спортуват те застрашават своето здраве, докато при гонките не е така. Говоря за тези които се извършват на улици, където има трафик. За тези на Божурище и регламентираните за целта места или затворени магистрали или улици, по които няма трафик - нищо против да се състезават. И аз съм ходил и съм се пускал, но само когато съм убеден, че няма никакъв трафик.

ема брат - требе ли да уточняваме всеки път .... чеееее на подходяяящите за целта на мероприятието и неговииииитее перифернииии факториииии може бииии ееее ооооК !!!? gruebel

така де :lol:
то е ясно :lol:

инак ... мда - АЗ СЪМ ТВЪРДО ЗА ГОНКИТЕ да го повторя - КАТО СТАНА НА 60 нема да съм ... карам бързо по принцип и до момента дай боже и занапред да нямам катастрофи ... мразя малки двигатели ... дразнат ме бавни шофьори - от тия дето като видат дремеща патрулка и АХА АХА да спрат :twisted: ... от тия дето им треперят ръцете и са на път да захапят волана само и само да стоят в пътя ... от тия дето са се залепили на предното стъкло оглеждайки пътя като веществено доказателство ... за божурище и бояна нема кво - местата са перфектни - тия които се състезават там НЕ носят отговорност за публиката ... тя носи такава за себе си ... все пак никой не го е затътрил насила там а и ако не беха гонките в тоя им вид ПУБЛИКА НЕМАШЕ да ИМА :)

поздрави

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Вто 01 фев 2005 0:42

Snaker написа:... карам бързо по принцип и до момента дай боже и занапред да нямам катастрофи ... мразя малки двигатели ... дразнат ме бавни шофьори ...

Преди време /2-3 седмици/ един познат катастрофира, а по-точно ударил го е някой от тези дето обичат високите скорости в населените места и мразят бавните шофьори и т.н.
Момчето вчера е починало. Мой набор беше - на 23 години. И се питам с какво той заслужи това да го нацепи някой дето не обича малките мотори /щото по-принцип в повечето катастрофи едната от колите е мощна, бърза и т.н./

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Вто 01 фев 2005 10:20

Никси съжалявам за случилото се :cry:
случайно това момче да е от Герман?

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Вто 01 фев 2005 11:21

niksisoft написа:
Snaker написа:... карам бързо по принцип и до момента дай боже и занапред да нямам катастрофи ... мразя малки двигатели ... дразнат ме бавни шофьори ...

Преди време /2-3 седмици/ един познат катастрофира, а по-точно ударил го е някой от тези дето обичат високите скорости в населените места и мразят бавните шофьори и т.н.
Момчето вчера е починало. Мой набор беше - на 23 години. И се питам с какво той заслужи това да го нацепи някой дето не обича малките мотори /щото по-принцип в повечето катастрофи едната от колите е мощна, бърза и т.н./

еееееееееееее ти разби всичко в мен!съжалявам.да почива в мир момчето.дпоред мен такива пеща ТРЯБВА да се казват та ако щеш и ПОКАЗВАТ,за да се озъптят някои карачи. :cry: :oops:

П.П. за булеварди и улици и светофари въобще и дума да няма през делнични дни който иска да се реже аз съм ПАС.да си усложнявам живота ли съм излязъл с колата или да си върша работата...

Потребителски аватар
Snaker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snaker » Вто 01 фев 2005 22:36

niksisoft написа:

чакай сега - без лоши чувства ама ти си направи нужната извадка за да покажеш по късно хрониките - айде малко по взросло ... некак ми е евтино да се вържа на тва ... хех ... както и да е ...
тай или инак в момента с повече от 20 не мога да карам ...

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Вто 01 фев 2005 23:04

Snaker написа:... некак ми е евтино да се вържа на тва ...

На кое по-точно???

Потребителски аватар
Snaker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snaker » Вто 01 фев 2005 23:18

niksisoft написа:
Snaker написа:... некак ми е евтино да се вържа на тва ...

На кое по-точно???

баба ми почина оня ден - тая дето съм кръстен на нея заради такива като тия (противниците на данъците) дето не искат да плащат на държавата за да може тя да осигурява качествена и безплатна медицинска помощ за пенсионерите ... !!!

схвана ли ?

Потребителски аватар
Snaker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snaker » Вто 01 фев 2005 23:25

гледай сега ... няма значение аз как карам ... важното е че това момче за което написа ти, си е отишло ... и това е гадно !!! на 23 имаш още да изживееш хиляди неща ... да ги почустваш и да оставиш нещо след себе си ... ако просто търсеше някой като мен на който да го напишеш в тоя контекст заради случката ОК - било ти е кофти ... нема проблем ...

НО - направим ли драма от това, в контекста на този топик за стрийтрейсинга - е начина на деградацията - така в края на краищата всичко стига началото си - или иначе казано се проваля в даден момент ...
поздрави и БЕЗАВАРИИНО каране на всички :D

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 02 фев 2005 10:05

[quote="Snaker"][/quote]

ха ха ха значи ме мразиш-защото съм с малък двигател и съм се вторачил в предното стъкло и като видя патрулка ми се подгъват коленете, карам с 20 щото ми е кеф, да дразня кисели гъзарчета

Потребителски аватар
Snaker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snaker » Сря 02 фев 2005 20:22

Pichaga написа:
Snaker написа:

ха ха ха значи ме мразиш-защото съм с малък двигател и съм се вторачил в предното стъкло и като видя патрулка ми се подгъват коленете, карам с 20 щото ми е кеф, да дразня кисели гъзарчета

кой е лапето незнам - това трябваше да е нещо като агресивен начин да изкажа мнение - не мразя никой ако това те притеснява !!! ... винаги се намира по един такъв ... жив и здрав да си - излишно е, винаги има някой който е решил че в форума е толкова личен разговора колкото в кръчмата с познати ...

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Сря 02 фев 2005 20:35

BuGmaN написа:... Имам и един въпрос - как колеги ще се научите да контролирате колите си при екстремни (да не ви се случват )ситуации, когато карате само по правилата?

Maй за това на запад като стане лек инцидент и в статистиката се появава: 25 коли , една върху друга , еди-колко си ранени.... а всъщност Грюнтер си изтървал фаса и докато го намери колата леко преминава в другото платно и понеже никой не очаква , аре цялата магистрала върхо него :!:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 03 фев 2005 10:47

Snaker написа:
Pichaga написа:
Snaker написа:

мразя агресията, тя е израз на проблеми в друга област.....

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”