GOLFER написа:това поне е реалност!
Реалност е за някои защото аз още не мога да си взема и май ще си ги режа сам.
Едно предложение към opipva4a - ако все пак има стикери може да се занесат при Ваското и който иска да си купува от там.
Относно картата. Пак казвам това е набързо направено и не държа че е добро. А що се отнася до съдържанието в картата - нещата които съм написал са неща които съм сметнал че са нужни. Наистина който мисли че ЕГН-то не е добре да се слага, съгласен съм донякъде. Не съм много съгласен с това за nick name щото примерно ще е много яко отиваш някъде и казваш "Здравейте аз съм joro_paveto дайте едни еди кво си.... " Ще пада голям смях.
Тя темата си такова таковата ....... та по тоя случай да ви попитам. Вие влизате във форума и идвате на срещи и т.н. за да използвате отстъпки или за да научите нещо, да решите даден проблем по колата си /и не само по колата/, или просто защото ..... ей така щото ви кефи.
Мене никога не ме е влечало това с отстъпките, аз лично влизам с идеята да помогна на някой който има проблем /с който съм се сблъсквал - няма смисъл всеки да открива топлата вода наново/, да си помогна когато аз имам проблем и т.н.
Относно отстъпките колегата streetThug беше дал много добре оферта за ГО. Колко от нас се възползваха от нея????? Не мислите ли че ще е така и с другите отстъпки щото според мене един човек който е свикнал да пазарува от едно и също място от години на ред няма да го смени просто ей така.
Много се отплеснах, извинявам се ако съм обидил някой с нещо пък и да не съм пак