VW Passat B5 ( мнения като цяло за колата)

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Вто 17 апр 2007 7:13

trunner написа:Гриша позволи ми да те поправя при цялото ми уважение! Духалката в жабката си духа само студено - независимо от това на каква температура ти е настроен климатроника или климатика - изпитано от мен. На връщане от Германия беше 3 - 10 града отвън, вътре си го направих 25, а в жабката си беше хладно! Бях си купил плодове от Германия (много яки) за нашите хора в БГ, и до вкъщи се запазиха в чудесно свежо състояние!!! П.С. Комбито си е комби!!!

Ами честно казано не съм запознат с климатрониците - моята е с прост климатик. Не съм си правил експерименти в хладно време какво духа в жабката, но си мисля (доколкото съм запознат с парното и климатика) че не е логично да духа хладно при "жега" на парното. Но е възможно и да бъркам.

snooperchi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snooperchi » Вто 17 апр 2007 10:01

Ммм дано да има ще е хубаво :) особедно че ще си истудявам разни неща :) и дано също да не зависи от климатроника ( което ме съмнява ) :roll:

Потребителски аватар
many
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот many » Вто 17 апр 2007 10:11

Здравей Колега,
Аз карам Б5 седан, а приятелят ми има комби! Колите са страхотни, аз нямам никакви забележки, освен това че носачите се сменят честичко! До колкото разбрах то си е като дефект/слабо място на тези автомобили! Иначе е супер :wink:

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Вто 17 апр 2007 10:24

Дефектът е по-скоро на нашите "пътища", а не на алуминиевото окачване :lol:

Потребителски аватар
many
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот many » Вто 17 апр 2007 11:19

brabus написа:Дефектът е по-скоро на нашите "пътища", а не на алуминиевото окачване :lol:

Може и така да е! Просто това са ми казвали! Аз съм жена, а пък съм и руса...... :oops: Неразбирам

snooperchi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snooperchi » Вто 17 апр 2007 19:07

many написа:
brabus написа:Дефектът е по-скоро на нашите "пътища", а не на алуминиевото окачване :lol:

Може и така да е! Просто това са ми казвали! Аз съм жена, а пък съм и руса...... :oops: Неразбирам
Това нетрябва да те притеснява , че си Руса :) митове... :) А за окачването като си я караме бавно ... ще си издържа... дупките ... с 20км...Знам за тия окачвания,че са скъпи имаме го в предвит днес се возих във въпросната кола ... иии просто още немога да се въстановя от възхитението си :D много стабилно автомобилче... казаха ми, че било по-издражливо и хубаво от неговия клас Ауди А4 ... ? вярно ли е ? :roll: въпреки нали ,че е с еднакво окачване... :)

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора

Мнениеот gr_kanev » Вто 17 апр 2007 19:14

snooperchi написа:... казаха ми, че било по-издражливо и хубаво от неговия клас Ауди А4 ... ? вярно ли е ? :roll: въпреки нали ,че е с еднакво окачване... :)

Каквото и да ти казват, Ауди А4 (Б5 се водел модела също) е 1:1 с Фолксваген Пасат Б5. Единствената разлика е че Ауди се води малко (една идея) по-луксозно, престижно, ... , и започват да го правят малко по-рано от Пасат-а, и съответно малко по-рано пускат по-нова модификация (каквато е на Пасат Б5.5 напр.)

Потребителски аватар
DOCDOBREV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DOCDOBREV » Вто 17 апр 2007 22:35

Колега,аз карам седан Б5 от три месеца.Колата си е супер.Поне за моята няма забележки засега.Предстои ми да сменям ремъците ,но това си е в реда на нещата.Много съм доволен от моята,дано и ти ако я вземеш да останеш доволен. : vw fen

snooperchi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snooperchi » Вто 17 апр 2007 23:03

Мдамм и аз като се возих и като я оглеждах голяма лудница ми се видя :) красота... въпреки нали че е авант .. :)
Интересува ме да ви запитам примерно саитче с фарове... за такъв пасат за стопове такива неща да знаеете... ? и едно ми направи впечатление,че на сенника на човека до шофьора като се отвори и трябва да се дигне капачето ената му щипка е такава паднала.. в смисъл счупена дали има от къде да си купя нещо такова специално капаче ... илиииии цял сенник ? Благодаря предварително :) :D

Опа забравих.. интересува ме книжка за този пасат... на англиски или ... най-малко руски.. ? :roll:

Потребителски аватар
vekatap
Автомобил: Lupo
Двигател: AUA
Контакти:

Мнениеот vekatap » Вто 17 апр 2007 23:18

взе ли го пасата? колко хилки е

snooperchi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snooperchi » Вто 17 апр 2007 23:28

vekatap написа:взе ли го пасата? колко хилки е
Не,не съм колега просто се возих за сега.. изчакваме с бащата че финансите нещо куцат ( мисля,че няма смисъл да ви занимавам защо какво изчакваме .. хилки мога да спомена 14,000лв някой казват са много други са нормално.. и аз вече незнам какво да мисля :( :(

Но в момента в който го взема.. ще постна снимки тук в тази тема ( надявам се не я истрият ) защото все пак да се види за какво съм питал .. и съм се интересувал толкова много :) Пък и ... да се похлавя с нещо нормално. НЕ че голф 3 беше НЕНОРМАЛНо ... напротив даже ми е тъжно,че ще се сбогувам с верния приятел... :( :( :oops:

Последна промяна от snooperchi на Вто 17 апр 2007 23:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора

Мнениеот gr_kanev » Вто 17 апр 2007 23:31

snooperchi написа:Опа забравих.. интересува ме книжка за този пасат... на англиски или ... най-малко руски.. ? :roll:

Нямаш грижи - на руски, ама е големичък файла - 100-ина МБ
от тук - само за да теглиш трябва да се регистрираш. Ако не става от там по една или друга причина - опитай тук (линк към download страница)
Ако повече те влече английския и човъркането по колата - тук (.pdf)
Ако искаш да видиш как изглежда сервизна книжка на руски - цък (18 МБ, .zip)
ако последните две не се отварят или не тръгват да се свалят, десен клик и "Save as" или "запази като".
Ако те интересува още нещо, давай да видим.
А, за сенника - за съжаление май работата отива към смяна на целия сенник (което си е цифра, дори и на втора употреба).

snooperchi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snooperchi » Вто 17 апр 2007 23:45

gr_kanev написа:А, за сенника - за съжаление май работата отива към смяна на целия сенник (което си е цифра, дори и на втора употреба).
Благодаря за инфото, а за сенника колко би могло да стъпи втора ръка .. и къде евентуално може да се намери такова чудо ? по моргите дали има.. аз ако съдя по това,че за Голф 3 едвам едвам ел пакет за десен прозорец намерих... мога да си представя за пасат.. сенник за кво си говорим.. и колко евентуално биха ме изръсили... готов съм да дам пари да се оправи като хората,че не е особедно приятно капачето в ръцете да остава :(

Потребителски аватар
DOCDOBREV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DOCDOBREV » Сря 18 апр 2007 5:42

http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=complect - това е документация на руски.Ако ти върши работа де.

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Сря 18 апр 2007 8:56

snooperchi написа: в смисъл счупена дали има от къде да си купя нещо такова специално капаче ... илиииии цял сенник ? Благодаря предварително :) :D

В Юнитрейд има със сигурност.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”