Да спрем лудоста по пътищата !, ..заедно...

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen

Според вас трябва ли да се направи шествие за нормализиране на карането в България

Напълно е безмислено
32
38%
Мисля, че има смъсъл
53
62%

Общо гласове: 85
Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Вто 29 мар 2005 10:16

Не само тук нищо няма да стане. Споделих моите идеи и в други форуми и същата нулева заинтересованост. Така че карай си внимателно, псувай кретените на воля, пиши някой пост от време на време и керванът си върви. Sad but true ...

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Вто 29 мар 2005 16:09

Интерестно как Опел, Шкода и БМВ са навити? Да ме прощава "испанския братовчед" но почти навсякъде намирам уборение - само тука : НЕ. Интерестно защо? Дали няма гузни хора?

Хайде като за последно погледнете това:
http://www.sota.perm.ru/forum/index.php?showtopic=1964&hl

Пък после ще го пусна като отделна тема.
За съжеление, че трябва да ОТПИША VW-CLUB BG от инициативата. Много гадно! Тъкмо казах на хората, че клуба е един от инициаторите и.... Сещате се каква беше реакцията.... голфаджии..... и т.н.
Наистина жалко

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Вто 29 мар 2005 16:12

що бре аз ще се вдигна и ще се паркирам пред народното
само кажи кога !!!

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Вто 29 мар 2005 16:16

"Братчед", ако искаш да отчетем мероприятие / както в доброто соц време / - нямаш проблем, кажи ден, час и място и съм там. Ще карам със запалени фарове, ще сложа стикери, ще развявам знамена, всичко квото кажете. Но резултатът ще е България -Швеция. Ако те интересува реален резултат - виж по-горе какво мисля. Току-що видях един "братовчед" с Ауди как реве, че си е нацепил две чисто нови гуми в поредната дупка. И кво като реве ? Ми ще се извади още 250лв и така до следващия път. Ако проблемът е да не срамим форума - нямаш грижи, там сме.

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Вто 29 мар 2005 16:33

....дори не изчетох цялата тема и съм с двата крака ЗА.....

scuba е много прав!!!!!!

А по повод какво да се направи и освен шествие..... ми нали имаме президент бе хора, поне той изглежда свестен!!! Едно писмо или подписка до президента, апел или нещо, но не говоря само ние призовавам и ВСИЧКИ други авто клубове и хора да вземат участие в такова нещо!

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Вто 29 мар 2005 16:52

Добре де, и в крайна сметка против кого ще протестираме ?!? Обикновено протест означава да искаш нещо от някой. Да спре лудостта по пътищата - т.е. ние самите да караме внимателно ? Протест се прави пред някоя институция - ние пред кого :Президентство, община, Народно Събрание, МС, КАТ ?!? И кво ше искаме от тях ?!? Да ни помолят да внимаваме ?!?
Хайде нещо по-конкретно pls

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Вто 29 мар 2005 18:49

Например президента може да се обърне с молба към гражданите да бъдат по коректни и колегиални по пътищата имайки предвид военното положение по шосетата.....

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Сря 30 мар 2005 8:22

Ние няма да "ПРОТЕСТИРАМЕ СРЕЩУ...". Идеята е ХОРАТА да се замислят. Апелът е към ШОФЬОРИТЕ, а не срещу някого. Събираме се някъде и тръгваме с "Хора замислете се как карате". Това е ИНИЦИАТИВА а не ПРОТЕСТ

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 30 мар 2005 9:19

Аз лично съм съгласен и не виждам нищо лошо в това, но дано има поне мъничък ефект.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Сря 30 мар 2005 10:26

http://drivesafe.o2-bg.com/rezultat.htm

http://drivesafe.o2-bg.com/friends.htm

Мисля, че въпреки нежеланието на нЕкои люде, инициативата набира скорост. Ако решим да правим нещо, ще ви оведомя най-официално и скоропостижно. Въпреки, че на готово е най-лесно де, ама...
Успех и умната

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Сря 30 мар 2005 11:26

Scuba и аз съм ЗА :wink:

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Сря 30 мар 2005 11:28

http://www.e-bane.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1459

Браво на човека. Много точно го е написал. Да се прочете на всяка цена

Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leavon » Сря 30 мар 2005 12:16

scuba написа:Ние няма да "ПРОТЕСТИРАМЕ СРЕЩУ...". Идеята е ХОРАТА да се замислят. Апелът е към ШОФЬОРИТЕ, а не срещу някого. Събираме се някъде и тръгваме с "Хора замислете се как карате". Това е ИНИЦИАТИВА а не ПРОТЕСТ

А аз мисля, че точно протест трябва да има и той да е насочен срещу органите, които трябва да контролират движението. Без контрол и строги санкции, нищо не става! Живеем в страна, в която манталитета не подлежи на промяна с добри пожелания и апели. Добре, ще викнем "Хора замислете се как карате" и какво? Хулиганите пак ще си кажат: "А-а, аз карам добре щом успях да прецакам цялата колона на светофара!". Никой няма да се идентифицира с тези, към които е отправен такъв апел. Те такива, явно, не искат да мислят, а ние ще ги молим да правят точно това... Трябва да накараме КАТ и правораздавателните органи да си застанат на местата и да не става така, че всички сме равни пред закона, но някои са по-равни!!

Потребителски аватар
keksa
Автомобил: Golf VI
Двигател: CAXA
Контакти:

Мнениеот keksa » Чет 31 мар 2005 22:45

аз сум малко нож тук... мисля 4е всеки един от нас 4есто не се замисля за последствията от лудото каране, но все пак съм на мнение 4е безумията по пътищата трябва да се спрат...смятам 4е едно такова шествие би накарало доста хора да се замислят :idea: ... само дето ева ли ще им "държи влага" дълго време :( така 4е може би трябва да се прави по често...

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Чет 31 мар 2005 23:00

Та кога се дигаме и правим шествие??? Аре бе хора тая държава със седене нема да се оправи скоро

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”