Върха на българската простотия.....

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
R32 fen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот R32 fen » Пон 21 фев 2005 15:34

Абе маината му, вече не знам какво трябва да направи човек в такава ситуация. :evil:

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пон 21 фев 2005 15:45

WDW написа:
Michael написа:......................

Така е добре !!! Вече сме двама които можем да помогнем на родината си !!! Лека полека ще ставаме все повече и повече !!!!
А пък винаги съм си мислел,че бягащите са само некадърните и отиват на по-лесното!!! Да бягат от тук,не са нужни оплакващи се хора, а можещи и действащи !

Drunk Drunk Beer от мен:)
изобщо не съм закостенял човек и харесвам мобилността и възможнсоттите за работа, командировки и обучение в чужбина, но за съжаление болшинството които познавам разиграват два сценария:
1. Тук са забутани, пъпчасали зубрят до полуда, с гордост ходят в Мак.Д... и в един момент когато заминат се обръщат на 180 гр., плюят всичко родно и когато дойдат тук говоряят на странен акцент разбираш ли...
2. Седят тука,нямат капацитет да заминат и живеят и философстват на базата на такива били навън /пък дори и за месец и после изгонени/...видиш колко е задръстено в Бг и как живеят западняците.

Уважавам хорат, които са навън и правят реално сравнение, помага тук на роднините си и не забравят произхода с, а понякога се връщат и допринасят с новите си знания!
ха Beer на всички и да не задълбаваме:)

Потребителски аватар
izzo
Автомобил: 96 Puntamera
Двигател: diesel
Контакти:

Мнениеот izzo » Пон 21 фев 2005 21:11

Michael написа:Айде стига си псувал!
май живота в чужбина ти се отразяво зле......много Ви е лесно да псувате държавата...проблема е че това Ви е родината, може да се замислите какво да направим а не как само да недоволстваме.
Освен това за никой не е забрано да напуска.

Pi4 ti ima6 pove4e kompleksi otkolkoto kosmi po kaskata...
Da ti pomogna s bukvar4e, mai 6te ti e ot polza za da razbira6 po-dobre napisanoto? Selio.

1. Da ti prili4a da psuvam rodinata - ""?
2. Kude puk stana vupros za nedovolstvane?
3. Shto ne prestanesh da postva6 po edna i su6ta glupost po pet puti...

Poddurjam mnenieto temata da bude zaklu4ena.
Ako li ne shte se izbiem zaradi nqkakvi maloumnici.

Потребителски аватар
HF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HF » Пон 21 фев 2005 21:16

темата май беше за българската простотия, а тука вече Цигания стана :?

Потребителски аватар
izzo
Контакти:

Мнениеот izzo » Пон 21 фев 2005 21:39

HF написа:темата май беше за българската простотия, а тука вече Цигания стана :?

Aslu....

Michael написа:2. Седят тука,нямат капацитет да заминат и живеят и философстват на базата на такива били навън /пък дори и за месец и после изгонени/...видиш колко е задръстено в Бг и как живеят западняците.

Ti mai si ot to4no teq vtorite.....

A be nqma li koi da zaklu4i taq glupost!

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Пон 21 фев 2005 22:09

Еееееее, започвате да прекалявате.....

Ицо, стига наливал масло в огъня....

Хора осъзнайте се.........аз също съм извън държавата, но това не е толкова на факта че не искам да съм там, напротив, ако си мислите че навън е супер и живота е перфектен лъжете се, аз съм толкова патриот, колкото и вие, ма сам човек отбор не прави.....

Как да се върна като виждате кво става в БГ...... Искам един ден да се прибера и да си живея в родината като истински БЪГАРИН, ма като има такива уроди дето само грабят и гледат да се докопат до власта за да грабят още..... е нема да стане, аз ислкам да оправя нещата ма не мога, щото народа е като стадо овце, това сме си ние, всеки ни манипулира както си иска, наще политици само гъзове лижат и се гъзат ама яко на всеки койте поиска!!!!!

Затворете си АЕЦ, дайте въздушен коридор, я тука направете тва....... и наще кво тичат веднага. Западняка е толкова тъпо пърче и така го мързи че, ако на някой му се случи нещо с колата например веднага отива в сержиза и му дерат кожата ма той не се и замисля.....

Тук при мен, давам ви истински пример, на некъв му гори фар, ОК лекупи си нови крушки и си ги сложи, да ма не, той отива на сервиз и дава 41,60 евро за да му я сменят (1,60 за кушката и 40 за труд)...

После що ни мразят, ми щото ние нямаме възможност ма имаме акъл и го прави 100 пъти по добре и 100 пъри по евтино.......

Потребителски аватар
izzo
Контакти:

Мнениеот izzo » Пон 21 фев 2005 22:18

prj57 написа:
Ицо, стига наливал масло в огъня....

Хора осъзнайте се.........аз също съм извън държавата, но това не е толкова на факта че не искам да съм там, напротив, ако си мислите че навън е супер и живота е перфектен лъжете се, аз съм толкова патриот, колкото и вие, ма сам човек отбор не прави.....

Tova imam predvid. Kakto kazah po -gore, bih hodil pe6a do leti6teto samo i
samo da se pribera u nas! Ako mislite 4e mi se stoi tuka....
Imam ku6ta za koqto umiram, priqteli koito mi se obajdat na piqno
petuk i subota da mi kajat nazdrave a mene mi ostava edin gor4iv takuv
privkus v ustata sled kato zatvorq.... Taq tema pak povtarqm e 6ibano ob6irna, i neveroqtno mnogo duvkana....jalko samo
4e nqkoi psevdo-patrioti kato toq amut po gore ne razbirat smisula...
Michael ti ako si tolkoz patriot sho ne si napisa imeto be?
Mene tuka me nari4at Chris, 6toto prosto ne mogat da proiznesat Hristo...
Da si bqh napisal tui za nick a? Deba vse ima nqkoi da ti razvali
nastroenieto. Lesno e na 4ujda sofra banica da qde6...

Pove4e v tozi topic nqma da postvam. Pluite men BG 4ujbina,
kakvoto iskate - kogato vidite, togava shte se ubedite kolko e "got".
Amin, pove4e naistina tuka nqma da pi6a, samo shte 4eta glupostite.

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Вто 22 фев 2005 1:50

Тоя спор тръгна от никъде :dontknow: Някой от колегите почна да мечтае за по-хубав живот и то по земите където е колегата Христо, но той им каза, че не винаги лъскавото е хубаво.После колегата WDW разбрал-недоразбрал си помисли, че хулим майка България (в частност Христо, който си милее за родината) и ни нахули и той, че не сме българи, та затова Христо реагира с "What The Fuck" и аз го подкрепих :roll: Хайде преди да пишете глупости и да обиждате да прочитате внимателно всичко :wink: Тук всички сме от един лагер, всеки знае, че най-хубаво си е удома, радно земя, приятели, роднини.......Никой не иска да обижда страната или да я унизява, просто темата се отплесна към желание за по-добър живот, който вече 15 години не можем да получим заради псевдо политици и организирани престъпници......проблемът е и че не можем да направим нищо, защото в тази държава се гледат всички други интереси, но не и интересите на българите, тези които пълнят бездънните джобове на управляващите........в една нормална страна гласуването е начинът да промениш бъдещето на страната си, но ние винаги сме извън всякакви норми, така че каго гледам проблемът трябва да се реши по първобитен начин, но не с чак толкова първобитни средства......винаги когато има опит за дискусия на подобна тема, всичко се проваля защото хората ги е страх да говорят за това :evil: е питам ви, как тогава да се стигне до консенсус и да се направи нещо, защото без разбирателство нищо не се постига, няма как да изпълним максимата "Сговорна дружина - планина повдига".Недоумявам защо винаги мислите за по-добър живот в България е забанена тема......опит за избягване от проблема.........има и такива които се надяват, че ЕС ще оправи нещата, но според мен не е така, просто сменяме монопола и отиваме като подгрупа в по-голяма йерархия, където конците се дърпат от по-високо, досега никой не е разясник какво хубаво аджеба ще ни донесат всички тия спогодби и членства.Мое мнение е, че за пореден път ще бъдем използвани, вие да сте видели някога някой да покани примерно циганин безплатно да живее в хотел Хилтън?.......стана много офф и 99% ще ми се изсипят на главата да ме хулят, но според мен тия теми не трябва да стоят настрана и да не се засягат, защото още повече губим от това, ние сами се прецакваме заради внушението, че да се говори за политика е мръсна работа и само долните хора го правят........много моля тази тема да се затрие от лицето на хубавия ни форум защото стана/ще стане голям скандал ако се изкажа още няколко пъти :D

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Вто 22 фев 2005 9:32

NovobranecGT написа:проблемът трябва да се реши по първобитен начин, но не с чак толкова първобитни средства...

bowdown

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Вто 22 фев 2005 10:47

Pi4 ti ima6 pove4e kompleksi otkolkoto kosmi po kaskata...
Da ti pomogna s bukvar4e, mai 6te ti e ot polza za da razbira6 po-dobre napisanoto? Selio.

Poddurjam mnenieto temata da bude zaklu4ena.
Ako li ne shte se izbiem zaradi nqkakvi maloumnici.[/quote]

Мерси за за предложемието...незнам на кой тона е заядлив и не мисля,че тук сме хора които си мислим за избиване Screwy
Палиш се пале.....

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Вто 22 фев 2005 13:22

" Запали му фитила и гледай му сайра! Отстрани за да го видиш що за човек е........ "
Градски фолклор !

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 22 фев 2005 13:26

предлагам всички да спрат
баси безмисления спор

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Вто 22 фев 2005 13:30

:No

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Вто 22 фев 2005 13:31

мнооооого гадно взе да става :(
спора започна от нищото и не доведе до нищо съществено а се написаха куп лични обиди. :(
'айде заключвайте.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”