VW vs Ford - помогнете в избора.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Здравей ~None~
Явно, когато се регистрирах преди около година, ти вече не си пишел тук, макар, че съм чел доста твои мнения
Сега за избора:
Отворих и двата линка и докато чаках да се заредят, върнах се да чета темата нататък.
В това време в стаята влезе и жена ми.
Щракнах на едната от страниците, тази на Джетата и коментара, произнесен до рамото ми беше:
Уаууу... Дай, Боже, всекиму!
Разгледахме всичките снимки и съответно щракнах на Форда.
Ъъъъ... Не ми харесва!, беше коментарът, произнесен от благоверната ми!
Дали добре и правилно съм я възпитал... съмнявам се! На няколко пъти вече ме обижда на 'строителен фургон'!
Пассата ми е комби Мисля си, че беше искренна. Така, че....
Явно, когато се регистрирах преди около година, ти вече не си пишел тук, макар, че съм чел доста твои мнения
Сега за избора:
Отворих и двата линка и докато чаках да се заредят, върнах се да чета темата нататък.
В това време в стаята влезе и жена ми.
Щракнах на едната от страниците, тази на Джетата и коментара, произнесен до рамото ми беше:
Уаууу... Дай, Боже, всекиму!
Разгледахме всичките снимки и съответно щракнах на Форда.
Ъъъъ... Не ми харесва!, беше коментарът, произнесен от благоверната ми!
Дали добре и правилно съм я възпитал... съмнявам се! На няколко пъти вече ме обижда на 'строителен фургон'!

- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Конкретно по въпроса - Джета - качеството си има цена. След 5-6 год., или когато решиш да продаваш, ще оцениш правилния си избор...
За Форд - без обиди - нито са проектирани, нито са боядисани, нито са сглобени, нито се поддържат като ФВ. Още нещо, в което съм се уверил лично - бройките, произведени за Мото-Пфое и за др. такива "прокажени" пазари /като нашия/, нямат нищо общо с качеството, материалите, сглобката и т.н. на екземплярите, произведени за "белите" хора...
За Форд - без обиди - нито са проектирани, нито са боядисани, нито са сглобени, нито се поддържат като ФВ. Още нещо, в което съм се уверил лично - бройките, произведени за Мото-Пфое и за др. такива "прокажени" пазари /като нашия/, нямат нищо общо с качеството, материалите, сглобката и т.н. на екземплярите, произведени за "белите" хора...

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Не,не е към теб - просто ако искаме да докажем , че "тук сме се събрали интелигентни хора" би следвало да е ясно вече мнението на колегите писали по темата относно избор на автомобил и нека автора и прецени дали е доволен от съветите и да се
или да получи още хвалебствия за Джета - 2007 /преразкази по картинка/ , защото колцина каращи я всекидневно пишат тук
Към колегата None - не се чуди повече - DRIVERS WANTED!!!!!!!!!!!!!

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Да се впиша отново, че предния път само мнението на жената писах Не, че е малко!
Преди около 3 години бях в Армения и от там си купувах "За Рулем"
Много бяха доволни руснаците, че Фокус вече се произвежда във фабриката на Форд до Москва....
От тук нататък ти си прави изводите.
Като екстра да вмъкна, че във фирмата имаме около 5 служебни Фокуса и 10 Мондео.
Как ти се струва на нова, гаранционна кола да се пръсне спирачен маркуч?!?
Ама тенекеджиите в Мото_Пфое са добри, де!
Всъщност, никой от Фордовете не се размина без по-голям или малък проблем, заради което се наложи връщане в сервиз.
Включително на едното Мондео просто за 1 месец някъде изчезна маслото!
Преди около 3 години бях в Армения и от там си купувах "За Рулем"
Много бяха доволни руснаците, че Фокус вече се произвежда във фабриката на Форд до Москва....
От тук нататък ти си прави изводите.
Като екстра да вмъкна, че във фирмата имаме около 5 служебни Фокуса и 10 Мондео.
Как ти се струва на нова, гаранционна кола да се пръсне спирачен маркуч?!?
Ама тенекеджиите в Мото_Пфое са добри, де!
Всъщност, никой от Фордовете не се размина без по-голям или малък проблем, заради което се наложи връщане в сервиз.
Включително на едното Мондео просто за 1 месец някъде изчезна маслото!
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Ами за да не кажете че съм сектант
-> всичко друго на не и Форд......
Един купих преди време за баща ми -> беше 4000 лв преди шест години -> досега ремонтите му общо са за над 6000 лв. -> само ремонти. Представям си пък на ново какви цени ще са.
А Джетата -> Радотом(и жена му) са прави -> дай боже всекиму.
п.с. Добре дошъл отново

Един купих преди време за баща ми -> беше 4000 лв преди шест години -> досега ремонтите му общо са за над 6000 лв. -> само ремонти. Представям си пък на ново какви цени ще са.
А Джетата -> Радотом(и жена му) са прави -> дай боже всекиму.
п.с. Добре дошъл отново
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
кво да кажа
нови коли
не мога да ги сравня
щото не съм ги карал
на външен вид ме кефи жетата поече
виж там гаранция има ли
форда има ли такава
какви са цените на консумативите /щото това е нова кола и до ремонти надали ще стигнеш скоро/
как е обслужването от гаранционните сервизи
къде имаш познати даже
обезцетяването на форда е в пъти по-голямо от джетата, но ти си го знаеш
абе питай жената коя и харесва и вземай
3000 париа при толкова нови коли разлика не е голямо нещо, което би те отказало от жетата
п.с. ся къде си в унгария или ЮК
нови коли
не мога да ги сравня
щото не съм ги карал
на външен вид ме кефи жетата поече
виж там гаранция има ли
форда има ли такава
какви са цените на консумативите /щото това е нова кола и до ремонти надали ще стигнеш скоро/
как е обслужването от гаранционните сервизи
къде имаш познати даже
обезцетяването на форда е в пъти по-голямо от джетата, но ти си го знаеш
абе питай жената коя и харесва и вземай
3000 париа при толкова нови коли разлика не е голямо нещо, което би те отказало от жетата
п.с. ся къде си в унгария или ЮК

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Твърдо VW!!! Предполагам знаеш кой е най-добрия приятел на автомонтъора- е Ford-a е:) Преди да се кача на сегашното си Vento, шофирах година Ford, макар и доста по нов от Vento-то ми и определено мога да кажа, че не бих инвестирал пари в подобен автомобил...но все пак- разни хора, разни интереси:) Късмет в избора!!!
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Вземай форда и не му мисли. В случая не говорим за това качество, което VW са предлагали към 88-95-та година. И понеже всичките ни каляски са горе долу в този период, за това форума има 10000 регистрирани, за това сме и доволни всички от колите си, защото макар и стари, те са правени да издържат много при правилна експлоатация. Според мен една нова джета има също толкова проблеми, колкото и новия фокус. Вече нарочно ги правят чупливи от всякъда, за да гонят пазарни цели и да се продават повече части и т.н. Кой е тоя луд, дето ще направи перфектната неразваляема кола - че нали ще пусне 100000 бройки и трябва да закрива фабриките и да спира производството, защото никой няма да иска да купува повече
Поне така си мисля. Щом колите са след 2000, няма какво толкова да му мислиш, правени са от едно тесто
Какво като е VW, па нашите не се ли чупят
? В случая гледай това, което ти е изгодно
А щом пък и от VW се надуват и не са сложили тези прости неща в екстрите (подлакътника, СД-то и др.) просто съвсем доказват, че тази марка вече няма нищо общо с народа
Може и да ядосам някой с това твърдение, но според мен то си е самата истина 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”