mladvampirTDI написа:FreeSoul написа: Вариант 1 - TDI 110 к.с не искам ПД, ясно на всички защо....
![]()
![]()
![]()
Иначе 1.8Т щом няма вариянт ТДИ с повече коне.
Подкрепям

От къде мислиш да я купуваш 4-ката?
mladvampirTDI написа:FreeSoul написа: Вариант 1 - TDI 110 к.с не искам ПД, ясно на всички защо....
![]()
![]()
![]()
Иначе 1.8Т щом няма вариянт ТДИ с повече коне.
joro_stz написа:FreeSoul Брат обади се някои път да те заведа да видиш как тди-то с чип направо отнася кат куцо пиле домат тва 1.8Т
Tishku написа:От къде мислиш да я купуваш 4-ката?
joro_stz написа:FreeSoul Брат обади се някои път да те заведа да видиш как тди-то с чип направо отнася кат куцо пиле домат тва 1.8Т
Ако е нов внос съм ти казал,приготви си поне 700лв за регистрация и обслужване и около 800-900лв за каскоFreeSoul написа:Искам да попитам и за страничните пари,които така или иначе трябва да се дадат,а полза от тях няма. Става въпрос за данъци, застраховки и всички други хартиени бумаги за които ще ми искат пари
![]()
Golf_Blade написа:joro_stz написа:FreeSoul Брат обади се някои път да те заведа да видиш как тди-то с чип направо отнася кат куцо пиле домат тва 1.8Т
А ако 1.8Т-то е с чип ко прайм? Да не говорим ,че за някви смешни суми може да се направят следните неща:
1)Хубаво спортно гърне-150/180 лв 2-ра ръка
2)Запалителна свещ за тунинг приложения, NGK Iridium, BKR9EIX-25.50 BGN БР.
3)Кабел за запалителната система, Magnecor, Competition 8.5mm CN-49.89 BGN
4)Спортно филтърче-от 20/70 лв .
5)Както сапоменах вече ЧИП(Брезел)-100 лв
6)Махане на катализатор, на негово място един резонатор!
При оптимално използване на капиталите за около 500ЛВ тва 1.8 Т може да се поназлоби малко, даже толкова ,че тва ТДИ-че само ще ми виде стикера на задното стъкло!
Всеки като му се каже газова и се сеща за премитивна уредба с плочка и много проблеми ама колегата има в предвид газов инжекцион което е съвсем друга бира и според мен никак не е зле като идея и с него подчертавам ИЗВЪНГРАДСКО (за да не скочат колегите веднага с ТДИтата) ще разполагащ с голяма мощ и ще бъде по икономична като пари от което и да е ТДИtrunner написа:Въпреки, че съм фен на ТДИ-то, 1.8Т си е 1.8Т! Ако можеш да си го позволиш (без газовата обаче) няма какво да му мислиш!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта