Изплащане на щета?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Dobromirski
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARL 150+ hp
Контакти:

Мнениеот Dobromirski » Нед 27 май 2007 8:28

DaniDupeto написа:Даммм.... Точно така трябва да е за такива дребнави, мишкарски застрахователни измамници!
Когато клиенти мамят застрахователи ....

Абе ти чуваш ли се или си с промит мозък ? Огледалото ми беше ИЗКЪРТЕНО и ОТКРАДНОТО ! На колата беше останала здрава стойката и парче от тялото на огледалото (счупено при изкъртването). Ако имам от каде да си закупя само огледало без стойка, ОК съгласен съм. Интересно ми е , ако ида в техен сервиз дали ще ми сложат само тяло ?? (тъй като другите части са липсващи). Това са пълни глупости ! :twisted:

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Нед 27 май 2007 8:35

Dobromirski написа:
DaniDupeto написа:Даммм.... Точно така трябва да е за такива дребнави, мишкарски застрахователни измамници!
Когато клиенти мамят застрахователи ....

Абе ти чуваш ли се или си с промит мозък ? Огледалото ми беше ИЗКЪРТЕНО и ОТКРАДНОТО ! На колата беше останала здрава стойката и парче от тялото на огледалото (счупено при изкъртването). Ако имам от каде да си закупя само огледало без стойка, ОК съгласен съм. Интересно ми е , ако ида в техен сервиз дали ще ми сложат само тяло ?? (тъй като другите части са липсващи). Това са пълни глупости ! :twisted:

Човека те разбра правилно и искаше да каже, че правилно си постъпил и после коментира за хората, които се опитват да мамят застрахователите, в която група ти не влизаш :wink:

Последна промяна от Dan4ote на Нед 27 май 2007 8:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
DaniDupeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DaniDupeto » Нед 27 май 2007 8:37

Правилно ;) но по принцип нито една застрахователна компания (поне аз не знам такава) НЕ изплаща липсващи части!!!
Пример: Крадат ти стъклото и ти намираш само срязано оплътнение!
Изплащат ти само оплътнението!
Нормално е, защото никой не може да докаже, че не си си го свалил сам, и не си го продал!
Ако някой знае такава компания която плаща такива неща, ще съм благодарен да сподели с мен :) Ша стана мноооооо богат за сметка на тях!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”