иначе нямам нищо против на някой паркинг, изоставено по-широчко място си се връткайте, с ръчни, без....как ви е кеф
разрешавам ти да ми викаш батко

eViL написа:Snaker написа:ЗА drag-a съм аз.
Не можеш да накраш една общност да не прави нещо в която има толкова различни хора. Някои от тях обичат да тичат по троарите близо до натоварени пътища - опасно е да не вземе да спъне като първия пукал и да залитне към пътя - да ги забраним ??
Има такива които се кефят карайки скейт по адски опасен начин - ми крака и ръце си чупят - да ги забранят ??? Ми това му е на него удоволствието - забрани му го и очаквай да се чувства добре и после си дай сметка и ти ... А за катерачите че тежат на съвестта на много семейства ? Това са тия моменти в които човекът става едно с колата/планината или квото е там или просто шибано много му доставя удоволствие и изпитва онова което иска да изпита и никой няма право да му отнема. И толкова ... точка ... няма какво повече да се казва. Това е най-важното. Има още 1000 аспекта и факти които могат да се изброят по тоя повод.
Донякъде си прав..само, че велосипедист, скейтбордист, бегач и т.н. немогат да утрепят 10-20човека публика или да развият 200км/ч. И да се блъснат челно в някой друг и да го утрепят само, защото е бил на неподходящото място в неподходящо време В техния случай където и да си спортуват те застрашават своето здраве, докато при гонките не е така. Говоря за тези които се извършват на улици, където има трафик. За тези на Божурище и регламентираните за целта места или затворени магистрали или улици, по които няма трафик - нищо против да се състезават. И аз съм ходил и съм се пускал, но само когато съм убеден, че няма никакъв трафик.
Snaker написа:... карам бързо по принцип и до момента дай боже и занапред да нямам катастрофи ... мразя малки двигатели ... дразнат ме бавни шофьори ...
niksisoft написа:Snaker написа:... карам бързо по принцип и до момента дай боже и занапред да нямам катастрофи ... мразя малки двигатели ... дразнат ме бавни шофьори ...
Преди време /2-3 седмици/ един познат катастрофира, а по-точно ударил го е някой от тези дето обичат високите скорости в населените места и мразят бавните шофьори и т.н.
Момчето вчера е починало. Мой набор беше - на 23 години. И се питам с какво той заслужи това да го нацепи някой дето не обича малките мотори /щото по-принцип в повечето катастрофи едната от колите е мощна, бърза и т.н./
niksisoft написа:Snaker написа:... карам бързо по принцип и до момента дай боже и занапред да нямам катастрофи ... мразя малки двигатели ... дразнат ме бавни шофьори ...
Преди време /2-3 седмици/ един познат катастрофира, а по-точно ударил го е някой от тези дето обичат високите скорости в населените места и мразят бавните шофьори и т.н.
Момчето вчера е починало. Мой набор беше - на 23 години. И се питам с какво той заслужи това да го нацепи някой дето не обича малките мотори /щото по-принцип в повечето катастрофи едната от колите е мощна, бърза и т.н./
niksisoft написа:Snaker написа:... некак ми е евтино да се вържа на тва ...
На кое по-точно???
Pichaga написа:Snaker написа:
ха ха ха значи ме мразиш-защото съм с малък двигател и съм се вторачил в предното стъкло и като видя патрулка ми се подгъват коленете, карам с 20 щото ми е кеф, да дразня кисели гъзарчета
BuGmaN написа:... Имам и един въпрос - как колеги ще се научите да контролирате колите си при екстремни (да не ви се случват )ситуации, когато карате само по правилата?
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта