за предното и дрифтовете (пързулванията) ..
- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
batetony67 написа:Братле, това няма нищо общо с дрифта, колегата по-горе го каза много точно--това си е най-обикновенно занасяне в завой,а дрифта е да поддържаш колата, най-общо казано, да върви с вратите напред и то не 10 м. Точно това с автомобип с предно продължавам да твърдя, че е непосилно. Това, което е размътило мозъците на много хора е третата част на филма ,,Бързи и яростни,,. Голяма смехория,да ИЗКАЧВА серпентина и да дрифти с Нисан 300Z, не че е лоша колата, но е невъзможно. Почнахме тема без край, но така е по-интересно.dobrinb написа:Бате Тони, ти погледна ли първия пост? Там има видео материал, от който е видно, че кола с предно предаване и достатъчно добро задкормилно устройство е напълно достатъчна
И що реши че не може? Кво му е на Нисана?
И не е 300Z, а 350Z.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Пич, след като си толкова нахъсан ти предлагам да се пробваш с моя голф, както си е с новички гумета, да направиш поне 100 м. дрифт. Ако успееш ще те призная публично за най-добрия карач във форума. Ще отворя една скоба-имам над 20 гсд. стаж зад волана, след това на майсторско шофиране съм се учил от няколко бивши състезателни величия и все не мога да го вкарам тоя Голф да върви напред с вратите. Пък после ще ти покажа истински дрифт с една от костенурките ми, които са с двигатели от Алфа Ромео.Veso101 написа:batetony67 написа:Братле, това няма нищо общо с дрифта, колегата по-горе го каза много точно--това си е най-обикновенно занасяне в завой,а дрифта е да поддържаш колата, най-общо казано, да върви с вратите напред и то не 10 м. Точно това с автомобип с предно продължавам да твърдя, че е непосилно. Това, което е размътило мозъците на много хора е третата част на филма ,,Бързи и яростни,,. Голяма смехория,да ИЗКАЧВА серпентина и да дрифти с Нисан 300Z, не че е лоша колата, но е невъзможно. Почнахме тема без край, но така е по-интересно.dobrinb написа:Бате Тони, ти погледна ли първия пост? Там има видео материал, от който е видно, че кола с предно предаване и достатъчно добро задкормилно устройство е напълно достатъчна
И не е 300Z, а 350Z.
- batetony67
- Контакти:
Re: виште това
А случайно това Ауди да е куатро?ChronoS написа:http://vbox7.com/play:c51a4522

- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
batetony67 написа:Пич, след като си толкова нахъсан ти предлагам да се пробваш с моя голф, както си е с новички гумета, да направиш поне 100 м. дрифт. Ако успееш ще те призная публично за най-добрия карач във форума. Ще отворя една скоба-имам над 20 гсд. стаж зад волана, след това на майсторско шофиране съм се учил от няколко бивши състезателни величия и все не мога да го вкарам тоя Голф да върви напред с вратите. Пък после ще ти покажа истински дрифт с една от костенурките ми, които са с двигатели от Алфа Ромео.Veso101 написа:batetony67 написа:Братле, това няма нищо общо с дрифта, колегата по-горе го каза много точно--това си е най-обикновенно занасяне в завой,а дрифта е да поддържаш колата, най-общо казано, да върви с вратите напред и то не 10 м. Точно това с автомобип с предно продължавам да твърдя, че е непосилно. Това, което е размътило мозъците на много хора е третата част на филма ,,Бързи и яростни,,. Голяма смехория,да ИЗКАЧВА серпентина и да дрифти с Нисан 300Z, не че е лоша колата, но е невъзможно. Почнахме тема без край, но така е по-интересно.dobrinb написа:Бате Тони, ти погледна ли първия пост? Там има видео материал, от който е видно, че кола с предно предаване и достатъчно добро задкормилно устройство е напълно достатъчна
И не е 300Z, а 350Z.
Пич, не се нерви ами провери с какво предаване е Nissan Z350 - ЗАДНОООООООО! Това е една от най-популярните японки за дрифт, даже имаше в някъде в нета филм за дрифтинга и случайно или не инструктора демонстрираше на 350Z.
А пък за 20-те години е друга тема.

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Той човека имаше пред вид, че целия филм е много, ама страшно много тъп и е напълно и абсолютно прав! Такива невъзможни глупости и тъпотии има там, че просто си личи как са гонели повече ефекти в стил Булет тайм от матрицата, без да се замислят, че в реалност това не може да стане. Всички състезания по дрифтинг ги правят на абсолутно равни места, какви са тея мантинели, какви са тея стръмни паркинги там, не можах да разбера... цялата физика се променя
Защо ги гледате тея филми, не мога да разбера. Първата част си струва. От там нататък всичко е комерсиална глупост. С предно на асфалт както виждаме и от първото клипче на СърТ е почти нневъзможно да се направи, ако не ти помага и задното и просто се занасяш. И сега сума ти състезатели ще хукнат по улиците да дрифтират с предно... за да докажат, че можело да се дрифтира
и без това всички карат като откачени...

- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
VW_FEN написа:Той човека имаше пред вид, че целия филм е много, ама страшно много тъп и е напълно и абсолютно прав! Такива невъзможни глупости и тъпотии има там, че просто си личи как са гонели повече ефекти в стил Булет тайм от матрицата, без да се замислят, че в реалност това не може да стане. Всички състезания по дрифтинг ги правят на абсолутно равни места, какви са тея мантинели, какви са тея стръмни паркинги там, не можах да разбера... цялата физика се променяЗащо ги гледате тея филми, не мога да разбера. Първата част си струва. От там нататък всичко е комерсиална глупост. С предно на асфалт както виждаме и от първото клипче на СърТ е почти нневъзможно да се направи, ако не ти помага и задното и просто се занасяш. И сега сума ти състезатели ще хукнат по улиците да дрифтират с предно... за да докажат, че можело да се дрифтира
![]()
и без това всички карат като откачени...
![]()
И ти май не четеш какво пиша, филма че е тъп тъп е ,но Nissan е със задно така че е напълно възможно това.
А че дрифтингите се правели на равно, айде моля те преди да коментираш вземи потърси японски филми за дрифтинг, щото аз съм гледал дрифтинг състезания на писта, както и абсолютно нелегални дрифтинг гонки по планински пътища през нощта , с мантинели, пропасти и скали и най-важното при неотцепен път. Не съм привърженик на подобни дивотии , но няма спор че Японците са маниаци.
Едно вярно нещо има в Токио Дрифт и това е че тъпите американци с драг състезанията си са на светлинни години от Япония.
- batetony67
- Контакти:
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
извинявам се за невежеството в изразяването
Не знаех какво означава дрифт, но вече знам.
Наистина "поднасянето" беше вдъхновено от Tokyo Drift филма, той е смисъла на живота ми, много коли потроших и много катастрофи съм направил с невинни хора, докато се получи това пързулване. Два дни снимах докато стане и 30 пъти влизах в тревите и се удрях.

Наистина "поднасянето" беше вдъхновено от Tokyo Drift филма, той е смисъла на живота ми, много коли потроших и много катастрофи съм направил с невинни хора, докато се получи това пързулване. Два дни снимах докато стане и 30 пъти влизах в тревите и се удрях.

- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
Sir T написа:извинявам се за невежеството в изразяванетоНе знаех какво означава дрифт, но вече знам.
![]()
![]()

.... знаеме те ние тебе .... дрифтаджия един такъв.
А за спорещите колеги: Ето що е Scandinavian Flick
Гугъл Ит!!!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”