Поздравления за избора на двигател! Ами пасатора е доста по широк вътре и като цяло е голема кола, по-тежка и разхода му ще е малко повечко от на вентото, както и някой части ще са по-скъпи - нормално е все пак е по висок клас кола! Ако не държиш на голямо вътрешно пространство по-добре е вентото според мен - пълна унификация с голф 3 следователно части бол, по-евтина поддръжка и т.н.
Само знай че заради хубавия двигател и цената ще е "хубава"!
съвет за покупка на Vento
Ако решиш за пасат ето един колега предлага, макар че неговия май е Б5!
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=43965
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=43965
последната една година какви ли не марки и модели коли съм гледал и все към фолксваген клоня. Пасата ще ми дойде малко скъпа поддръжката и за това най-накрая ще си купя едно венто 1.8i или пък 1.9 TDI ако има кинти, че да мирясам.
Много ме кефи също и Ауди Б4 та много ли е по-скъпа неговата поддръжка в сравнение със Вентото?
Благодаря Ви за отговорите. Ще се похваля като купя нещо.
Много ме кефи също и Ауди Б4 та много ли е по-скъпа неговата поддръжка в сравнение със Вентото?
Благодаря Ви за отговорите. Ще се похваля като купя нещо.
определено си оставам на вариант Венто, ако намеря читав дизел, ако ли не бензин 1.8 mi на газ най-вероятно.
Само да Ви питам за последно колко разновидности има двигател 1.8 и този ли е най-удачния вариант (моно инжекцион), към който съм се ориентирал (ориентирахте).
По- горе ми препоръчахте 1.8 ABS.
Това ABS самия двигател ли е или става въпрос за така познатата спирачна система.
А също дали има някои от форума, който би ми съдействал при евентуален оглед и диагностика пък ще почерпя
Само да Ви питам за последно колко разновидности има двигател 1.8 и този ли е най-удачния вариант (моно инжекцион), към който съм се ориентирал (ориентирахте).
По- горе ми препоръчахте 1.8 ABS.
Това ABS самия двигател ли е или става въпрос за така познатата спирачна система.
А също дали има някои от форума, който би ми съдействал при евентуален оглед и диагностика пък ще почерпя

- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”