Карта.

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 28 яну 2005 15:23

Браво и от мене :D
Вярно е, че е първото нещо, което виждаме с очите си

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Пет 28 яну 2005 16:18

Изображение
това поне е реалност!

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 28 яну 2005 16:29

<- горд!!! Уаааа bowdown

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пет 28 яну 2005 17:24

GOLFER написа:това поне е реалност!

Реалност е за някои защото аз още не мога да си взема и май ще си ги режа сам.
Едно предложение към opipva4a - ако все пак има стикери може да се занесат при Ваското и който иска да си купува от там.

Относно картата. Пак казвам това е набързо направено и не държа че е добро. А що се отнася до съдържанието в картата - нещата които съм написал са неща които съм сметнал че са нужни. Наистина който мисли че ЕГН-то не е добре да се слага, съгласен съм донякъде. Не съм много съгласен с това за nick name щото примерно ще е много яко отиваш някъде и казваш "Здравейте аз съм joro_paveto дайте едни еди кво си.... " Ще пада голям смях.

Тя темата си такова таковата ....... та по тоя случай да ви попитам. Вие влизате във форума и идвате на срещи и т.н. за да използвате отстъпки или за да научите нещо, да решите даден проблем по колата си /и не само по колата/, или просто защото ..... ей така щото ви кефи.
Мене никога не ме е влечало това с отстъпките, аз лично влизам с идеята да помогна на някой който има проблем /с който съм се сблъсквал - няма смисъл всеки да открива топлата вода наново/, да си помогна когато аз имам проблем и т.н.
Относно отстъпките колегата streetThug беше дал много добре оферта за ГО. Колко от нас се възползваха от нея????? Не мислите ли че ще е така и с другите отстъпки щото според мене един човек който е свикнал да пазарува от едно и също място от години на ред няма да го смени просто ей така.
Много се отплеснах, извинявам се ако съм обидил някой с нещо пък и да не съм пак :wink: :wink: :wink:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”