Кой VAG е за жена
моето скромно мнение. предвид, че често ще се пътува извън софия по - добре Г4, А3, или нещо от този клас. не познавам жената, която ще я кара, но определено за парите ще намери нещо читаво от класа на 1,6 101/102/105 кс(зависи от година). не е състезател, но не е и ламя. това за половерите - който не е изминавал повече от 200 км по БГ път с такава кола не знае какво препоръчва. 

- batesecko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мойта жена докато не и продадох насила Пежото 106 и не я качих на бората и дума не даваше да се спомене за друга кола. Първите три дена мрънкаше че и била голяма, че отзад нищо не виждала и други такива. Сега обаче не я сменя за нищо. Така че моето мнение за покупка на кола на старо е да си избереш нещо истинско, в никакъв случай не се мятай на най-евтиното, да не е от горубляне и италия. А с всичко останало се свиква. Успех 

- smurf
- Автомобил:
- Двигател:
--------------------------------------------------------------------------------
stanimir написа:
Аз ... бих й препоръчал една 4-ка ТДИ, 1.6.
Аз ли нещо не съм наясно пак, ама защо ми се струва че "такова животно нЕма" ? На Голф 4 всички дизели са 1,9. Или това е като онази Вектра "9,1" ?
това в голф 4 с мотор от 2-ка 1,6тд сигурно

Lupo 3L
- малко и компактно: паркираш де искаш
- автоматик!
- дизел!
- не харчи нафта, а мирише нафта
Ама било "слабо", някой ще каже? Готоо'! Имаме лек и за този проблем
Само 80Нм отгоре
Минус: струва доста.... наистина доста

- малко и компактно: паркираш де искаш
- автоматик!
- дизел!