ОК, сега подред...
Ludia - ти не можеш да караш спокойно, па камоли да мислиш за икономии и опазване на околната среда.
n_i_x - откакто сме 3 000 000 в София, вече има и светофари, от които не можеш да избягаш и за 10 минути.
Jogo_1 - няма ли да ти откраднат колата докато пазаруваш, след като я оставяш да работи пред магазина?
Kahn_Fan - тебе изобщо не можах да те разбера - може и да не беше на тойота, но съм абсолютно сигурен, че има такъв модел!
niikoo_1 - на празен ход гори 0.6-0.9, а като не работи гори 0.0. Сега ти си задай въпроса защо е необходимо да се прахосват пари? Според мен на стартера нищо няма да му стане... И на мен ми е смешно, да чета тук от време на време някои твой безмислени мнения, обаче запазвам добрия тон и не ти се смея, нали? В крайна сметка просто питах, за да видя дали има от тук някой загрижен като мен за природата

50 лева са много пари за мен, и ако мога да ги спестя, значи съм направил нещо смислено.
Kozunak - не мисля, че това е сметкаджийство. По-скоро чиста загуба на пари, замърсяване на въздуха, а и излишно износване на двигателя. Защото колкото и добре да се самоохлажда, най-доброто охлаждане се постига при движение, а не на място, когато е на 110 градуса и перката безпомощно се опитва да направи нещо по въпроса...
znainainai - като си готов да хвърлиш на вятъра 50 лева, за това караш голф тройка 1.3... щот 50 лева за теб са нищо и по-добре да ги дадем за пиенье и еденье, отколкото да си направиш сметка кога и как да спреш двигателя, за колко време и да ги спестиш!
Mandalay - добра идея с бутането
Единствените смислени мнения са на lyubobg и bomber, за което им благодаря. Може да триете темата

Стана ми ясно че каквото и да си говорим, само си приказваме

Но няма да направим нищо, за да се променим като начин на мислене и манталитет
Все пак благодаря и на всички други, дали мнение по този така наболял въпрос