Еми аз бях до тук с голф-а ...
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сори за случилото се!
Ама.... с риск да стана досаден.....
http://www.drivesafe.o2-bg.com
...........
Защо требе да се случи такова нещо, че да се сетим кви олигофрени карат по улиците? Питам: А ако колата не беше VW а Тико? Ресултат: 3-ма мъртви. Гаранция 100%
Ама.... с риск да стана досаден.....
http://www.drivesafe.o2-bg.com
...........
Защо требе да се случи такова нещо, че да се сетим кви олигофрени карат по улиците? Питам: А ако колата не беше VW а Тико? Ресултат: 3-ма мъртви. Гаранция 100%
-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
Ей тез малките мамата са си е...ли.
В4ера вървиме с Пасата(1.9ТД 75к.с) на брат ми по магистралта и една калибра се ебава с колите.Правят си базик.Вътре кара едно моми4е, до нея доволен седи кобала, а отзад също една патка.И карат се в лявото палтно.Ту дават газ ту намалят и се радват и хилят.И с нас се заядоха разбира се щото кобала сигурно знае че пове4ето Пасати са 1.8ми по 90 коня , а оная калибра беше 115.И доволни си правят кефа на натоварената магистрала.Дал той на мадамата да кара, и тя рацер да се по4увства.Разбира се като доиде нанагорнището преди тунела Калибрата по4на да умалява и ги минахме ама после те ни минаха щото сигурно я изпържи на четвърта.
Взел кобала заплатата и решил да се прави на мъж с Опел Веждата.И пак доволни и щастливи.А колко бели щяха да направят - тц тц.
Като се приближи едно A8 бързо бързо зад нея тая мадама се 4удеше къде да се прибере.
Оправяи се по-бързо и вземи "лапни" едно TDI с червено I и си гледай кефа.........

В4ера вървиме с Пасата(1.9ТД 75к.с) на брат ми по магистралта и една калибра се ебава с колите.Правят си базик.Вътре кара едно моми4е, до нея доволен седи кобала, а отзад също една патка.И карат се в лявото палтно.Ту дават газ ту намалят и се радват и хилят.И с нас се заядоха разбира се щото кобала сигурно знае че пове4ето Пасати са 1.8ми по 90 коня , а оная калибра беше 115.И доволни си правят кефа на натоварената магистрала.Дал той на мадамата да кара, и тя рацер да се по4увства.Разбира се като доиде нанагорнището преди тунела Калибрата по4на да умалява и ги минахме ама после те ни минаха щото сигурно я изпържи на четвърта.
Взел кобала заплатата и решил да се прави на мъж с Опел Веждата.И пак доволни и щастливи.А колко бели щяха да направят - тц тц.
Като се приближи едно A8 бързо бързо зад нея тая мадама се 4удеше къде да се прибере.
Оправяи се по-бързо и вземи "лапни" едно TDI с червено I и си гледай кефа.........

DragoCL написа:абре човек ти не спомена че стълба е бетонен!!
днес го видях ужас вземете верно колнете поне пиле
догодина...
ами бетонен е я

аз само споменах че тая кола ми спаси живота ... искам сега чисто технически хави ...
начи врата откъдето е първия удар е 40см навътре както се вижда по снимките - и от този удар целото пежо е смляно отпред ... в смисъл - решетка ... капак ... радиатор ... двигателя на карантии и пръснат по пътя ... блока сцепен ... абе парцал ... и колони предни и роговици ли кво ги водеха огънати ... купето непоправимо ...
сега - голф-а огъната колона ... вратата ... седалка ... праг ... скъсани хави покраи носача на колелото от страната на удара ... - поправимо при тва макс 1 седмица ...
обаче - стълб бетонен - един познат вика той си е бил ръждясал там - и аз викам - къде ? точно на нивото на което го отрязахме той е ръждясал нали ?

стълба изхълмва радиатора - не го къса ... на една страна го изблъсква и мачка там разни железа и стига ди кожуха на съединитела и го пука ... вътре има огънати разни хави и натрошени и при тоя удар вече се повива самото купе ... и после последното - стълба пада и си праи легълце на тавана и капака

сега - за тия дето ше си купят такава кола ... 3-вратото купе на 3-та серия го издържа тва ... да си прават сметката дали са верни легендите за тия коли

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 10:14, променено общо 1 път.
vw_golf_2_Memphis написа:Snaker
:
тръпки ме побиват![]()
Ужасно здрава пущина викаш![]()
Ще я пускаш ли на части[/code]
ако си я вдигнат от булинс не ... но ако не я вземат ... за около 1000лв. мисля да ги докарам - щото инак ше съм прекалено назад ... двигателя е ок ... има една ролка която е накривена и може да се смени долу ... динамото не става ... инжекцията е ок като я разфасовах ... инак седалки задна и на шофьора ... волан ... табло ... стопове ... капак на багажника ... отдолу имам резонаторно гърне с гаранция още от Крафт за 90 кинта ... колекторите съм ги изкарал и ги подарих на братчеда ... старите ше са на колата ... чипа и него - дискове за спирачки ... джанти ... кабеляци и разни дреболии ... даже незнам кво има

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 10:13, променено общо 1 път.
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Като четох всичко това и ми настръхнаха косите !!!

Най-важното е че си жив !!! За всичко останало са кинтите,а те се изкарват !!!
Само не разбирам защо тоя въшлъо не го хванеш и изядеш с все парцалите !!! И не говоря да му строшиш главата от бой , а по определеният ред !!!!
Щом има алкохол,по закон всички останали вини отпадат !!!! Не ми е ясно защо теб са те изкарали виновен ????
Все ще си намериш някой адвокат,който може да го съсипе от съд!!!
Материални,нематериални щети и т.н. И да изкараш за нова кола - от магазина !!!!
Следва някоя телевизия-например Господарите .....!!!!!
След,което можеш да подкараш и полицаите !!!!!
- davidbros
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега чета и се плаша.
Косата ми настръхва.
Мани я колата. Утре, следващия месец, .. все ще купиш друга.
След такъв удар без сериозни поражения коли агне, акощеш и свещ запали - има защо. Важното е че сте живи и здрави, ламарините ги зае.и. Знам че те боли за кинтите, ама както някой каза кинте се изкарват ама здраве не се купува. Радвай се, че си се отървал.
За полицаите - няма смисъл да се коментира и те не знаят за какво са там изобщо.
а за пишлемето, все се паля ама такова лайно на колада не се качи повече.
Радвай се на втори живот.
За колата ако ти я оставят. вземи кинтите и намери си едно купе и си сложи стария двигател и ... и това е решение.
Жив и здрав да си другото му е..и м....та.
Косата ми настръхва.
Мани я колата. Утре, следващия месец, .. все ще купиш друга.
След такъв удар без сериозни поражения коли агне, акощеш и свещ запали - има защо. Важното е че сте живи и здрави, ламарините ги зае.и. Знам че те боли за кинтите, ама както някой каза кинте се изкарват ама здраве не се купува. Радвай се, че си се отървал.
За полицаите - няма смисъл да се коментира и те не знаят за какво са там изобщо.
а за пишлемето, все се паля ама такова лайно на колада не се качи повече.
Радвай се на втори живот.
За колата ако ти я оставят. вземи кинтите и намери си едно купе и си сложи стария двигател и ... и това е решение.
Жив и здрав да си другото му е..и м....та.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”