Еми аз бях до тук с голф-а ...

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
GoGo82
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GoGo82 » Пон 04 апр 2005 10:02

Леле...аз се чудех какво е бутнало стълба!? :shock: Наистина важното е че си жив! Желая ти по-бързо възстановяване! Колата хич не я мисли...ще вземеш нова!

Потребителски аватар
FLY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FLY » Пон 04 апр 2005 10:58

Snaker, пожелавам ти от сърце скорошно възстановяване!

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пон 04 апр 2005 11:01

Сори за случилото се!
Ама.... с риск да стана досаден.....
http://www.drivesafe.o2-bg.com
...........
Защо требе да се случи такова нещо, че да се сетим кви олигофрени карат по улиците? Питам: А ако колата не беше VW а Тико? Ресултат: 3-ма мъртви. Гаранция 100%

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Пон 04 апр 2005 11:07

Каквото и да ти напиша, едвали ще ти стане по-леко.
Но искренно ти пожелавам бързо и пълно възстановяване, което наистина е най-важно. Горе долу имам представа как се чувстваш, защото имах в семейството подобен инцидент (макар и доста по-тежък)
Така че оправяй се и после и нова кола ще купиш. :lol:

Потребителски аватар
Lorinser
Автомобил: GOLF VI
Двигател: CAYC 2012

Мнениеот Lorinser » Пон 04 апр 2005 12:04

Добре ,че сте живи и здрави.. :horror: :horror: :horror: :horror: :horror:

WasteLand_TD
Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WasteLand_TD » Пон 04 апр 2005 12:34

Ей тез малките мамата са си е...ли.
В4ера вървиме с Пасата(1.9ТД 75к.с) на брат ми по магистралта и една калибра се ебава с колите.Правят си базик.Вътре кара едно моми4е, до нея доволен седи кобала, а отзад също една патка.И карат се в лявото палтно.Ту дават газ ту намалят и се радват и хилят.И с нас се заядоха разбира се щото кобала сигурно знае че пове4ето Пасати са 1.8ми по 90 коня , а оная калибра беше 115.И доволни си правят кефа на натоварената магистрала.Дал той на мадамата да кара, и тя рацер да се по4увства.Разбира се като доиде нанагорнището преди тунела Калибрата по4на да умалява и ги минахме ама после те ни минаха щото сигурно я изпържи на четвърта.
Взел кобала заплатата и решил да се прави на мъж с Опел Веждата.И пак доволни и щастливи.А колко бели щяха да направят - тц тц.
Като се приближи едно A8 бързо бързо зад нея тая мадама се 4удеше къде да се прибере.
Оправяи се по-бързо и вземи "лапни" едно TDI с червено I и си гледай кефа......... :) :) :)

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Пон 04 апр 2005 16:53

Немам думи брат
жив и здрав да си, другото , некак си ще се оправи
то и аз така катастрофички, имам каде виновен каде не, ама пак болно за колата

Lazar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lazar » Пон 04 апр 2005 18:26

Е-е-ех,Snaker съжалявам пич :cry:
Добре че сте живи..

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пон 04 апр 2005 19:55

абре човек ти не спомена че стълба е бетонен!!
днес го видях ужас вземете верно колнете поне пиле
догодина...

Потребителски аватар
Snaker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snaker » Пон 04 апр 2005 22:08

DragoCL написа:абре човек ти не спомена че стълба е бетонен!!
днес го видях ужас вземете верно колнете поне пиле
догодина...

ами бетонен е я :)
аз само споменах че тая кола ми спаси живота ... искам сега чисто технически хави ...
начи врата откъдето е първия удар е 40см навътре както се вижда по снимките - и от този удар целото пежо е смляно отпред ... в смисъл - решетка ... капак ... радиатор ... двигателя на карантии и пръснат по пътя ... блока сцепен ... абе парцал ... и колони предни и роговици ли кво ги водеха огънати ... купето непоправимо ...
сега - голф-а огъната колона ... вратата ... седалка ... праг ... скъсани хави покраи носача на колелото от страната на удара ... - поправимо при тва макс 1 седмица ...
обаче - стълб бетонен - един познат вика той си е бил ръждясал там - и аз викам - къде ? точно на нивото на което го отрязахме той е ръждясал нали ? :) -щото той е минал неколко дни по късно а те валяха дъждове ... и то не ръждясал ами от водата нали се сещате как става бетона ... и вътре ръждясали железата ... аз бтв. още ме е страх да отида до там деба ... да вида само ... както и да е ...
стълба изхълмва радиатора - не го къса ... на една страна го изблъсква и мачка там разни железа и стига ди кожуха на съединитела и го пука ... вътре има огънати разни хави и натрошени и при тоя удар вече се повива самото купе ... и после последното - стълба пада и си праи легълце на тавана и капака :)
сега - за тия дето ше си купят такава кола ... 3-вратото купе на 3-та серия го издържа тва ... да си прават сметката дали са верни легендите за тия коли :)

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Пон 04 апр 2005 22:15

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 10:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Snaker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snaker » Пон 04 апр 2005 22:37

vw_golf_2_Memphis написа:
Snaker

:shock:
тръпки ме побиват :!:
Ужасно здрава пущина викаш :D
Ще я пускаш ли на части :roll: [/code]

ако си я вдигнат от булинс не ... но ако не я вземат ... за около 1000лв. мисля да ги докарам - щото инак ше съм прекалено назад ... двигателя е ок ... има една ролка която е накривена и може да се смени долу ... динамото не става ... инжекцията е ок като я разфасовах ... инак седалки задна и на шофьора ... волан ... табло ... стопове ... капак на багажника ... отдолу имам резонаторно гърне с гаранция още от Крафт за 90 кинта ... колекторите съм ги изкарал и ги подарих на братчеда ... старите ше са на колата ... чипа и него - дискове за спирачки ... джанти ... кабеляци и разни дреболии ... даже незнам кво има :) вътре по интериора хави разни ... ма ше изчакам тия дни да разбера ко ше са праим с застахователите и окончателно ше знам как да процедирам ...

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Пон 04 апр 2005 22:45

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 10:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Сря 06 апр 2005 1:45

:cry: :cry: :cry:
Като четох всичко това и ми настръхнаха косите !!! :cry:
Най-важното е че си жив !!! За всичко останало са кинтите,а те се изкарват !!!
Само не разбирам защо тоя въшлъо не го хванеш и изядеш с все парцалите !!! И не говоря да му строшиш главата от бой , а по определеният ред !!!!
Щом има алкохол,по закон всички останали вини отпадат !!!! Не ми е ясно защо теб са те изкарали виновен ????
Все ще си намериш някой адвокат,който може да го съсипе от съд!!!
Материални,нематериални щети и т.н. И да изкараш за нова кола - от магазина !!!!
Следва някоя телевизия-например Господарите .....!!!!!
След,което можеш да подкараш и полицаите !!!!!

Потребителски аватар
davidbros
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот davidbros » Чет 07 апр 2005 9:18

Колега чета и се плаша.

Косата ми настръхва.
Мани я колата. Утре, следващия месец, .. все ще купиш друга.
След такъв удар без сериозни поражения коли агне, акощеш и свещ запали - има защо. Важното е че сте живи и здрави, ламарините ги зае.и. Знам че те боли за кинтите, ама както някой каза кинте се изкарват ама здраве не се купува. Радвай се, че си се отървал.
За полицаите - няма смисъл да се коментира и те не знаят за какво са там изобщо.
а за пишлемето, все се паля ама такова лайно на колада не се качи повече.
Радвай се на втори живот.
За колата ако ти я оставят. вземи кинтите и намери си едно купе и си сложи стария двигател и ... и това е решение.

Жив и здрав да си другото му е..и м....та.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”