Мнениеот botta » Чет 30 ное 2006 11:28
Никога не съм поддържал кола, нямам и елементарни познания да си диагностицирам какво се е повредило(само един пример на БМВ-то което карах изведнъж спря нацяло тока и ми трябваше 1 час да проверя клемите на акумулатора, да ги стегна и да е ОК - а що псувни изяде горкото). не съм предубеден към марка (не че ВАГ не ме кефят най-много, за разлика от баща ми - той за друго не ще и да чува, Щом БМВ-то хич не го хареса -най много за мерцедес да се "прежали"). Заглеждал съм и Сивиците за него но не ще само за мен остава като вариант. Кола задължително с познат ще вземам (дефакто той ще се разправя аз само давам парите, ще гледам ама "кво и аз не знам" - изчел съм няколко пъти голямата тема какво да се гледа при озбор на кола)., защото със сигурност ще ме набутат "хората-джамбази" - тука си нямаме и понятие от култура, създаване на трайни-добри отношения и т.н. 99% от търговците действат като "селски тарикатчета" - ще го прееба, утре ще доде друг и него ...
Питам тука за да знам какво да си поръчам, пък и колкото повече и различни мнения е по добре ще имам повече инфо, повече гледни точки и т.н. ...
За познатия в Германия - хич не му се занимава, Според него да не се занимавам с стари таралясници ами да отиавм в магазина и да си взема нещо ново за колкото пари ми се дават